napilbymsiewodki 09.12.06, 23:55 A kto twierdzi inaczej kłamie albo jest hipokrytą. Prawda jest taka, że przy wódce załatwia się 90% dużych interesów, a niepijący nie mają szans na własny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re:Wódka działa na wzrok 10.12.06, 01:05 bo pijany facet widzi boginię w żonie prezydenta i może dojść do zbliżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Wódka zbliża ludzi 10.12.06, 04:11 ô cholera! to znaczy, ze cudem udawalo mi sie przez tyle lat :)) bez grama gorzalki uzyskalam tyle korzystnych kontraktow. Teraz serio. Jesli ten watek to prowokacja - niech bedzie. Jesli jednak naprawde tak myslisz, to nalezysz do tych biednych ludzi, ktorzy gloryfikuja gorzale, bo nie maja zadnych innych srodkow komunikacji do dyspozycji. Widzialam wielu takich ale jeden przebil reszte tym jak o 8 rano w samolocie Paryz-Warszawa trzesacym rekami wypijal na oczch zdumionych wspolpasazerow sete gorzaly. Polski byznesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia ty chyba masz racje IP: 80.227.0.* 10.12.06, 08:49 Pl ma wiele cech kraju rzadzonego przez idiotow (nayebanych), drogi zdominowane przez kierowcow bandytow (nayebanych), gazety pisane przez ubowcow (nayebanych), co najgorsze to, ze publika to czyta (tez nayebana). Odpowiedz Link Zgłoś
boromir.2000 Chyba do marskości wątroby 10.12.06, 13:30 Chyba do marskości wątroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Chyba do marskości wątroby IP: 195.245.213.* 10.12.06, 14:12 Następny pijak, który chce w oczach swoich i innych ludzi usprawiedliwić swój alkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Chyba do wypadków drogowych IP: *.chello.pl 10.12.06, 14:50 wpadania pod nadjeżdzające samochody, najeżdzania na drzewa i przechodniów Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: wódka zbliża ludzi do 10.12.06, 16:28 Św.Piotra i innych świętych.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: patrz temat 10.12.06, 17:41 patrzę, ale to nie ja świętych wprowadziłem do tematu alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: patrz temat 10.12.06, 17:45 33qq napisał: > patrzę, ale to nie ja świętych wprowadziłem do tematu alkoholu Alkohol predzej czy póżniej doprowadzi cię do św Piotra.Oj ty niekumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: patrz temat 10.12.06, 17:48 jakiego znowu świętego Piotra? Znowu jakaś misjonarka... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: patrz temat 10.12.06, 17:50 jeśli mówisz o śmierci, to cię zaskoczę, również totalnym abstynentom zdarza się umrzec. A właściwie czemu do śmierci doprowadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: patrz temat 10.12.06, 17:55 Dlaczego robisz ze mnie debilkę?Wszystko już zostało napisane więc czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: patrz temat IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:55 >również totalnym abstynentom zdarza si > ę > umrzec.,> Nic tu po abstynentach. Nie ten wątek. Nie wiadomo jest też, czy totalny abstynent trafia do bram Nieba. Ale to nie na ten wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wódka zbliża ludzi pijanych 10.12.06, 22:59 Obsciskują się,całują i zapewniają o przyjażni.Kiedy wytrzeżwieją jest im wstyd i starają się o wszystkim szybko zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: wódka zbliża ludzi do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:18 nie, wiara od dzis oddala --> patrz forum o swietach bez Jezusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIA Re: Wódka zbliża ludzi IP: *.chello.pl 18.12.06, 22:10 WÓDKA ZBLIŻA LUDZI SEX TEŻ I CO Z TEGO NIE DORABIAJ DO TEGO TEORII.CHCESZ CIĘ NAPIĆ TO PIJ.A W ŻYCIU RAZ JEST LEPIEJ RAZ GORZEJ.RAZ MOŻNA COŚ ZAŁATWIĆ RAZ NIE.HEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś