Dodaj do ulubionych

Pierwsza Komunia

07.05.06, 15:49
Co mam kupic bratankowi?Nie mam zielonego pojęcia.Przyjęcie w lokalu.Rany co
się dzieje?
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 15:57
      Ostatnio modne stały się tzw. miniścigacze, czyli miniaturki motocykli. Ale nie
      takie ministurki które można postawić na półce, tylko raczej takie, na które
      dzieciak może wsiąść i śmignąć z prędkością 60 km/h. A jak Cię nie stać to
      zawsze pozostaje zrzutka z całą rodzinką - najwięcej niech wyłoży ojciec chrzestny.
    • omnipotentny Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 16:02
      daj pieniadze - a rodzice juz to jakos zagospodaruja))
    • camel_3d nie przeginaj... 07.05.06, 16:56
      my kupilismy chrzestnicy meble do pokoju, bo miala takie stare jeszcze po
      rodzicach. ale dziwi mnie to, ze po chrzestnych oczekuje sie nie wiem czego,
      nie patrzac na sytuacje majatkowa. moze po prostu kogos nie stac na super
      prezent. zastanow sie ile masz na to peniedzy, porozmawiaj z rodzicami.
      przeciez on ma dopiero 8 lat i jemu na prawde jest prawie obojetne.
    • taus CZerwony krawat 07.05.06, 20:26
      Idealny prezent dla każdego komunisty :-)
    • kamajkore Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 20:29
      eee tam pierwsza.
      jedyna, jaką warto świętować to OSTATNIA :)
      • aktsieta maybacha kup mi chrzestna :) 09.05.06, 13:30

• endrju55 Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 20:35
      teresa90 napisała:

> Co mam kupic bratankowi?Nie mam zielonego pojęcia.Przyjęcie w lokalu.Rany co
      > się dzieje?
      ----------------------
      w tym sezonie modne kabriolety. czerwone. dwuosobowe.
    • Gość: Marjola Re: Pierwsza Komunia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.05.06, 21:12
      Teresa to super ze myslisz o dziecku. Spraw mu przyjemnosc kupujac cos ladnego,
      co bedzie stanowilo pamiatke oraz cos z czego naprawde sie ucieszy. Nie ma to
      nic wspolnego z wygorowana cena. Nie patrz na miny innych doroslych. Moj syn
      nie prosi nas o zaden prezent. Napewno dostanie lamcuszek z krzyzykiem, moze
      jakas ksiazke oraz jakas zabawke. Zadnych komorek, motorow, samochodow. Te sa
      dla doroslych, a nie dla dzieci. Kiedys dzieci standardowo dostawaly zegarki.
      Ja swoj mam do dnia dzisiejszego .Mam rowniez ksiazeczke do nabozenstwa, pare
      zdjec i duzo wspomnien.
    • Gość: A Re: Pierwsza Komunia IP: *.chello.pl 08.05.06, 12:48
      a jaki prezent dla księdza ? nie bądżcie skapiradłami. jakieś alufelgi może ?

--
      www.youtube.com/watch?v=SIaj9HCc7lo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esmieszne%2Dzdjecia%2Epl%2FSzymon%2DMajewski%2DShow%2Dt1577%2Ehtml
    • luccio1 Re: Pierwsza Komunia 08.05.06, 21:17
      Zegarek. Mój, który dostałem z tej okazji ponad 40 lat temu, chodzi do dziś -
      był tylko dwukrotnie czyszczony.
      • Gość: Joko Re: Pierwsza Komunia IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.05.06, 13:15
        Telewizor LCD lub plazmowy.
        Niżej nie uchodzi.
        • Gość: Adrian Re: Pierwsza Komunia IP: *.plock.mm.pl 09.05.06, 23:17
          Zegarek to zawsze dobry pomysł, na każdą okazję, ale nie od Ruskich :-) pomimo, że mają dobre zagerki, no i na pewno nie Chiński
          tylko jakiś markowy

allegro.pl/item100746161_super_klasyczne_casio_nowe_6l_gwarancji_pl_okazja.html
          allegro.pl/item100887928_casio_aw_80d_hit_gwarancja_3_lata_super_cena_.html
          albo mp3player

te najtańsze ale już wystarczające
          za 128mb ok 70-90zł
          za 256mb ok 80-110zł

zwłaszcza 256, jest niewiele droższy, ale dużo bardziej funkcjonalny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka