arandano 20.01.08, 20:01 ? zajmuje sie prawie wylacznie 98% ,p swoim biologicznym funkcjonowaniem? tylko prosze nie piszcie, ze malo kasy itp. mozna miec malo, i wiecej wybrazni, i zero wyobrazni przy gigantycznej kasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferment Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog IP: *.chello.pl 20.01.08, 20:05 Jest takie biologiczne? Udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:08 98% to oczywiście z sufitu, a wracając do tematu, to może dlatego, że nasze społeczeństwo dopiero kończy leczyć rany wojenno- komunistyczne i walka o byt jest jeszcze w polskiej mentalności dośc powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:13 mialam na mysli nie 98% populacji, ale czasu na dobe przeznaczanego na realizacje potrzeb generowanych przez biologie. wiesz co, nie ma potrzeby zeby przeprowadzac wielkie dowody. wystarczy rozejrzec sie po ludziach wokol. no chyba, ze ci, ktorych ty znasz, sa barzdiej rozwinieci mentalnie .) tylko powiedz prosze, gdzie to jest,] Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:20 Myślę, ze w dużym stopniu zawinił panujacy ostatnio wyjątkowo zjadliwy wirus tzw. grypy żołądkowej, który od tygodnia nie wypuszcza mnie z kibelka. Dobrze, ze mam laptop, bo nawet po ksiażkę nie mogę pójś, zeby sie nie ubrudzić. Chyba mieszkasz na grządce z burakami, skoro masz takie obserwacje... Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:27 nie.)) w Warszawie,)))))) a wczesniej w jednym z najwiekszych polskich miast. scisla czolowka,) tak btw, masz poczucie humoru, hypatia.) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:34 Dzięki;) Ale ani mieszkanie w Warszawie, ani w Trójmieście, ani we Wrocławiu czy Krakowie nie obliguje automatycznie do "życia mentalnego" [cokolwiek to znaczy]. I moze sprecyzuj, o co chodzi z tym życiem biologicznym... rą, śpią i kopulują przez 98% czasu? Chyba przeszdzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog IP: *.chello.pl 20.01.08, 20:21 W takim razie napisz kokretnie o tej: > realizac > ji potrzeb generowanych przez biologie.< Jak to rozliczasz? Moi znajomi to być może ludzie bardziej rozwinięci mentalnie. Nie wiem. Nie wiem,co przez te słowa rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:36 Gość portalu: ferment napisał(a): > W takim razie napisz kokretnie o tej: > realizac > > ji potrzeb generowanych przez biologie.< > Jak to rozliczasz? w najwiekszym skrocie, widzenie wylacznie wlasnego dupska. w kazdym zakresie. nie wrzucajac przykladow hiperfizjologicznych, jak dziewczyny, nastawione na kontrakt zyciowy /czy musze tlumaczyc?/ faceci, koncentracja na zapewnianiu przezycia swoim skopiowanym genom. > > Moi znajomi to być może ludzie bardziej rozwinięci mentalnie. Nie wiem. Nie > wiem,co przez te słowa rozumiesz. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog IP: *.chello.pl 20.01.08, 20:43 >> > w najwiekszym skrocie, widzenie wylacznie wlasnego dupska. w kazdym zakresie. > > nie wrzucajac przykladow hiperfizjologicznych, jak > dziewczyny, nastawione na kontrakt zyciowy /czy musze tlumaczyc?/ > faceci, koncentracja na zapewnianiu przezycia swoim skopiowanym genom.< O, w takim razie ja takich nie znam. A znajomych mam wielu. Może Twój punkt widzenia jest zbyt zawężony. Nie jesteś zanadto skupiony na biologii? Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog 20.01.08, 20:52 nie bede pisala udowodnij.. tylko podaj przykady, co robia ponad to,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog IP: *.chello.pl 20.01.08, 21:01 >> > tylko podaj przykady, co robia ponad to,)< A tak normalnie. Szkoła, uczelnia, praca. Telewizja, prasa, ksiązka internet. Wizyta u sąsiadów, czasem kino, koncert, teatr. Różnie. Nie ma rozmów o d... M... Jeszce w niedziele do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: to mnie rozbawiiiiiiiles IP: *.chello.pl 20.01.08, 21:10 >arandano napisała: > > nieprawdopodobnie< Nie biologicznie? Mentalnie. No, co z Tobą? Zaprzeczasz sama sobie/ czy to rozbawienie to tylko te 2 procent? W niedzielny wieczór dobrze jest sie oprężyć. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość. Z rozbawianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arandano to mnie rozbawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiles 20.01.08, 21:15 zrozumieniem tresci postu drugiego wstecz i elokwencja obecnego. .)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: a o co chodzi IP: *.chello.pl 20.01.08, 21:23 >arandano napisała: > zrozumieniem tresci postu drugiego wstecz > > i elokwencja obecnego. > > > .))))))))))))))))))))))))))))))))< No to Ci zazdroszczę. Ja od początku mam problem, czego nie ukrywałem przecież, ze zrozumieniem Ciebie. Widać to wynuk mego niebiologizmu. To może mieć zwiazek z moim trybem zycia i srodowiskiem. Życzę dobrej zabawy przy lekturze mego kolejnego postu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: czemu polskie spoleczenstwo jest takie biolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 20:53 zgadzam sie z tobą, arandano - zrobienie czegoś kreatywnie, wespół wydaje się niemożliwe. I te przepychanki, ocenianie, ściąganie w dół, .. Odpowiedz Link Zgłoś
arandano czesc asa,) 20.01.08, 21:01 nie masz konta na gazecie wolisz sie nie identyfikowac, ? tak profilaktycznie .))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: czesc asa,) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 21:06 a co chciałbyś wiedzieć o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: czesc asa,) 20.01.08, 21:10 nie tyle wiedziec.) co jestes pierwsza nieslepa osoba. a to sie liczy.) jesli zechcesz odezwac sie na moj email arandano@gazeta.pl bedzie mi milo`) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: czesc asa,) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 21:23 odezwałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś