Dodaj do ulubionych

www.karciarz.pl

26.05.08, 06:12
Karta wirtualnego operatora X korzystającego z infrastruktury operatora Y
umozliwia rozmowy przy pomocy zasimlokowanego sprzetu przez operatora Z -
kupiłem starter 'na nosa' i działa. I dlaczego tą wiedzą mam sie dzielić z
arogantami którzy przede wszystkim działają w realu (tak ze nikt sie nie boi
za wyjatkiem ich samych) a wymiekaja (samobójstwa) w obliczu szumu medialnego
- nic nie trace informojuac i nic nie zyskuje nie informujac -
powiedzielilibyscie sie taka wiedza z mydlakami? - Janie (taki trik slowny by
nie przeszedl z portalu) - podobno kompy polizingowe z zagranicy przewozone sa
jako meble i podobno przepuszczaja tyle kompow ile zmiesci sie na blacie
biurka (bo to mebel) - no ale trzeba miec blat i kompy zagranica i ryzykowac
ze moga nie przepuscic - a tu (wirtualni operatorzy) moje bylo ryzyko ze
starter wiwrualnego operatora nie zadziala i dlaczego mam go pozbawiac
aroganckich nieudacznikow krajowych.
Obserwuj wątek
    • przeciek.1 Bankowcy inwestują w systemy IT a nie kredyty poli 26.05.08, 06:45
      tyczne dla partii - takż Adamowi M. polecam nie przyznawnie sie do porażek a tym
      którym swobody ekonowmiczne wywalczył Adam M. polecam samobójstwa.
      • przeciek.alfa varchar2 w Oracle 26.05.08, 06:59
        w wersji 7 maksimum 2000 a w wersjach 8,9,10,11 4000 i jak powiekszyc pola
        tekstowe stworzone w systemie na Oracle 7 przenoszac system na Oracle 11 -
        varchar2 to taki menisk wypukły dla uzytkownika pokazujacy jak Oracle
        optymalizuje internalia - powiekszać proporcjonalnie czy tez te ktore w 7 mialy
        2K automatycznie powiekszyc do 4K
        • przeciek.1 Szumi o problemach Rossmana 26.05.08, 07:28
          a jako pracobiorca i uslugobiorca drapiezny kapitalizm ani mnie nie cieszy (nic
          na tym nie zyskuje jako uslugobiorca pracobiorca) ani mnie nie martwi (nic na
          tym nie trace) - nie jest to moja sprawa choc z szumu problemy Rossmana wylawiam
          - moglbym (w sensie braku przeciwskazan anie posiadania potrzeb) pracowac albo
          brac uslugi i od zwyciezcy i od przegranego - co wiecej szum wcale nie zmienia
          moich przyzwyczajen prewencyjnych w obszarach w ktorych dzialam (inne niz
          pisarstwo internetowe).
          • jorge.valdano Jesień występuje w reklamie soczewek Transition 26.05.08, 07:58
            a jako doswiadczona gwiazda szuka ktore kolezanki w innych reklamach wystęuja i
            dokucza i im w swoim blogu - królewny wpadly w wirtualne problemy - niektore po
            raz kolejny zgubily dowod a inne nie maja nikogo kto zainstaluje telefon UPC z
            dostepem do netu i chcialy by kogos potrzymac za rączkę w trakcie bycia w szumie
            'mediów oficjalnych'.
            • hide_tank Sun Fire V40z i Oracle 11g 26.05.08, 08:46
              tyle że bankwocy maja swoje kryteria wejściowe (szacowanie ryzyka dla produktów
              topowych) a przedstawiciele IT mają swoje przyzwyczajenia (zakotwiczyli sie w
              Oracle 7 i są niepokonani wiec wzieli sie za polityke poprzez internet) - i
              teraz chodzi o transition.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka