owcarek_podhalanski 03.01.06, 11:10 Postanowiłek poćwicyć swojom silnom wole. Bez najblizsom godzine nie bedem na tym forum godoł o Meg Ryan! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 03.01.06, 12:04 Chyba syćka przyznocie, ze Ryanka jest straśnie fajno? O krucafuks! No i nie udało sie bez godzine o niej nie godać. A tak niewiele brakowało ... Hauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Ćwicem silnom wole 03.01.06, 14:43 Nie przejmuj sie. W skali roku to i tak jest kropla w morzu. Na razie minely tylko 3 dni nowego roku i dlatego powstalo wraznie, ze caly rok dzien w dzien o Meg gadamy. Zreszta co prawda, to prawda - śwarna z niej dziołcha! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 03.01.06, 15:16 Martwiem sie o Ryanke, cy jej usy nie piekom, jak jom tak obgadujemy. Chociaz ... obgadujemy pozytywnie - no to moze nie piekom? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Ćwicem silnom wole 03.01.06, 15:56 Owcarki to maja dobrze, bo nawet jak je uszy pieka i sa czerwone to tego nie widac. U Meg sprawa mialaby sie zupelnie inaczej, a takie czerwone uszy to watpliwa ozdoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 04.01.06, 10:32 I tak Ryanka mo dobrze, ze moze cyrwone usy schować pod włosami. A takiej Szynyd O'Konor byłoby juz trudniej. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Ćwicem silnom wole 04.01.06, 14:04 Moze juz jej wlosy odrosly? Moda na lyse spiewaczki juz chyba minela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 04.01.06, 14:50 Ale ona była tak długo łysa, ze moze jej włosy juz zabocyły, jak sie rośnie? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Ćwicem silnom wole 04.01.06, 15:21 Z tego co wiem wlosy podcinane, czy w jej wypadku golone, rosna jeszcze bujniejsze. Nie wiem ile w tym prawdy. Gdyby tak bylo, nie byloby chyba panow lysoli - procz tych, ktorzy sa lysi na wlasne zyczenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 14:00 Ciekawe jak by wyglądali mnisi, kieby na miejscu tonsury zacęło im sie robić bujne owłowsienie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 14:10 Tonsury? - czy to to koleczko lyse na czubku glowy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 14:16 Mozno więc pedzieć, ze pon Kodżak mioł tonsure totalnom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 03.01.06, 18:32 Aaaaa,tuś się ukrył ze swoją Rajankom!Wytropiłam cię niecnoto,huncwocie zatracony,puszczasz kantem schroniskowe kobitki?Za Rajankom się po świecie uganiasz,węszysz tylko tym nochalem po jej drogach,a my to co,patyki od kasznki?! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 04.01.06, 10:33 No dyć jo fcem jom ściągnąć do tego Schroniska, bo uwazom, ze nase dziewcyny dodadzom jej blasku, a nie ona nasym dziewcynom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 01:05 Aleś wybrnął psubracie!A silną wolę ćwicz na jałowcowej.Już ja Ci poćwiczę!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 15:30 To juz wolem na Ryance. Bo nad Ryanke mom poniom Owcarkowom, a nad kiełbase jałowcowom nic nimom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 15:39 A zbierasz jej fotosy i masz zeszyt z wklejkami?Kiedyś to miałam taki zeszyt z Bardotką,Merlinką,Dżiną od Lolobrygidów,z Bitlesiakami.... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 06.01.06, 10:51 No, nie zbierom. Cemu? Nie wiem. Chyba dlatego, ze Ryanka Ryankom, ale poni Owcarkowej to mi ona nie zastąpi :-)))))))))) Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 05.01.06, 23:42 I jak tam Owcarku z Twoją silną wolą? Trenujesz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 06.01.06, 10:51 Musem odpocąć. Jak odpocnem, to spróbujem znów bez jakiś cas nie godać o Ryance. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 06.01.06, 13:10 owcarek_podhalanski napisał: > Musem odpocąć. Jak odpocnem, to spróbujem znów bez jakiś cas nie godać o > Ryance. Hau! :-)) Ależ Owcarku! Nie zdradzaj jej z jałowcową! Możemy nawet założyć dla Ciebie KLUB MIŁOŚNIKÓW OWCARKOWEJ RAJANKI !!! Jak Ci się ten pomysł podoba? To co,zaczynamy zbierać niusy o Rajance i zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ćwicem silnom wole 06.01.06, 13:12 Ale pod warunkiem, ze o kiełbasie jałowcowej tyz zacniemy zbierać niusy i zdjęcia. Sprawiedliwość jakaś musi być. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ćwicem silnom wole 07.01.06, 19:51 owcarek_podhalanski napisał: > Ale pod warunkiem, ze o kiełbasie jałowcowej tyz zacniemy zbierać niusy i > zdjęcia. Sprawiedliwość jakaś musi być. Hau! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jasne Owcarecku,zaraz będę szperać w necie o jałowcówce!For ju ewryting! Odpowiedz Link Zgłoś