Dodaj do ulubionych

PREZENT NA WALENTYNKI ?????

08.02.03, 22:58

Obserwuj wątek
    • roanbu Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? 10.02.03, 22:52
      Wiesz co? Nigdy nie zastanawiam się, co kupię na Walentynki. Tego typu sprawy
      pozostawiam spontaniczności i zasobności mojej kieszeni.

Zgadzam się jednak, że materialne ujęcie (czy rażej wyrażenie!) uczuć jest
      bardzo istotne. Ważne, aby nie pogubić się w tej gonitwie...

Kup coś, co będzie dla tej osoby, a nie np. dla Was (to podstawowa zasada). Jak
      jednak czujesz, że nie masz pomysłu, nie kupuj nic i zamień BON TOWAROWY na BON
      KNSUMPCYJNY w jakieś fajnej i nietuzinkowej knajpce, ale pod kątem osoby
      obdarowywanej. Chcociaż Walnetynki, tak naprawdę, są świętem Was Obojga, a nie
      tylko jednej osoby.

Powodzenia. Daj znać, jak Ci się udało.
      • trinka Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? 11.02.03, 19:42
        nie masz pomyslu? to moze powinnas sie powaznie zastanowic czy w ogole
        obchodzic walentynki. ja mam tysiac pomyslow na drobiazgi i prezenty, ktore Go
        uciesza wiem o czym marzy, czego chce, na widok czego blyszcza mu sie oczy,i
        nie potrzebuje do tego 14lutego, bo kazdy dzien jest wyjatkowa okazja do
        obdarowania Go. a komercyjnym walentykom jak co roku mowimy glosne 'nie'

pozdro
        • kaner Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? 12.02.03, 11:48
          Ja obdarowalem swoja ukochana wczoraj poniewaz 11 jest dla nas szczegolnym
          dniem :) jak co miesiac
          A 14.II po prostu pojdziemy sobie do kina na fajny film,
          i czy nie kazdy dzien
          jest powodem do okazywania uczuc nie tylko w Walentynki.
          To tylko sposob na wcisniecie wiecej serduszek w jednym dniu przez sprzedawcow
        • sagan2 Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? 13.02.03, 16:15
          trinka napisała:

>a komercyjnym walentykom jak co roku mowimy glosne 'nie'

widze, ze ne jestesmy sami ;)
        • Gość: kamilaksiezyc Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 20:36
          trinka napisała:

> nie masz pomyslu?

Pomysłu????? JA mam ich miliony.Chodzi o to,że On ucieszyłby się ze wszystkiego
          co ode mnie dostanie.On nie jest materialistą i wcale nie czeka na jakiś tam
          prezent.Chodzi o to,że to moja babska duma karze mi coś dać od siebie.I nie mów
          mi daj mu swoją miłość,czy siebie.On ma to na codzień.Chcę dać mu coś
          wyjątkowego.Wpadłam na genialny plan,podaruje mu maraton miłosny,połączony z
          kolacją w domu i niespodzianką(nawet Wam nie zdradzę)
          > uciesza wiem o czym marzy, czego chce, na widok czego blyszcza mu sie oczy,
          może błyszczą mu się bo ma niedosyt ?????
          > nie potrzebuje do tego 14lutego, bo kazdy dzien jest wyjatkowa okazja do
          > obdarowania Go.
          ja nie muszę obdarowywać Go i podtykać mu łyżeczkę z tekstem otwórz dziobek
          lecie samolocik.On dobrze wie co ja do niego czuję.Potrafimy rozmawiać ze sobą
          bez słów.
          a komercyjnym walentykom jak co roku mowimy glosne 'nie'
          >Każde święto jest komercyjne Boże Narodzenie także,ponieważ ktoś i tak i tak
          na tym zarabia. Więc o co chodzi ?????? Mam powiedzieć Stop Wigilia,Stop Boże
          Narodzenie,Stop Walentynki,Stop Dzień Mamy ????????????
          > pozdrowienia dla Forumowiczów
    • Gość: Symeo Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.polanica-zdroj.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 21:48
      hmmm...zastanawialem sie nad bielizna dla Mojej Najdrozszej,ale nie wiem,czy to
      rzeczywiscie dobry pomysł.Czy to w porzadku manewr?Czy kobieta moze to
      potraktowac jako sygnał alarmujący o niedosycie lub gorzej - niezadowoleniu ze
      wspolzycia partnerskiego???ta mysl mnie hamuje...jak sądzicie?
      • Gość: Myszka Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.necik.pl 12.02.03, 20:34
        To "coś" na walentynki kupiłam już kilka dni temu, przez przypadek, po prostu
        zobaczyłam w sklepie, spodobało mi się i teraz czeka na 14.02.
        To taki drobiazg, myszka na czerwonym pluszowym serduchu, ale przecież nie
        chodzi o to co kupujemy, tylko o to, że pamietamy o tej osobie.
        Zreszta z tego co się zdążyłam zorientować wybór takich drobiazgów jest
        ogromny,a można też zaszalec i kupic cos extra, no ale to zależy od kasy, tak
        więc na pewno coś znajdziesz.
        Pozdrawiam. :)
      • Gość: mimi Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 15:38
        Gość portalu: Symeo napisał(a):

> hmmm...zastanawialem sie nad bielizna dla Mojej Najdrozszej,ale nie wiem,czy
        to
        >
        > rzeczywiscie dobry pomysł.Czy to w porzadku manewr?Czy kobieta moze to
        > potraktowac jako sygnał alarmujący o niedosycie lub gorzej - niezadowoleniu
        ze
        > wspolzycia partnerskiego???ta mysl mnie hamuje...jak sądzicie?
        Gdyby to mnie Mój Ukochany kupił bieliznę w tym dniu, od razu bym w nią
        wskoczyła i się elgancko zaprezentowała, a później ... no wiadomo. W życiu bym
        nie pomyślała o tym, o czym piszesz. Pomyślałabym, że Mój Miły lubi mnie
        oglądać w ładnej bieliźnie (i tak jest:)) i dlatego mi ją kupił. Kupuj, nie
        zastanawiaj się!
      • sagan2 kupuj :) 13.02.03, 16:15
        moze nie od razu skorzana, skoro robisz to pierwszy raz,
        ale kupuj :)

TYLKO!!!
        kup dobry rozmiar! tutaj moze byc wtopa niebotyczna.
        zwlaszcza, gdy kupisz za mala...
        • Gość: Symeo Re: kupuj :) IP: *.polanica-zdroj.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 18:38
          w koncu sie zdecydowalem i rzeczywiscie kupujac natrafilem na problem z
          rozmiarem.nie mialem pojecia jak to odczytac:):)wiec opisalem mniej wiecej
          expedientce;) kształty denatki i chyba dobrze trafilem.....:) pozdrawiam
      • Gość: PRACUŚ Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 18:36
        To niedobrze, że zastanawiasz się i wyprzedzasz myśli i zdarzenia ... Skoro tak
        myślisz, tzn. skoro się obawiasz, to w/g nie jesteście jeszcze wystarczająco ze
        sobą szczerzy, albo ... już zagoniliście się w tzw. ślepy róg konwenansów (co
        wypada, a co nie).

Szybko uciekaj z tego rogu, zabierz Najdroższą i odkrywajcie piękno uczuc,
        seksu, bycia ze sobą w taki sposób w jaki marzycie, aby to było, a nie w taki,
        w jaki należy (na to będzie jeszcze czas...).

Pozdrawiam, :))))))
        • Gość: Aga Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 15.02.03, 23:50
          Nie mam prezentu, nie mam problemu, nie mam komu :(
    • Gość: Sex Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: 209.234.166.* 16.02.03, 00:06
      kup tej cipie vibrator i bedziesz mial wicej czasu dla
      siebie. Duoku
      • Gość: GABI Re: PREZENT NA WALENTYNKI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 12:33
        Gość portalu: Sex napisał(a):

> kup tej cipie vibrator i bedziesz mial wicej czasu dla
        > siebie. Duoku

Gratuluję podejścia! Ty chyba nie masz cipy, o którą byś mógł dbać ...
        Pozdrów Twoją najlepszą przyjacółkę Renię Rączkowską
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka