owcarek_podhalanski 05.05.06, 12:17 Jeśli ftoś fce se zjeść śniadanie u Tifaniego rozem z piknom Audrejkom i jej kotem, to wystarcy, ze se kupi biezący numer "Świata Kobiety". Hau! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Śniadanie u Tiffany'ego 05.05.06, 13:15 Czytalam te ksiazke i ogladalam film, ale gdyby mnie ktos zapytal o tresc, to jestem jak tabaka w rogu - ani be, ani me. A Audrejka faktycznie bardzo sympatyczna byla i taka chudzinka jak ja kiedys :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Śniadanie u Tiffany'ego 05.05.06, 14:37 mysha_b napisała: > A Audrejka faktycznie bardzo sympatyczna byla i taka chudzinka jak ja > kiedys :)))))) I Tubylecek teroz! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Śniadanie u Tiffany'ego 05.05.06, 16:25 Te 108 kg to wlasciwie o niczym nie swiadcza. Bo jesli Tubylec ma ponizej 150cm to jest dosc okraglutki, ale jesli ponad 2m, to juz trzeba sie martwic, bo jak tak dalej pojdze to niedlugo moze sie przelamac na pol :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Śniadanie u Tiffany'ego 06.05.06, 11:09 To do jakiej tycki trza Tubylecka przywiązać, jako groch abo pomidory sie przywiązuje. Wte sie nie złamie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Śniadanie u Tiffany'ego 05.05.06, 22:09 Dzięki Owcarku za info.,nabędę koniecznie,przecież to klasyka filmu!A poza tym,lubię takie filmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: Śniadanie u Tiffany'ego 06.05.06, 01:14 I taką prasę ;) Może jeszcze znajdę u Pani Danusi w Kiosku, kukurykuuuu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Śniadanie u Tiffany'ego 06.05.06, 11:11 No to trzymomy kciuki za poniom Danusie, coby zachowała choć jeden egzemplorz dlo Radwicka. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Śniadanie u Tiffany'ego 07.05.06, 20:30 Teraz filmy nie rozchodza sie juz tak szybko, jak ten pierwszy za 2,50. Teraz film mozna kupic przez caly tydzien, a i tak, przypuszczam, sporo zostaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Apel ku poni Danusi 09.05.06, 12:39 Nie wiem... Trzy dni temu Radwicek wysedł do kiosku poni Danusi i jesce nie wrócił. Dlotego z tego miesca wystosowuje ku poni Danusi apel - Poni Danusiu! Niek poni wartko sprowadzi "Śniadanko u Tifaniego" dlo Radwicka. Hauuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś