lumpior 21.12.06, 20:54 Moze dyskutuja o Polsce,obyczajach,moralnosci,winie i karze,stosunkach../poli- tycznych/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwarty.wymiar Dzielą - siekierą na pół. 21.12.06, 21:10 Właśnie są w trakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie wiem czy na dzieleniu siekierą łóżka się... 21.12.06, 21:19 ... skończy. Łyżwińska z siekiery może jeszcze inny uzytek zrobić. Głowę chłopu obetnie albo coś innego. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Czy Lyzwinscy dziela loze malzenskie? 21.12.06, 22:35 lumpior napisał: > Moze dyskutuja o Polsce,obyczajach,moralnosci,winie i karze,stosunkach../poli- > tycznych/. Raczej o zbrodni i karze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caramba Re: Czy Lyzwinscy dziela loze malzenskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:24 Dzis napewno bylo:bara bara,on duzo moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: chyba drutem kolczastym! IP: 85.112.196.* 22.12.06, 10:12 Trochę mi szkoda tej głupiej Łyżwińskiej. Jakby nie było to została wystawiona na ogólnopolskie pośmiewisko. Jak ona musi się czuć jako kobieta i żona? Przecież to nie jej wina, że chłop okazał się draniem. To już lepiej ma Lepperowa bo jako osoba prywatna może spuścić psa na dziennikarzy a Łyżwińska musi świecić oczami za mężusia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: chyba drutem kolczastym! 22.12.06, 13:05 Gość portalu: Matylda napisał(a): > Jak ona musi się czuć jako kobieta i żona? Jest dumna z jurnego chłopa. Bierz poprawkę, że różne środowiska widzą w całkiem czym innym powody do dumy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos czyli cos Re: nie wiem czy dziela IP: *.pools.arcor-ip.net 22.12.06, 12:21 ale stawiajac na szali, wypadek samochodowy w ktorym zgnilly 3 osoby spowodowany przez prezesa pewnego banku o ktorym bylo cicho szaaa a d..e pewnej dzialaczki ktora nie wie z kim ma dziecko. To mam mniej wspolczucia dla d..y a tym samy wiecej dla rodzinych tych ktorzy zgineli Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nie wiem czy dziela 22.12.06, 13:08 To nie chodzi o współczucie, tylko o kondycję moralną ludzi, któzy nami rządzą, którzy mają wprowadzać odnowę moralną do Polski. Prezes banku nie jest reprezentantem narodu, nie zajmuje się budowaniem nowej moralności IV RP. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos czyli cos Re: nie wiem czy dziela IP: *.pools.arcor-ip.net 22.12.06, 13:35 ach..kondycja moralna rzadzacych jak to brzmi, prezes spowodowal wypadek i nie bylo sprawy ale prezes nie jest reprezentantem narodu wiec nie ma o czym pisac:)))) funkcje prezesa (jednak sorry ale nie banku ale ) PZU pelni sie z nadania wladzy jednak i, ze tak jest swiadczy fakt,ze o tym wypadku zadne z mediow sie nie zajaknelo, zeby sie poprzedniej wladzuchnie nie narazic Odpowiedz Link Zgłoś
lyzwinski Ja kocham swoja zone 22.12.06, 12:33 Moja zona jest moim najleprzym przyjacielem. Jest gospodarna, dobra, rozumiejaca. Ma talent w kuchni, polityce i sztuce milosci. Jesli ktos wie gdzie ja moge znalezc, bardzo prosze o telefon. 0-117-8446 Odpowiedz Link Zgłoś