Dodaj do ulubionych

Olimpiada gejowska

24.07.06, 19:20
Olimpiada gejowska wlasnie zakonczyla sie w Chicago. Byla m. in. jazda
figurowa na lodzie par tej samej płci. Ktos z was moze byl tam i widzial?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3504541.html
Obserwuj wątek
    • znj2 Re: Olimpiada gejowska 24.07.06, 19:26
      Ciekawe kiedy lesbijek , zoofilów i pedofilów?
      • autenty Re: Olimpiada gejowska 24.07.06, 19:54
        znj2 napisała:

> Ciekawe kiedy lesbijek , zoofilów i pedofilów?

W olimpiadzie gejowskiej oczywiscie braly tez udzial lesbijki. Zoofilia
        praktycznie nie istnieje. Pedofile nie brali udzialu, bo to najczesciej
        heteroseksualisci, oni brali udzial w zwyklej olimpiadzie.
        • magnusg Re: Olimpiada gejowska 24.07.06, 20:41
          Volker Beck-jeden z najbardziej aktywnych aktywistow homo w Europie domagal sie
          otwarcie legalizacji seksu z dziecmi.Nie znam heteroseksualnego polityka, ktory
          by stawial takie zadania.
          • nancyboy Re: Olimpiada gejowska 25.07.06, 09:18
            Nie znam takiego aktywnego aktywisty. Chyba jednak nie był zbyt aktywny w tej
            aktywności.
            • Gość: Magnus Re: Olimpiada gejowska IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.06, 10:10
              Nie znasz??To dziwne-bo na zaproszenie Biedronia byl 2 razy na Paradzie
              Rownosci w Warszawie i rok temu przemawial na wiecu.Przez 10 lat byl
              rzecznikiem najwiekszej organizacji homo w Europie LSVD.
              • nancyboy Re: Olimpiada gejowska 25.07.06, 10:12
                Najwidoczniej ja się nie interesuję organizacjami gejowskimi w takim stopniu jak Ty.
                • magnusg Re: Olimpiada gejowska 25.07.06, 10:58
                  A to szkoda.Bo powinienes chyba wiedziec, kto cie reprezentuje w Europie.?
                  • nancyboy Re: Olimpiada gejowska 25.07.06, 11:04
                    Nikogo nie prosiłem o to, żeby mnie reprezentował. Czy Ciebie reprezentuje na
                    przykład Lepper, tylko dlatego, że założył jakąś tam organizację?
          • xtrin Re: Olimpiada gejowska 26.07.06, 10:59
            > Volker Beck-jeden z najbardziej aktywnych aktywistow homo
            > w Europie domagal sie otwarcie legalizacji seksu z dziecmi.

Jeżeli tak bardzo się działalnością pana Becka interesujesz to niewątpliwie
            jesteś też świadom faktu, że ów jego tekst o legalizacji pedofilii liczy sobie
            już sporo lat, a sam Beck nie tylko nie powtarzał więcej tych haseł, ale wręcz
            się od nich odcinał, twierdząc, że wymowa owego tekstu jest winą wydawcy.

Tak więc po co wyciągasz taką sprawę, czyż to nie jawna manipulacja?
            • Gość: wredna Re: Olimpiada gejowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:07
              Ejże..
              Ten tekst liczy wiele lat...
              Z tego co mi sie kojarzy, Partia Pedofilów to sie od niedawna chciała
              zalegalizować :D
        • Gość: hihihihi Homo są rzekomo normalni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:29
          To dlaczego oddzielna olimpiada?
          Bo na normalnej olimpiadzie nie mieliby szans, ot co!
          • nancyboy Re: Homo są rzekomo normalni? 25.07.06, 10:42
            Na jakiej podstawie uważasz, że w "normalnej" olimpiadzie nie biorą udziału
            homoseksualiści?
            • Gość: hihihihi Re: Homo są rzekomo normalni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:44
              To po co oddzielna dla gejów????
              W końcu chcecie być "normalni" i równi z resztą społeczeństwa, bez zaglądania
              komukolwiek w łóżko, czy jednak podkreślacie swoją odrębność?
              • nancyboy Re: Homo są rzekomo normalni? 25.07.06, 10:47
                Ja nie biorę w niej udziału, więc nie jestem kompetentny do udzielenia tych
                odpowiedzi.
                Ale myślę, że idea jest podobna jak w jakichś "katolickich spotkaniach
                młodzieży", tzn. "spotkać się z ludźmi podobnymi do mnie".
                • tomas_torquemada Chyba.. 26.07.06, 10:23
                  nie ma czegos takiego jak katolickie olimpiady.. na marginesie po co spotykac
                  sie z ludzmi podobnymi do mnie skoro wszyscy jestesmy rowni.. i na koniec
                  zlosliwosc.. czy olimpiada byla organizowana na terenie tych "gett" gejowskich w
                  SF? :)
    • Gość: guziel Re: Olimpiada gejowska IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 22:50
      czym sie rozni lekkoatletyka gejowska od normalnej? (celowo nie użyłem
      "olimpiady hetero" bo uważam że to jest i a przde wszystkim brzmi głupio)

rozumiem jak by to były zawody lekkoatletyczne w duch koedukacyjnym, to spoko,
      ale to..?
      • Gość: hihihihi Re: Olimpiada gejowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:26
        Czym sie różni?
        Tym, że nawet na para-olimpiadzie są lepsze wyniki, niż na olimpiadzie
        gejowskiej :))))
    • mandaryna65 mi się podoba 24.07.06, 23:23
      sport , ruch na świeżym powietrzu to najlepszy sposób na pozbycie sie
      nieczystych myśli....
      • mangos1 olimpiada dla dewiantów 25.07.06, 09:34
        wiadomo , że dewianci psycho-seksualni(geje, lesbijki, pedofile, zoofile, osoby
        w związkach kazirodczych) różnią się od 96% normalnego społeczeństwa. Są
        olimpiady specjalne np. dla chorych psychicznie, są i dla dewiantów.
        Ja jeszcze jestem za tym , aby dewianci utworzyli jedno państwo, tylko dla
        nich , państwo dla dewiantów psycho-seksualnych z całego świata.
        • nancyboy Re: olimpiada dla dewiantów 25.07.06, 10:02
          Znowu nie udało Ci się zaatakować homoseksualizmu bez odwoływania się do
          pedofilii i zoofilii. Czyli udowodniłeś, że nie masz żadnych argumentów
          przeciwko homoseksualizmowi. Jesteś bardzo pomocny w walce o nasze prawa.
          • mangos1 Re: olimpiada dla dewiantów 25.07.06, 10:20
            ja się odwołałem do waszych dalszych "krewnych", do ludzi , którzy tak jak wy
            (geje , lesbijki) cierpią na różne dolegliwości psycho-seksualne ("kochają" się
            w drzewie, marzą o związku małżeńskim z krową, kochają seksualnie swoich
            rodziców,rodzeństwo itp.)
            Jesteście jedną wielką rodziną , rodziną dewiantów seksualnych.
            • nancyboy Re: olimpiada dla dewiantów 25.07.06, 10:26
              Ponownie dziękuję za wstawienie się za nami.
        • tomas_torquemada Re: olimpiada dla dewiantów 26.07.06, 10:27
          mangos1 napisał:

> Ja jeszcze jestem za tym , aby dewianci utworzyli jedno państwo, tylko dla
          > nich , państwo dla dewiantów psycho-seksualnych z całego świata.

Panstwo to umiejscowimy kolo izraela na terenach Palestyny? :P
    • Gość: ha ha a co w tym dziwnego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:24
      takie zawody sportowe odbywają się od dawna, słyszałeś o olimpiadzie
      Highlanderów (Szkotów)... nie bo do tego zaścianka jakim jest Polska to nawet
      jak coś dotrze, to wzbudza tylko niezdrową sensację
      • Gość: ha ha jak będzie olimpiada PiSuarów w Polsce, to dopiero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:26
        będzie sensacja, Gosiewski w skoku przez płotki...
      • mangos1 parada dewiantów. 25.07.06, 10:39
        a kiedy będą zawody członków i zwolenników utworzonej nie tak dawno
        holenderskiej partii pedofilów - Różnorodność i Tolerancja ?
        czy taki zaścianek jak Polska powinna wysłać delegacje dzieci na tą olimpiade
        do nowoczesnej Holandii?
        • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 10:40
          Nie wiem, zapytaj samych członków.
          • mangos1 Re: parada dewiantów. 25.07.06, 10:58
            ale dlaczego tak się odcinasz od swoich "krewnych".
            Przecież wasze parady równości/dewiacji mają na celu promocje różnych
            mniejszości seksualnych. Idziecie ramie w ramie.
            zadzwoń do swoich znajomych, na pewno wielu pederstów również obcuje z dziećmi
            i sa pedofilami(może też ukrytymi). Zapytaj się czy w "nowoczesnej "
            i "tolerancyjnej" Europie będziecie mogli mieć oficjalnie 10-12 letnich (a może
            młodszych) partnerów seksualnych, oczywiście z "miłości".
            • Gość: he he tak jest wielu księży pedofilów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:59
            • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 11:03
              Ja promuję możliwość rejestracji związków jednopłciowych. Z tego co wiem, parady
              równości również.

Zadzwoń do swoich znajomych. Albo do swojej parafii. Na pewno wielu księży
              również obcuje z dziećmi i są pedofilami (na pewno ukrytymi). Zapytaj czy w
              tradycyjnej, katolickiej Polsce będziecie mogli mieć oficjalnie 10-12 letnich
              (pierwsza spowiedź mogłaby być dobrym momentem) partnerów seksualnych,
              oczywiście z "miłości do Boga".
              • mangos1 Re: parada dewiantów. 25.07.06, 11:12
                oj , a po co ci ta rejestracja?
                tak bardzo sie obawiasz , że twój pederasta wraz z rozowjem choroby na tle
                pscyho-seksualnym znajdzie sobie innym przedmiot pożadania? Może z wiekim
                zacznie się "kochac" w dzieciach, albo w ławce, albo w krowie?
                co do księdza. Jak wy, dewianci desperacko szukacie przeciwnika, boicie sie
                atakować 96% zdrowego społeczenstwa , to atakujecie Kosciół.
                Rozumiem , że urodziłeś się z tym defektem psycho -seksualnym , księdzem
                natomiast się zostaje.
                Dla mnie dewaint to dewiant, nie jest ważne czy to ksiądz czy artysta. A jak
                wiadomo , miejsce dla tego co "zakochał" się w ławce, własnym ojcu, krowie,
                osobie tej samej płci jest w zakładzie psychiatrycznym.
                A ty np.ty jesteś na forum.
                dlaczego?
                • Gość: ha ha ktoś kto wierzy w coś co nie istnieje to dopiero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:15
                  niezły psychol
                  • Gość: wredna Re: ktoś kto wierzy w coś co nie istnieje to dopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:19
                    ile jest na świecie osób niewierzących?
                    skoro "wierzący" to psychole, to może wszystkich by należało zamknąć "u czubów"?
                    Tylko zauważ jedno - to wierzący stanowią jednak większość, a nie niewierzący :D
                    Zresztą - niewierzący - też wierzy, że Bóg nie istnieje :D
                    • Gość: :DD tak wierzą w różne rzeczy - święte krowy, wulkany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:23
                      duchy morza, gór i skrzaty, dziewice rodzące same z siebie, itd...

no można wierzyć też w lojalność czy przyjaźń, ale chodzi oczywiście o tych
                      pomylonych co do życia muszą mieć bat boga nad głową, bo inaczej to pewnie by
                      gwałcili dzieci, mordowali i kradli...

ja nie wierzę że boga nie ma - ja to wiem - a to nie jest wiara tylko
                      stwierzdenie faktu :))
                • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 11:21
                  > tak bardzo sie obawiasz , że twój pederasta wraz z rozowjem choroby na tle
                  > pscyho-seksualnym znajdzie sobie innym przedmiot pożadania?
                  Nie chodzi mi o mojego partnera, tylko np. o tych, którzy muszą być rozdzieleni
                  bo na przykład jedna z osób nie ma pozwolenia na pobyt w kraju.

> boicie sie atakować 96% zdrowego społeczenstwa , to atakujecie Kosciół.
                  To jest piękne :-)
                  Mogę sobie to wstawić do sygnaturki z Twoim nickiem jako autora tekstu?

> miejsce dla tego co "zakochał" się w ławce, własnym ojcu, krowie,
                  > osobie tej samej płci jest w zakładzie psychiatrycznym.
                  Najwyraźniej niewiele osób podziela Twój pogląd.
                  • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:27
                    > Nie chodzi mi o mojego partnera, tylko np. o tych, którzy muszą być rozdzieleni
                    > bo na przykład jedna z osób nie ma pozwolenia na pobyt w kraju.
                    Ale pary hetero mają ten sam problem - no nie róbcie już z siebie takich
                    cierpiętników :/
                    • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 12:54
                      > Ale pary hetero mają ten sam problem - no nie róbcie już z siebie takich
                      > cierpiętników :/
                      Nie mają, bo mogą zarejestrować swój związek i nikt nie ma prawa ich rozdzielić.
                      • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:10
                        guzik prawda :)
                        Przynajmniej nie w 3,5 RP :D
                        małżeństwo nie daje prawa pobytu "z automatu"
                        • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 13:14
                          Z tego co wiem, to daje.
                          A jeśli faktycznie jest tak, jak mówisz, to według mnie też należy to zmienić.
                          • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:28
                            Jak do tej pory dawało w wielu krajach Europy :D Ale nie w Polsce :/
                            Tylko, że teraz zmierzają w odwrotnym kierunku :(
                            • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 13:40
                              www.polishconsulateny.org/index.php?p=40
                              Zezwolenia na zamieszkanie na pobyt czasowy można udzielić, jeżeli cudzoziemiec
                              wykaże, że zachodzą okoliczności uzasadniające jego zamieszkiwanie na terytorium
                              Rzeczypospolitej Polskiej przez okres dłuższy niż 3 miesiące. Okolicznościami
                              takimi mogą być w szczególności: uzyskanie zezwolenia na zatrudnienie lub
                              wykonywanie innej pracy zarobkowej, prowadzenie działalności gospodarczej,
                              podjęcie nauki lub zawarcie związku małżeńskiego z obywatelem polskim.

Zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony udziela się na okres do 2 lat z
                              możliwością przedłużenia, jednakże nie dłużej niż do 10 lat.

Zezwolenie na osiedlenie się może być udzielone cudzoziemcowi, jeżeli wykaże
                              istnienie trwałych więzów rodzinnych lub ekonomicznych z Rzeczypospolitą Polską,
                              ma zapewnione w Rzeczypospolitej Polskiej mieszkanie i utrzymanie oraz
                              bezpośrednio przed złożeniem wniosku przebywał w Rzeczypospolitej Polskiej co
                              najmniej przez 3 lata na podstawie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony.
                              • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:47
                                Nie dłużej niż 10 lat :P
                                A potem zaczynają sie "przeboje"...

Kolega ma żone Rosjanke, mają dwójke dzieci, ona tu ma stałą pracę, - i mimo to
                                był wieeeelki problem z przedłużeniem jej pobytu... Mało jej nie deportowali.
                                • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 13:48
                                  Ale gdyby kolega miał partnera Rosjanina, to jak by się to skończyło?
                                  • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:06
                                    Sam wcześniej napisałeś, że niekoniecznie musi być małżeństwo z Polakiem :)
                                    • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 16:09
                                      Nie rozumiem do czego pijesz.
                                  • Gość: wredna Re: parada dewiantów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:08
                                    1. uzyskanie zezwolenia na zatrudnienie lub
                                    2. wykonywanie innej pracy zarobkowej, 3. prowadzenie działalności gospodarczej,
                                    4. podjęcie nauki lub 5. zawarcie związku małżeńskiego z obywatelem polskim.

Proponowałabym punkt 4 :) Na Uniwersytecie III wieku ;D
                                    • nancyboy Re: parada dewiantów. 25.07.06, 16:09
                                      > 5. zawarcie związku małżeńskiego z obywatelem polskim.
                                      I tu właśnie jest brak równouprawnienia.
                                      • mangos1 Re: parada dewiantów. 26.07.06, 10:16
                                        ale jak to?
                                        zbierales kartofle za granica, jakis dewiant chcial kopulowac z parobkiem ze
                                        wschodu, jako ludzie z dewiacją psycho-seksualną uznaliscie, ze to musi
                                        byc "milosc" i chcecie to rejestrowac?
                                        gdzie tu dyskryminacja?
                                        przeciez normalny, zdrowy psychicznie człowiek nie moze zarejestorwać swojego
                                        związku z "ukochaną" krową czy budką telefoniczną.
          • Gość: ?? a kiedy parada dewiantów z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:59
            • Gość: chomik 110 m. w 19 sek. IP: *.chomiczowka.waw.pl 25.07.06, 14:55
              No cóż, trudno się biega z ch... w d...
              • autenty Re: 110 m. w 19 sek. 25.07.06, 17:35
                Gość portalu: chomik napisał(a):

> No cóż, trudno się biega z ch... w d...

A z ch... w c... biega sie latwiej?
                • nancyboy Re: 110 m. w 19 sek. 25.07.06, 17:38
                  Widzę, że rozmowa przeszła na wyższy poziom...
                  • autenty Re: 110 m. w 19 sek. 25.07.06, 18:34
                    nancyboy napisał:

> Widzę, że rozmowa przeszła na wyższy poziom...

Czasem tylko tak do nich cokolwiek dociera. A swoja droga - to ciekawe, w ktorym
                    przypadku latwiej sie biega ;-)
                    • mangos1 Re: 110 m. w 19 sek. 26.07.06, 10:18
                      dewianci psycho-seksualni mają swój chory świat. Jak biegną to myślą o kolejnym
                      partnerze seksualnym i o tym gdzie mogliby wykrzyczeć , że są "normalni".
                      • edek101 Re: 110 m. w 19 sek. 26.07.06, 11:28
                        mangos1 napisał:

> dewianci psycho-seksualni mają swój chory świat. Jak biegną to myślą o
                        kolejnym partnerze seksualnym i o tym gdzie mogliby wykrzyczeć , że
                        są "normalni".

A skąd Ty wiesz o czym oni myślą? Czyżby rozumowanie homoseksualne było Ci
                        bliskie? Potwierdzałoby to tezę, że większość homofobów to kryptogeje...
                        • mangos1 Re: 110 m. w 19 sek. 26.07.06, 11:43
                          tak, tak drogi pacjencie.
                          większość homofobów to kryptogeje
                          większość policjantów łapiących pedofilów to kryptopedofile
                          większość psychiatrów to ludzie chorzy psychicznie

ja nie muszę być dewiantem psycho-seksualnym , żeby domyślać się jaki tok
                          rozumowania ma chory psychicznie osobnik , który "zakochał" się w ławce,
                          krowie, osobie tej samej płci, własnym ojcu , czy budce telefonicznej
                          • mangos1 Re: 110 m. w 19 sek. 26.07.06, 11:47
                            i warto zaznaczyć , że większość HETEROFOBÓW (dewiantów psycho-seksualnych,
                            czyli gejów i lesbijek brzydzących się kontaktu z płcią przeciwną i 96%
                            zdrowego społeczeństwa) to kryptoheteroseksualiści (ale mają dewiacje psycho-
                            seksualną, więc się boją i brzydzą związków hetero).
    • iberia30 Re: Olimpiada gejowska 26.07.06, 11:02
      co to kogo obchodzi?, zaloz sobie forum dla gejow i tam sie pytaj kto byl
      widzial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka