Dodaj do ulubionych

Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej

28.04.06, 13:01
wiadomosci.onet.pl/1314287,69,item.html
-no popatrz popatrz..kto by się spodziewał..a miałem ja nosa by nie oglądać
za młodu tej bajki bo uważałem ją za głupią a teraz się okazuje być ona
niebezpieczna
Obserwuj wątek
    • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:02
      Po prostu post miesiąca!
      :D
      • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:03
        dzięki za uznanie
        • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:04
          Zapomniałem dodać, że w kategorii "cymbał"
          • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:06
            ten tytuł nalezy sie juśli już to prędzej Antonio Soro
            • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:08
              Chodziło mi nie o link, tylko o twój komentarz ;)
              • skinhead-pl [...] 28.04.06, 13:09
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:11
                  Oszczędzaj siły na manifestację gejów i lesbijek - co to byłby za wstyd, jakby
                  ci jakaś lesbijka obiła gębę parasolką...
                  • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:15
                    mam kobitę postury Agaty Wróbel..ona za mnie załatwi te babsztyle jak jako
                    facet nie będę plamił swego honoru praniem bab zajmę się za to gejowskimi
                    eunuchami co sie w babskie ciuszki przebieraja
                    • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:27
                      "Jajakofacet"? Jakiś kompleksik?
                      • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:31
                        a niby jak kto mam występwać? jako baba amoże jakiś obojniak co? wyszła teraz z
                        ciebie lewacka zboczona mentalność...
                        • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:33
                          No już dobrze, dobrze - daj buzi na zgodę, a potem Alelluja i bij pedała!

Ale matoł z ciebie...
                          • skinhead-pl [...] 28.04.06, 13:34
                            • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:41
                              Pogrążaj się dalej...
                              • skinhead-pl [...] 28.04.06, 13:42
                                • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:47
                                  Ni da rady. Nie bedę się tłukł z inwalidą, choćby i "tylko" intelektualnym.
                                  • skinhead-pl [...] 28.04.06, 13:48
                                    • 3promile Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:48
                                      :DDD
                                      • nabucco4 [...] 28.04.06, 13:54
                                        • 3promile Re: Panie 3promile... 28.04.06, 13:56
                                          Nie znam człowieka, ale jest zabawny ;)
                                        • skinhead-pl [...] 28.04.06, 14:30
                                          • 3promile Re: Panie 3promile... 28.04.06, 14:32
                                            Przyjdź z całą ekipą. Tylko weź pampersy dla siebie i kolegów i piwo dla mnie.
    • kotek.filemon Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:03
      > wiadomosci.onet.pl/1314287,69,item.html
      > -no popatrz popatrz..kto by się spodziewał..a miałem ja nosa by nie oglądać
      > za młodu tej bajki bo uważałem ją za głupią a teraz się okazuje być ona
      > niebezpieczna

ROTFL! :-D Dawno się tak nie obśmiałem jak przy tej notce...
      • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:05
        ja bym prędzej oskarżył autor ow tej bajki o homoseksualizm i pedofilię
    • mako75 Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:12
      A gargamel to łojciec dyrektor???
      • skinhead-pl Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej 28.04.06, 13:15
        nie to ks Boniecki
        • Gość: toja Re: Smerfy" rysunkową historią loży masońskiej IP: *.biol.uni.wroc.pl 28.04.06, 15:57
          a skinhead-pl to matol jakich malo........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka