teresa90 07.05.06, 15:49 Co mam kupic bratankowi?Nie mam zielonego pojęcia.Przyjęcie w lokalu.Rany co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 15:57 Ostatnio modne stały się tzw. miniścigacze, czyli miniaturki motocykli. Ale nie takie ministurki które można postawić na półce, tylko raczej takie, na które dzieciak może wsiąść i śmignąć z prędkością 60 km/h. A jak Cię nie stać to zawsze pozostaje zrzutka z całą rodzinką - najwięcej niech wyłoży ojciec chrzestny. Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotentny Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 16:02 daj pieniadze - a rodzice juz to jakos zagospodaruja)) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d nie przeginaj... 07.05.06, 16:56 my kupilismy chrzestnicy meble do pokoju, bo miala takie stare jeszcze po rodzicach. ale dziwi mnie to, ze po chrzestnych oczekuje sie nie wiem czego, nie patrzac na sytuacje majatkowa. moze po prostu kogos nie stac na super prezent. zastanow sie ile masz na to peniedzy, porozmawiaj z rodzicami. przeciez on ma dopiero 8 lat i jemu na prawde jest prawie obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 20:29 eee tam pierwsza. jedyna, jaką warto świętować to OSTATNIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Pierwsza Komunia 07.05.06, 20:35 teresa90 napisała: > Co mam kupic bratankowi?Nie mam zielonego pojęcia.Przyjęcie w lokalu.Rany co > się dzieje? ---------------------- w tym sezonie modne kabriolety. czerwone. dwuosobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjola Re: Pierwsza Komunia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.05.06, 21:12 Teresa to super ze myslisz o dziecku. Spraw mu przyjemnosc kupujac cos ladnego, co bedzie stanowilo pamiatke oraz cos z czego naprawde sie ucieszy. Nie ma to nic wspolnego z wygorowana cena. Nie patrz na miny innych doroslych. Moj syn nie prosi nas o zaden prezent. Napewno dostanie lamcuszek z krzyzykiem, moze jakas ksiazke oraz jakas zabawke. Zadnych komorek, motorow, samochodow. Te sa dla doroslych, a nie dla dzieci. Kiedys dzieci standardowo dostawaly zegarki. Ja swoj mam do dnia dzisiejszego .Mam rowniez ksiazeczke do nabozenstwa, pare zdjec i duzo wspomnien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Pierwsza Komunia IP: *.chello.pl 08.05.06, 12:48 a jaki prezent dla księdza ? nie bądżcie skapiradłami. jakieś alufelgi może ? -- www.youtube.com/watch?v=SIaj9HCc7lo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esmieszne%2Dzdjecia%2Epl%2FSzymon%2DMajewski%2DShow%2Dt1577%2Ehtml Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Pierwsza Komunia 08.05.06, 21:17 Zegarek. Mój, który dostałem z tej okazji ponad 40 lat temu, chodzi do dziś - był tylko dwukrotnie czyszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joko Re: Pierwsza Komunia IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.05.06, 13:15 Telewizor LCD lub plazmowy. Niżej nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Pierwsza Komunia IP: *.plock.mm.pl 09.05.06, 23:17 Zegarek to zawsze dobry pomysł, na każdą okazję, ale nie od Ruskich :-) pomimo, że mają dobre zagerki, no i na pewno nie Chiński tylko jakiś markowy allegro.pl/item100746161_super_klasyczne_casio_nowe_6l_gwarancji_pl_okazja.html allegro.pl/item100887928_casio_aw_80d_hit_gwarancja_3_lata_super_cena_.html albo mp3player te najtańsze ale już wystarczające za 128mb ok 70-90zł za 256mb ok 80-110zł zwłaszcza 256, jest niewiele droższy, ale dużo bardziej funkcjonalny Odpowiedz Link Zgłoś