Gość: ktooś Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:35 Skoro jego matka przyjmuje kwiatki na dzień matki, ojciec przyjmuje życzenia z okazji dnia ojca to chyba logiczne, że on przyjmuje prezenty z okazji dnia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.chello.pl 04.06.08, 14:13 Jak najbardziej logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.streamcn.pl 05.06.08, 15:34 Popieram gabi.gg. Będziesz całe zycie zyła z nim i mamusią. On będzie syneczkiem a ty zawsze tylko synową. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Facet na lody z rodzicami 05.06.08, 22:32 > Popieram gabi.gg. Będziesz całe zycie zyła z nim i mamusią. On > będzie syneczkiem a ty zawsze tylko synową. Nie wymagaj od scarlet, żeby płeć zmieniła... Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 13:44 Hmm... jestem w wieku twojego faceta, a moja mama zaprosiła mnie na lody z okazji dnia dziecka. Na codzień nasze stosunki nie należą do najlepszych, ale doceniłam zaproszenie. Było miło i lody pyszne. Może jestem nienormalna? Może zaraz po skończonej "osiemnastce" powinno się zrywać wszelkie kontakty z rodzicami byle ktoś nie posadził nas broń Boże o ciapowatość, chorobę psychiczną czy inne dolegliwości. Rodzice - to takie passe. A! I wiesz to może przechodzić z pokolenia na pokolenia. Mam nadzieję, że nie będzie ci przykro jak za kilka lat, twoje dorosłe już wtedy dziecko, na takie zaproszenie odpowie - spadaj matka, co ty mi proponujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzek Re: Facet na lody z rodzicami IP: 217.153.206.* 04.06.08, 13:46 A ty ile masz lat, 18? Mniej? Bo mniej więcej w tym wieku uważa się pokazanie gdzieś z rodzicami za obciach. Ja się raczej zastanawiam, czy facet ma szanse ułożyć sobie dorosłe życie z kimś, kto jeszcze nie wyrósł z fazy młodzieńczego buntu. Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.chello.pl 04.06.08, 14:17 18? Mniej? Bo mniej więcej w tym wieku uważa się pokazanie > gdzieś z rodzicami za obciach. Ty tak uważasz.Twój problem. czy facet ma szanse > ułożyć sobie dorosłe życie z kimś, kto jeszcze nie wyrósł z fazy młodzieńczego > buntu. Z podobną do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzek Re: Facet na lody z rodzicami IP: 217.153.206.* 04.06.08, 14:52 My sobie gadu gadu, a tu przecież o co innego chodzi: ewidentnie facet z różnych względów nie pasuje, decyzja już zapadła i trwają właśnie poszukiwania jej racjonalizacji. Zatem nie zważaj co mówią: rzuć mamisynka w cholerę! Y. Odpowiedz Link Zgłoś
kejsi1975 Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 13:52 scarlett33 napisała: > Mój prawie 40-letni facet został z okazji Dnia Dziecka zaproszony > przez swoich rodziców na lody. Nie był to żaden żart - oni > zwyczajnie postanowili obchodzić z nim dzień dziecka. Dostał od nich > książkę z odpowiednią dedykacją i skarpetki. Co o tym sądzicie? On > jest nienormalny, czy w tym wieku faceci po prostu tak mają? On jak > najbardziej poważnie przyjął ich zaproszenie. Zastanawiam się czy > jest szansa na normalne życie z takim facetem. Co o tym sądzicie? > Spotkał się ktoś już z takim dziwnym zachowaniem? Nie rozumiem Cię. Jeśli sprawiło mu to radość, to czemu miałby sobie tego odmówić? Czy każdy człowiek musi żyć na podstawie kanonów narzuconych przez jakieś tam schematy chorego świata? Uważam faceta za bardziej normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostera Re: Facet na lody z rodzicami IP: 217.149.242.* 04.06.08, 14:12 No jaki straszny problem, że rodzice z dziećmi mają dobre stosunki. Weź kobieto puknij się w tą swoją kwadratową głowę. Powinnaś się cieszyć, że facet porządnie traktuje swoją rodzinę. Zapomniałaś już o starym powiedzeniu - "zobacz jak twój wybranek traktuje matkę, a zobaczysz jak będzie cię traktował po slubie"? No chyba że wolisz typowego maczo, który przyjdzie uchlany do ciebie, żądając "dowodu miłości", popierając swoje żądania paroma uderzeniami. W takim razie lepiej odejdź od niego, bo mimo wieku 33 lat, psychicznie jesteś zWaRiOwAnOm NaStOlAtkOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzek Re: Facet na lody z rodzicami IP: 217.153.206.* 04.06.08, 14:44 Ciekawe czy byłby problem, gdyby zaprosili na drinka i przekąski w pięciogwiazdkowej restauracji, a w prezencie dali wielozerowy czek i kluczyki do nowej fury? :) Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbbitchase Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:58 dokładnie, cała historia (poza pretensjami i kwasem) wydala mi sie urocza i z jajem. fajnie ze ma taka wiez ze staruszkami bo z kobieta ktora ma takiego ogolnomentalnego focha dlugo nie pociagnie .-) cos o tym wieeem kochaNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 64k Czy kobiety nie maja innych problemow, tak... IP: 212.39.32.* 04.06.08, 14:51 Czy kobiety nie maja innych problemow, tak bardzo sie nudza czy mozna IQ tak drastycznie spadlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fason A dzień matki do jakiego wieku można obchodzić? IP: *.crowley.pl 04.06.08, 23:19 Dopóty dopóki mamy rodziców to jesteśmy ich dziećmi. W wieku 40 lat napewno jedziesz w dzień matki i ojca w odwiedziny do rodziców, więc dlaczego rodzice nie mogą świętować dnia dziecka i zaprosić swojego dorosłego syna na lody?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.gl.digi.pl 04.06.08, 14:55 wg mnie to fajna sprawa. Rodzicom na pewno bylo milo. Bycie dojrzalym nie wyklucza ciepluych kontaktow z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
pokerowa Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 14:58 A ja mam 55 lat i do dzisiaj myślałam, że ze mną wszystko w porządku. Zostałam zaproszona przez teściów (moi rodzice i mój mąż nie żyją) na kawę i lody na mieście oraz dostałam prezent z okazji dnia dziecka mimo, że sama jestem babcią. Cieszę się tym, że jeszcze mam do kogo powiedzieć mamo i tato i jestem dla nich dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kejsi1975 Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 15:01 Człowiek, który zabije w sobie dziecko, staje się bezwartościowym "egzystentem". Odpowiedz Link Zgłoś
amelia007 Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 15:22 Uwazam, ze to bardzo mile, a jaka to byla ksiazka? Ja mam lat 31, zawsze dostaje od mamy jajko kinder-niespodzianka, skarpetki tez by byly super. Nie warto sie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Zapominj o tym dziadzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:06 najwyzsza prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenolblue Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:16 Może chciał im sprawić przyjemność, może nie chciał im sprawiać przykrości. Miał powiedzieć, że nie weźmie książki i skarpetek? Zresztą sądząc po Twoim poście to on powinien sobie dać spokój z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 15:21 Jestem odrobine mlodszy, ale tez bylem z tej samej okazji na lodach z moimi rodzicami. Co zabawniejsze, tez dostalem skarpetki. Dobrze, ze wzialem ze soba moje dzieciaczki, bo bylby juz sklonny podejrzewac ma oblubienice o tak kosmate mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Facet na lody z rodzicami IP: 217.153.204.* 04.06.08, 15:25 obecny facet mojej bylej to taki sam lebiega, maminsynek i jełop. i tej lasce sie to podoba bo przynosi do domu kase. wiec chyba i tak mozna. costy taka przewrazliwiona ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 15:33 Dopóki rodzice nie mają pretensji, że facet ich nie zaprasza na lody z okazji dnia dziecka - to uważam, że wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie 40-letni Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.08, 15:34 Rzuć go. Jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Tak, często się z tym spotykam. 04.06.08, 15:34 Jesteś jedną z wielu osób upośledzonych przez matkę naturę - bez poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 15:40 powinnaś się martwić, bo teściowie ciebie nie zaprosili. czyżby wredna synowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet po 40 Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.tp.unicity.pl 04.06.08, 15:55 I owszem poszedłbym na lody z rodzicami, ale nie w charakterze obdarowanego dziecka 1 czerwca. co by na to powiedziała moja 13 letnia córka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: Facet na lody z rodzicami IP: 62.148.94.* 04.06.08, 15:44 ja zawsze od rodziców dostaję paczkę slodyczy na dzien dziecka, a mam 28 latek :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Facet na lody z rodzicami 04.06.08, 15:59 Pociągnijmy wątek w ten sposób: kto co dostał teraz od rodziców z okazji dnia dziecka? Ja i mój chop: po paczce czekoladek z alkoholem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megawatt Re: Facet na lody z rodzicami IP: 195.26.72.* 04.06.08, 16:22 Oceniając sytuację na bazie tego co przeczytałem, to myślę, że powinnaś podejść do tego z humorem i razem z nim udać się na lody z jego rodzicami. Jeżeli wszystko inne jest w porządku, to znaczy, że rodzice mają poczucie humoru, a on to docenia. Powinnaś była się pójść z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 16:36 A ja swojemu dzieciakowi lat 30 życzylem wszystkiego najlepszego i postawiłem piwo..no dwa piwa.Najważniejsze iż nie zaszkodziło mu to, bo mnie bardzo martwi iż zaraz staje się odpowiedzialny i zapomina o celu w zyciu.Twierdzi iż cele zapewnia mu państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy to zależy IP: *.pia.airbites.pl 04.06.08, 17:07 To zależy, jeśli "twój facet" to twój mąż, to faktycznie dziwne, jeśli nie dojrzał do małżeństwa, to znaczy , że dzień dziecka jak najbardziej powinien obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlomiej Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 17:10 Jest mi cholernie przykro,za to co pisze,ale Ty pewnie nie pamietasz ani o dniu Matki,an o dniu Ojca. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.08, 17:27 I fajnie. A co w tym dziwnego? Dzieckiem jest się dla swoich rodziców niezależnie od wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enona Re: Facet na lody z rodzicami IP: *.chello.pl 04.06.08, 18:17 Gdybym mogla z moimi kochanymi rodzicami pójść na lody!! Niestety zmarli już wiele lat temu. Ciągle za nimi tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś