sibeliuss 03.02.09, 08:04 pl.youtube.com/watch?v=v3IEJzciW-U Ciekawe ilu z Was poczuło się głupio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:26 Az mi glupio, ze ten glupek nie wie od czego jest telefon. Jak mu brakuje 1,5 metra to powinine na Policje zadzwonic. mam nadzieje, ze wlasciciele tych aut zglosza dziada na do prokuratury i bedzie placil za zniszczone mienie. Kredycik na 30 lat powinien zalatwic sprawe.. Nauczy go to rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:33 Ty też parkujesz w drzwiach sklepu, do którego jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:34 Nie mam samochodu... I nadal uwazam postepowanie tego czlowieka za glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:42 Albo wierzysz w skuteczność policji - podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:43 Rozumime, ze jestes zwolennikiem samosadu... Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:44 Na każdym skrzyżowaniu pręgierz, bo ten kraj jest niereformowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:52 Moze zdradzisz mi dlaczego ten wandal dokonywal tego noca? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 08:56 tlenek_wegla napisała: > > Moze zdradzisz mi dlaczego ten wandal dokonywal tego noca? Bo w dzień by mu ludzie z dupy nogi powyrywali. I mieliby rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:29 tlenek_wegla napisała: > > Az mi glupio, ze ten glupek nie wie od czego jest telefon. Jak mu brakuje 1,5 > metra to powinine na Policje zadzwonic. mam nadzieje, ze wlasciciele tych aut > zglosza dziada na do prokuratury i bedzie placil za zniszczone mienie. Kredycik > na 30 lat powinien zalatwic sprawe.. Nauczy go to rozumu. Zmycie tej farby kosztuje grosze , za to odholowanie takiego auta i mandat będą o wiele wyższe, więc kto na tym straci bardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:39 Nie interesuja mnie koszta zmycia farby... Jezeli jednak koszty odholowania sa wieksze (zalezy od farby), tym wiekszym glupkiem czyni to autora tego wiekopomnego dziela. Przez portfel do rozumu. Niech dzwoni i bije po kieszeni lamiacych przepsy drogowe. Malowanie jest dziecinada i wandalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:40 tlenek_wegla napisała: > Przez portfel do rozumu. Niech dzwoni i bije po kieszeni lamiacych przepsy > drogowe. Malowanie jest dziecinada i wandalizmem. Coś mi się wydaje ze tak naprawdę bronisz swojego kiepskiego sposobu parkowania ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:41 Juz mowilem - nie mam samochodu... Serio, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:45 Nie musze miec HIV, zeby wypowiadac sie na temat choroby. Nie musze posiadac samochodu, zeby mowic o lamaniu przepisow drogowych. Nie musze byc prokuratorem, zeby wyrazac opinie o lamaniu prawa. Masz problem z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:51 To chyba Ty masz problem z emocjami, za duży ładunek do błahego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:57 Gdzie ty tutaj widzisz emocje? Proste, ktortkie zdania zakonczone kropeczkami. Sam zakladasz tematy "emocjonalnie" naladowane... "Pacanie"... Niby o czym to ma swiadczyc? O twoim bezemocjonalnym podejsciu do tematu? Daruj... Ale jak slusznie zauwazyles, temat jest blahy. Malarzem powinna zaopiekowac sie prokuratura. Jego wybryk nie powinien ujsc plazem. Dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:45 tlenek_wegla napisała: > > Juz mowilem - nie mam samochodu... Serio, serio. Jako kobiecie nie jest ci żal matek które muszą przedzierać się przez chodnik z wózkami!! , za to żałujesz żle parkujących kierowców !! Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:47 W kazdym z nas drzemie kobieta. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:20 Bardzo potrzebna inicjatywa, bo _ "chamstwu należy przeciwstawiać się siłom, i godnościom osobistom ". Myślę, że do tego wałka powinien być dołączony jeszcze taki rysik, żeby się potem o milimetry nie kłócili. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: 1,5 metra pacanie 03.02.09, 09:48 Totalna bezmyślność "malarza".Czyim nocnym duchom przeszkadzały te 4 auta na długości kilometra? Nie tylko w czasie deszczu dzieci się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś