Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński - człowiek honoru

06.05.06, 12:01
Po raz kolejny potwierdza, że jest dziedzicem tradycji Powstania
Warszawskiego. Powstańcy Warszawscy byli tacy jak Lech Kaczyński. Tak samo
jak on z podniesionym czołem służyli Prawdzie i brali na siebie pełną
odpowiedzialność za swoje czyny.
wiadomosci.onet.pl/1317639,11,item.html
Obserwuj wątek
    • taus kaczuch kwacze głupoty jak zwykle. . . 06.05.06, 12:16
      Od początku kampani wyborczej nie wierzyłem w możliwość powstania takowej koalicji (PO-PIS), bo te partie po prostu zabardzo się różnią.
      Zresztą nie wiem czego Kaczuch sie spodziewał, po tym jaką kampanie prowadziła jego partia.

Swoją droga troche glupio brzmi z ust polityka Pis-u, o koalicji w kontekście winy, i próby zwalanie jej na PO. Wine lub zasługę (w zależności od poglądów) za to ponosi te 6 mln obywateli które zagłosowały na LPR-SAMO-PiS.
      • horpyna4 Re: kaczuch kwacze głupoty jak zwykle. . . 06.05.06, 12:38
        Ale dobrze, że powiedział o winie. Bo wina jest wtedy, jak skutkiem jest coś
        złego. Tak, jak ta koalicja i ten rząd. Czyli niechcący przyznał, że to wszystko
        jest do d...
        • taus Re: kaczuch kwacze głupoty jak zwykle. . . 06.05.06, 13:23
          Własnie i to jest bardzo zastanawiajace, czyżby PiS nie chciał rządzić, skoro koalicja większościowa która stworzył sam uważa za coś złego??
          Bo skoro tak to czemu partia nie wycofała poparcia dla rządu (bo dobry rząd dobrze rządzi), przyznaliby, że nieumieją, że popełnili błąd, i kompromitacja byłaby mniejsza, niż to co wyprawiają politycy PiS'u teraz.
          Mam na myśli grożenie wyborami, a później narzekanie na to, że mają większosć.
    • znj2 Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru 06.05.06, 12:33
      A ty bracie, jaką tradycję reprezentujesz.
      • markiz.de.sade Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru 06.05.06, 12:37
        znj2 napisała:

> A ty bracie, jaką tradycję reprezentujesz.

Tradycję Oświecenia :)
    • Gość: HUMORU raczej.... Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:40
      ale bardziej tego czarnego...
      • Gość: Marta50 Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.06, 12:53
        Czlowiekiem honoru?
        Jakiego i gdzie to zauwazyles? W jakim zrozumieniu pojecia honoru?
        A o cywilizacji zapomnieliscie?
        Cofneli Polske o jakies 20 lat do tylu, zizolowali w swiecie, zrobili
        posmiewisko z Polski i polskiego narodu (kto wybral ich?), narobili tyle szkody
        Polsce ktorych nie bedzie mozna przez wiele, wiele lat nadrobic. Jak mozna
        szkodnikow nazywac ludzmi honoru?
        • Gość: ant HUMORU raczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:31
          ale tego bardziej czarnego.

żle zrozumiałaś, bo to miło być tak....
          :)
          ale już poszło i nie wróci.
    • mandaryna65 słuchajta baryłajta 06.05.06, 14:00
      Michał Kamiński:

"Zastanawiam się nad relatywizmem moralnym tych, którzy uwierzyli, że mogą się
      zmienić postkomuniści, którzy mieli, naprawdę, dużo więcej złego niż Andrzej
      Lepper, a nie wierzą, że może się zmienić Andrzej Lepper. Ja wierzę, że Andrzej
      Lepper może się zmienić. Będzie podlegał ocenie wyborców, tak jak Prawo i
      Sprawiedliwość i tak jak partie."

wiadomosci.wp.pl/kat,4892,wid,8269861,wiadomosc.html
      • Gość: ant Re: słuchajta baryłajta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:06
        mandaryna65 napisała:

> Michał Kamiński

ciekawi mnie co on ma na sumieniu jeśli takie brednie wypisuje/wygaduje ???
        • markiz.de.sade Re: słuchajta baryłajta 06.05.06, 14:09
          Gość portalu: ant napisał(a):

> > Michał Kamiński
          >
          > ciekawi mnie co on ma na sumieniu jeśli takie brednie wypisuje/wygaduje ???

Grzech nieumiarkowania w jedzeniu i piciu? ;)
          • Gość: ant Re: słuchajta baryłajta IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.06, 18:56
            ja sądzę ze ma grzechy bardziej szeleszczące....
            np. na zielono.
    • Gość: stygmat Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru IP: 83.168.96.* 06.05.06, 18:12
      człowiek honoru nie wygłasza jednego dnia trzech radykalnie różniących sie od
      siebie poglądów na jeden temat.
      • Gość: ant Re: Lech Kaczyński - człowiek honoru IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.06, 18:57
        tego to nie wygłasza nawet delikatny shizofrenik, tylko juz taki w ostatnim
        stadium choroby
        :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka