Dodaj do ulubionych

Hit na niedzielę! Polecam

15.10.06, 20:24
Tajemnica Światła Tajemnica Miłosierdzia Pieśń o Janie Pawle II wađnie leci w TVP1. Nic tylko oglądać!
Obserwuj wątek
    • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:28
      miłego wieczoru z TVP ,wolę piratów z karaibów Astra 19.2 - pro7
      • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:32
        Jestem przeciwko watkom zakładanym przeciwko O-J.
        Takiej reklamy jak robi Ogolony Kościołowi chyba nigdy nie widziałem??? Moze to
        jakis agent Watykanu?
        • marysia_b Re: Hit na niedzielę! Polecam 15.10.06, 20:36
          Gość portalu: m napisał(a):

> Takiej reklamy jak robi Ogolony Kościołowi chyba nigdy nie widziałem??? Moze to
          >
          > jakis agent Watykanu?

Jezuitow!!!
        • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:36
          oni wszyscy mają wygolone ?
          • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:37
            oni wszyscy reklamuja. Ale nie az tak!!
            • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:39
              ano tak ,agent nimo jednego ma dwa !
              • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:43
                A Ty misiek tez agent W. czy w telewizji pracujesz ,bo watek "podnosisz" i tez
                reklamujesz!
                • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:48
                  O tak.Strasznie tajny agent, tylko Takim jak ja to w akwarium każą patrzeć ale
                  chwila on-line mnie nęci...
                  • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:49
                    znowu "podnosisz" watek!
                    • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:52
                      przepraszam zachowałem sie jak o-j 2.sorki !!!!!!!!!!!
                      • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:58
                        wcale nie tak samo! on jest cwany agent- rozpoczał watek i zniknał, a Ty sie
                        tak narażasz,ze zastanawiam sie czy faktycznie jestes agentem!
                        • Gość: miesiekio Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:12
                          Serio? To ty masz strachy ?Przed kim się mogę narać albo kogo lub czego bać ?
                          • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:26
                            lustracyji sie nie boisz??
                            my tu gadugadu a Ogolony poszedł ogladac!
                            • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:56
                              Panie ja szaraczek! Takich jak ja ja to diabeł,ksiądz i polityk omija z daleka !
                              Ale oczy jeszcze widzą ostro i daleko a gdy przydzie czas - usiadziem przy
                              kielichu i wypijmy za tych co odeszli ...
    • Gość: m Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:00
      Ogolony, teraz na 2-ce jest przemowienie papieza w Sejmie.
      Run Ogolony run!
      • Gość: miesiekido Re: Hit na niedzielę! Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:04
        O tak ogolone jajca na niedzielę zamiast rosołu polecam.
        Jest zapatrzony i zasłuchany że nie ma czasu na neta...A jutro będie nowy dzień
        i odgrzewane jajca golone ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka