3promile 12.10.05, 14:48 Jeśli ktoś chce o nie-polityce, to chodźta tu, bo mi już słabo na ten wszechobecny drób kałużowo-kreskówkowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crax Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:00 Jestem... ale tylko na kwadrans, bo zaraz kończę robotę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:09 No tak... I tak się to społeczeństwo dorabia! Pracować, nie forumić! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:29 Oto forum społeczeństwo gdzie zanika człowieczeństwo. Oszołomy i waryaci, dzieci jakiś strasznych maci ferment straszny powodują lecz wy sie nie dajcie ch...om Promil, Yoma, Po_godzinach, słuszną walkę rozpoczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:31 Brains, wierszyk ładny, ale zaraz walka? Ja jestem człowiek pokojowy... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:33 ale teraz jest czas, aby lemiesze na miecze przekuwać, nie wiesz? idzie Nowe Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:34 Nieźle, mości braineaterze, Ale mię cholera bierze Gdy w ulotnym for eterze Nadgłupota górę bierze Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:40 cny promilu w twojej krwi duch słowiańskich przodków tkwi, co to w żaden znany sposób znieść nie mogli pewnych osób, głownie takich, co swym pyskiem, pomienieni z wodotryskiem, bluzgu zaumnego fale, nadawali w jakimś szale. Tedy walcz wąść niczym lew i ich spsutą chłeptaj krew! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:44 Cóż,Twój apel oczywisty, Lecz jam wzorzec pacyfisty! Ciężko mi toporem krwistym Siekać one ludzkie glisty... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:46 Zdrowej idei bądź duchem zdrowym, Bądźże siekaczem, lecz... salonowym. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Hmmmmmmmmmmm 12.10.05, 15:49 to ja nie wiedziałam, z kim mam do czynienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:51 Siekaczem mogę, lecz kłem być - nie będę, Gdyż się zwiedziałem tak zwanym psim swędem, że "kła" owego tłumaczą na "Tuska" w mowie zamorskiej... (tu spadła mi piuska) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:53 (wątek uboczny) Promil i Eater. Ja sobie myślę, że sytuacja dojrzała do tego, żeby zrobić z P_g świeżą krew. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: trochę się boję ... 12.10.05, 16:02 Nie bój żaby, nie biją, a jeśli, to z miłości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 15:59 Odrzuć pacyfę i walcz z ludzkim syfem niczem Herakles w Augiasza oborze pokaż im, pokaż, ich miejsce w norze. Gdyż w żaden sposób tak być nie może, że prym tu wiodą baranki boże, co w swoim jagnięcym wręcz zapatrzeniu Ku klęsce ida w swym przeznaczeniu, ciągnąc za sobą narodu rzesze. Nie ma rady, kuj lemiesze Topór wyjmij, pierś wypuczaj bo sie robi nam Kampucza druga z RP trzeciej. Chcesz by Twoje przyszłe dzieci posród takich ludzkich śmieci żyć musiały, nauki brać? Rzeknij więc 'noż, k..mać! I do walki brać, się brać! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:04 Ech, walka, walka słowo to wielkie (tu się zaniosłem dymnym kaszelkiem), Lecz by skutecznie z wrogiem się zmierzyć Trza w ideały jakoweś wierzyć! Cóż więc mnie czynić - przecież to głupie Bić bez idei - Mam walkę w du... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:06 Więc miast jałowo tutaj się bić, Rozłóżmy stolik i walmy w brydż. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:12 Bridż? By "Ich" móc tłuc? Pik! szlem! Pas! Sen zmóc! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:13 Bić bez idei szlachetnie wielce, przynajmniej w wojennej tej poniewierce, nikt ci do ucha nie szepce podstępnie: za mnie, za mnie oddaj serce za mnie daj se łeb utrącić dla mnie, dla mnie, daj mi rządzić. Przelej krew ku czci i chwale... ciało niech żrą ci robale, a ja, twój cny agitator na stronie rozpowiem, żeś ludzką szmatą. Tak bym po zwyciężonej walce, mógł mówić, to nie ja, to te padalce. Ja tu tylko z boczku stałem i dumałem i knowałem, jak tu durnia idealistę przerobić na pieniążki czyste. Tedy promilu, woju przecudny walcz z ideami i nie bądź butny! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:16 Bić bez idei szlachetne? Wcale Jednak pojawia się małe "ale" Gdybym uczynił tę walkę pracą, może mi, qrna, w końcu zapłacą?! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:24 za walką kasę brać słuszna rzecz, bo nie ma, że być, istnieje bez mieć więc daję ci ja złoty.pięć za oszołomstwa niszczenia chęć za każdy skalp zaś, lub truchło całe, dać ci ja mogę z trzy złote małe. a jeśli byś wytępił kaczki, dziewczę ci dodam - stęsknione żeniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:31 A któż jam, smok? Żeby dziewczynę W jasyr mi dawać jako daninę?! Kaczory ubić - dziecinna fraszka, Ala za dziewczę w pstrych fatałaszkach? Gdy chcesz do boju dać mi podnietę Sam weź dziewczynę - mnie daj kobietę! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:53 strudzony woj w ramionach kobiety łacno ugasi wsze swe podniety, więc ja ci kobiety nie mogę dać, bo zamiast walczyć, umęczon chcesz spać I tym tez wnioskiem optymistycznym zakończyc pozwolę nasz epos śliczny, co dane czytać go było nielicznym, mimo iż głosim go w miejscu publicznym Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:03 Ja nie chcę nic mówić, ale się zrobił najproduktywniejszy wątek na tym forum... Chwalebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ludkowie! 12.10.05, 16:17 No dobra, tawariszczi. Spadam. Zostawiam foruma echom na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Ludkowie! 14.10.05, 02:47 Witaj 3promile! Tu nadaje Kolejář! Inicjatywa szlachetna. Może o Miłości - znaczy Bogu? Pytam poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 14.10.05, 11:33 Nie mam nic przeciwko - lojalnie jednak uprzedzam, że jak dla mnie rozważania o istocie wyższej nijak się mają do rozważań o katolicyzmie, kolejarzu pod specjalnym nadzorem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Ludkowie! 14.10.05, 11:57 Te, kolejarz... Powiedz mi, po co tracić czas na gadkę o czymś, czego nie ma, co? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Ludkowie! 14.10.05, 12:14 No może... Ale przecież jest na to osobne forum. Na "Kościól, religia bez katocenzury" jest tego od metra. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ludkowie! 14.10.05, 12:16 11. Nie będziesz userom mówił, na jakich forumach smędzić mają. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Ludkowie! 14.10.05, 12:44 No no no... ja nic nie mówię. Ja tylko nieśmiało sugeruje i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ludkowie! 14.10.05, 12:17 najciekawsze są sprawy, których nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ludkowie! 14.10.05, 12:31 albo pyszna naleweczka domowej roboty ) PS dziekuję Tobie i 3promile za zaproszenie, w najblizszym czasie się zgłoszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Zgadza się !! :)))) 14.10.05, 12:45 yoma napisała: > Na przykład piwo Łomża. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Może o kosmitach... 14.10.05, 15:44 ...bo ich nie ma? Albo są? Albo o UFO? UFO jest! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Może o kosmitach... 14.10.05, 15:44 albo o uczciwych politykach.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zgadza się !! :)))) 14.10.05, 19:00 U ciebie też nie ma? No właśnie... (chlip) Odpowiedz Link Zgłoś