annah11 07.03.06, 01:06 www.wspinanie.pl/zakrzowek/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: Prosba znaleziona na innym forum 07.03.06, 09:43 Nie znom sprawy, ale treść listu budzi zaufanie. Podpisołek sie jako 3962. osoba. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prosba znaleziona na innym forum 07.03.06, 15:36 Ciekawa sprawa. Za moich krakowskich czasow na wspinaczki jezdzilo sie do Dolinek - Bolechowickiej, Kobylanskiej itd. Prawde mowiac nazwa Zakrzowek nic mi nie mowi. Mialam przyjaciela, ktorego ojciec byl instruktorem wspinaczkowym, czy jak to sie tam nazywa. Bardzo sympatyczny pan. W dosc poznym wieku, kiedy juz nie powinien, wybral sie na wspinaczke i pech hccial, ze odpadl od sciany. Potlukl sie bardzo i juz z tego nie wyszedl. Zauwazylam, ze dzieki Wam wracam pamiecia do wielu, zdawaloby sie zapomnianych, historii z przeszlosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prosba znaleziona na innym forum 08.03.06, 10:56 To, Mysecko, powinna być cenno uwaga lo Radwicka, coby nie wyprowadzoł sie z Krakowa. Ocywiście nie wiem, cy on mo w ogóle taki zamiar, ale - Radwicku - boc, ze takiego "klimaciku" jako w Krakowie nigdzie nie uwidzis. No chyba, ze znajdzies tak wazny powód jak Mysecka, coby sie z Krakowa wyprowadzić. To wte juz siła wyzso. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Klimaciki 08.03.06, 10:57 Fajny "klimacik" - przynajmniej lo przybysa zzewnątrz - jest jesce widocny we Wrocławiu. Ale to jednak nie to co w Krakowie. Hauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Klimaciki 08.03.06, 13:38 Wiesz co Owcarku?, kiedys powiedzialam do kuzynki, ktora sie wyprowadzila z Krakowa - zreszta na krotko - ze tylko wariat moze z Krakowa wyjechac na stale. A potem "Powod" sprawil, ze sama wyjechalam. A teraz to ani "Powodu" nie ma, ani Krakowa i zostaly tylko wspomnienia. No i udana cora :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Klimaciki 08.03.06, 13:58 Ale powód był WAZNY. I to, Mysecko, usprawiedliwio Twój wyjazd, a UDANA córa usprawiedliwio jesce bardziej :-)))) Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: Klimaciki 23.03.06, 20:59 Mam nadzieje, że Zakrzówek ocaleje. Tam jest pięknie, tak, jak jest. Zresztą, co ja tam wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Klimaciki 24.03.06, 09:14 Jo tyz nie wiem, ka jest Zakrzówek, ale skoro jest hań piknie, to chętnie byk uwidzioł. Jak hań dojechać? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś