Dodaj do ulubionych

Czy Lyzwinscy dziela loze malzenskie?

21.12.06, 20:54
Moze dyskutuja o Polsce,obyczajach,moralnosci,winie i karze,stosunkach../poli-
tycznych/.
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Dzielą - siekierą na pół. 21.12.06, 21:10
      Właśnie są w trakcie...
      • snajper55 Nie wiem czy na dzieleniu siekierą łóżka się... 21.12.06, 21:19
        ... skończy. Łyżwińska z siekiery może jeszcze inny uzytek zrobić. Głowę chłopu
        obetnie albo coś innego. ;)

S.
    • Gość: ant kogo to obchodzi ?? n/t IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.06, 22:27
    • marysia_b Re: Czy Lyzwinscy dziela loze malzenskie? 21.12.06, 22:35
      lumpior napisał:

> Moze dyskutuja o Polsce,obyczajach,moralnosci,winie i karze,stosunkach../poli-
      > tycznych/.

Raczej o zbrodni i karze!
      • Gość: caramba Re: Czy Lyzwinscy dziela loze malzenskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:24
        Dzis napewno bylo:bara bara,on duzo moze.
    • Gość: Matylda Re: chyba drutem kolczastym! IP: 85.112.196.* 22.12.06, 10:12
      Trochę mi szkoda tej głupiej Łyżwińskiej. Jakby nie było to została wystawiona
      na ogólnopolskie pośmiewisko. Jak ona musi się czuć jako kobieta i żona?
      Przecież to nie jej wina, że chłop okazał się draniem. To już lepiej ma
      Lepperowa bo jako osoba prywatna może spuścić psa na dziennikarzy a Łyżwińska
      musi świecić oczami za mężusia.
      • snajper55 Re: chyba drutem kolczastym! 22.12.06, 13:05
        Gość portalu: Matylda napisał(a):

> Jak ona musi się czuć jako kobieta i żona?

Jest dumna z jurnego chłopa. Bierz poprawkę, że różne środowiska widzą w całkiem
        czym innym powody do dumy.

S.
    • Gość: ktos czyli cos Re: nie wiem czy dziela IP: *.pools.arcor-ip.net 22.12.06, 12:21
      ale stawiajac na szali, wypadek samochodowy w ktorym zgnilly 3 osoby
      spowodowany przez prezesa pewnego banku o ktorym bylo cicho szaaa a d..e pewnej
      dzialaczki ktora nie wie z kim ma dziecko. To mam mniej wspolczucia dla d..y a
      tym samy wiecej dla rodzinych tych ktorzy zgineli
      • snajper55 Re: nie wiem czy dziela 22.12.06, 13:08
        To nie chodzi o współczucie, tylko o kondycję moralną ludzi, któzy nami rządzą,
        którzy mają wprowadzać odnowę moralną do Polski. Prezes banku nie jest
        reprezentantem narodu, nie zajmuje się budowaniem nowej moralności IV RP.

S.
        • Gość: ktos czyli cos Re: nie wiem czy dziela IP: *.pools.arcor-ip.net 22.12.06, 13:35
          ach..kondycja moralna rzadzacych jak to brzmi, prezes spowodowal wypadek i nie
          bylo sprawy ale prezes nie jest reprezentantem narodu wiec nie ma o czym
          pisac:)))) funkcje prezesa (jednak sorry ale nie banku ale ) PZU pelni sie z
          nadania wladzy jednak i, ze tak jest swiadczy fakt,ze o tym wypadku zadne z
          mediow sie nie zajaknelo, zeby sie poprzedniej wladzuchnie nie narazic
    • lyzwinski Ja kocham swoja zone 22.12.06, 12:33
      Moja zona jest moim najleprzym przyjacielem. Jest gospodarna, dobra,
      rozumiejaca. Ma talent w kuchni, polityce i sztuce milosci. Jesli ktos wie
      gdzie ja moge znalezc, bardzo prosze o telefon. 0-117-8446

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka