0golone_jajka 15.10.06, 20:24 Tajemnica Światła Tajemnica Miłosierdzia Pieśń o Janie Pawle II wađnie leci w TVP1. Nic tylko oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:28 miłego wieczoru z TVP ,wolę piratów z karaibów Astra 19.2 - pro7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:32 Jestem przeciwko watkom zakładanym przeciwko O-J. Takiej reklamy jak robi Ogolony Kościołowi chyba nigdy nie widziałem??? Moze to jakis agent Watykanu? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Hit na niedzielę! Polecam 15.10.06, 20:36 Gość portalu: m napisał(a): > Takiej reklamy jak robi Ogolony Kościołowi chyba nigdy nie widziałem??? Moze to > > jakis agent Watykanu? Jezuitow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:36 oni wszyscy mają wygolone ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:37 oni wszyscy reklamuja. Ale nie az tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:39 ano tak ,agent nimo jednego ma dwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:43 A Ty misiek tez agent W. czy w telewizji pracujesz ,bo watek "podnosisz" i tez reklamujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:48 O tak.Strasznie tajny agent, tylko Takim jak ja to w akwarium każą patrzeć ale chwila on-line mnie nęci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:49 znowu "podnosisz" watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:52 przepraszam zachowałem sie jak o-j 2.sorki !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:58 wcale nie tak samo! on jest cwany agent- rozpoczał watek i zniknał, a Ty sie tak narażasz,ze zastanawiam sie czy faktycznie jestes agentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekio Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:12 Serio? To ty masz strachy ?Przed kim się mogę narać albo kogo lub czego bać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:26 lustracyji sie nie boisz?? my tu gadugadu a Ogolony poszedł ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:56 Panie ja szaraczek! Takich jak ja ja to diabeł,ksiądz i polityk omija z daleka ! Ale oczy jeszcze widzą ostro i daleko a gdy przydzie czas - usiadziem przy kielichu i wypijmy za tych co odeszli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:00 Ogolony, teraz na 2-ce jest przemowienie papieza w Sejmie. Run Ogolony run! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:04 O tak ogolone jajca na niedzielę zamiast rosołu polecam. Jest zapatrzony i zasłuchany że nie ma czasu na neta...A jutro będie nowy dzień i odgrzewane jajca golone ... Odpowiedz Link Zgłoś