paradisa 13.02.08, 13:08 czy tez myslicie ze to ohydne i zasciankowe mój tesc ciagle mnie tak caluje zostawiajac resztki obiadu przy okazji, mam odruch wymiotny jak zbliza moja dlos do swojej paszczy fuj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom-77 Też nie lubię tego zwyczaju. Inny aspekt 13.02.08, 13:26 to powitania grupowe - jest kobieta i kilku mężczyzn. Pierwszy meżczyzna cmoka ją w dłoń, inni tego nie robią (ja na przykład) i są postawieni przez tego pierwszego w niekomfortowej sytuacji. Chcą się po prostu przywitać, a ich brak cmokania może prowadzić do niezamierzonych interpretacji: mniej "szanuje" tą kobietę, chce się wywyższyć "że taki nowoczesny". Z kolei cmokający, który wie, że inni nie cmokają, może sprawiać wrażenie, że chce jakoś wyłudzić lepsze stosunki z tą kobietą albo podkreślić na tle towarzyszy swoją rzekomą kulturę i dobre wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaka Re: Też nie lubię tego zwyczaju. Inny aspekt 13.02.08, 13:37 hahaha noniestety polska mentalnosc i kultura tak wychowala naszych panow ze wg nich to szczyt dobrego wychowania cmoknac lec przeciwna w nasze delikatne dlonie Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron calowac po kims?... 13.02.08, 19:19 tom-77 napisał: > to powitania grupowe - jest kobieta i kilku mężczyzn. Pierwszy > meżczyzna cmoka ją w dłoń, inni tego nie robią (ja na przykład) i są ... calowac po kims?... - obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
daligala :] 13.02.08, 13:43 jakby to był na przykład Brian z QAF mógłby całować, całować i całować i najlepiej nie odrywać ust od mojej dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: :] 13.02.08, 19:07 daligala napisała: > jakby to był na przykład Brian z QAF mógłby całować, całować i całować i > najlepiej nie odrywać ust od mojej dłoni no coś Ty.... ;P -- nabywając dwa koty nabywasz gratis dwa wierne serduszka... i za co wszystko? jedynie za kilka misek karmy, ciepły kąt i kilka głasków dziennie:)i oto główna zaleta posiadania kota:)/ by agniea Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Calowanie w reke - ohyda! 13.02.08, 13:49 Czy nie wystarczy po prostu powiedziec dzień dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
wozo Re: Calowanie w reke - ohyda! 13.02.08, 14:13 www.youtube.com/watch?v=C7jSvbWoCrs a może się tego za bardzo nasłuchali… In dreams I kiss your hand, madame, your dainty fingertips, And while in slumberland, madame, I'm begging for your lips…. Odpowiedz Link Zgłoś
sasandra87 Re: Calowanie w reke - ohyda! 13.02.08, 14:40 To powinni się naoglądać też tego :D www.youtube.com/watch?v=OCx0h4VdKg8 gentleman w każdym calu :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d mysle, ze jestes prymitywna... 13.02.08, 15:13 co znaczy zasciankowe? ze typowe w Polsce? Uwazam, ze to bardzo fajny gest. Moja szwagierka, Niemka, kiedy ja pierwszy raz w Polscke poclaowal ktos w reke, powiedziala, ze nagle poczula sie jeszcze bardziej kobieca. I bardzo jej sie ten zwyczaj podobal.. Dla mnie prymitywne i zasciankowe, jest glonie glowy na lyso, lazenie w sandalach i skapretach i zakladanie obcislych rzeczy, spod ktorych wystaja zwaly tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Re: mysle, ze jestes prymitywna... 13.02.08, 19:23 camel_3d napisał: > co znaczy zasciankowe? ze typowe w Polsce? > > Uwazam, ze to bardzo fajny gest. Moja szwagierka, Niemka, kiedy ja pierwszy raz > w Polscke poclaowal ktos w reke, powiedziala, ze nagle poczula sie jeszcze > bardziej kobieca. I bardzo jej sie ten zwyczaj podobal.. > > Dla mnie prymitywne i zasciankowe, jest glonie glowy na lyso, lazenie w > sandalach i skapretach i zakladanie obcislych rzeczy, spod ktorych wystaja > zwaly tluszczu. do zestawu dlugie spodnie plus sandaly powinno sie zalozyc skarpetki w kolorze sandalow, zwlaszcza jesli spodnie i sandaly sa czarne na plaze oczywiscie nie Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Calowanie w reke - ohyda! 13.02.08, 15:22 No nie ma w tym nic seksownego, ani potrzebnego, ani w ogole nie wiadomo po co komplikowac sobie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Calowanie w reke - ohyda! 13.02.08, 18:43 tak, uważam że całowanie w rękę to ohyda... ile to jeszcze czasu będzie tkwił w społeczeństwie ten głupi zwyczaj? b. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a podawanie reki?? 13.02.08, 18:48 w sumie obrzydlistwo. Ktos mogl byc wlasnie w toalecie i nie umyc tej reki..a papier byl dosc cienki... Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: a podawanie reki?? 13.02.08, 18:52 Z mojego doświadczenia wynika, ze to głównie panie nie myją rąk! Obrzydlistwo wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron to tez nigdzie poza Polska nie podaje sie reki 13.02.08, 19:20 camel_3d napisał: > w sumie obrzydlistwo. Ktos mogl byc wlasnie w toalecie i nie umyc tej reki..a > papier byl dosc cienki... ew. tylko na pierwsze przywitanie, ale nigdy pozniej > Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a ty bylas / byles poza polska?? 13.02.08, 21:34 > ew. tylko na pierwsze przywitanie, ale nigdy pozniej podaje sie... wierz mi, bo meiszkam poza polska. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Ja tam lubię 13.02.08, 19:37 kiedy mnie facet całuje w rękę. Szczególnie, kiedy robi to w umiejętny sposób. :) Jeśli nie chcesz, żeby Cię teść całował w rękę, to po prostu mu jej nie podawaj na powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD A czy tesc kupil juz samochod? :-))) n/t IP: 144.92.199.* 13.02.08, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś