Dodaj do ulubionych

IVd z Dąbrowskiego - piszcie!

02.12.03, 10:26
Tak jak obiecałem na spotkaniu w piątek, założyłem nowy wątek na forum. I
możemy wszyscy na nim się kontaktować, nawet będąc w Biszczadach:-) czy w
Indiach...
Obserwuj wątek
    • Gość: kary GREETINGS IN THE NAME OF HIS MAJESTY JAH RASTAFARA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 16:30
      No to ja będę pierwszy ! na początek brava dla kolegi Łychy !! za to ze mu sie
      chciało i że jeszcze nam nie zgrzybiał.
      Swoja drogą to nieźle sie pozmieniało.. jak pisaliśmy maturę nikt jeszcze nie
      miał pojęcia o internecie ( no może poza Agnieszką zwaną Bobrem ) a tu proszę..
      mamy własne forum... w morde misia ! ale sie porobiło ..

pozdrawiam wszystkich ..a szczególnie wszystkich singli !kary
    • Gość: kate maciejka Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.man.polbox.pl 04.12.03, 19:35
      No to ja będę druga. 2:0 dla singli, których serdecznie pozdrawiam. Resztę
      oczywiscie tez, chociaż zdradziła samotnicze szeregi. Dołączam się do braw dla
      Łychy- oby zył nam sto lat i uśmiech miał na twarzy, a życie niech mu da to
      wszystko o czym marzy.:)
      • Gość: aktywista13 Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.trybunal.gov.pl 05.12.03, 07:51
        Teraz tylko należy to "rozplenić" mości medycy. Na trzech osobach to się nie
        pożywimy. Dajcie mi maile to się poodzywam do ludzi i podam im namiary na
        forum. Próbowałem na stare maile Agaty W. i Sexusa, ale było pudło...
    • Gość: Wojciech Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.u.mcnet.pl 05.12.03, 12:47
      No bravissimo Lyszku!!!

Na bry kolejne pozdro dla singli - musimy sie trzymac!
      Mam foty z naszego spotkania, zainteresowanych prosze o kontakt newburt@wp.pl!

Siedze w robie i czekam na rozpoczecie nagrania, wiec postanowilem skreslic te
      pare slow. Piszcie, piszcie, bedzie milo miec z Wami chociaz taki kontakt.
      Pozdrawiam Wojciech
      • Gość: KARY RASTAMAN NIE KŁAMIE. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 17:24

Ide dzisiaj z Kwiatkiem do Jadłodajni filozoficznej na podryw. Moze ktoś chce
        iśc z nami ? dziewczyny tez mile widziane. A Pasu to niby młody chłopaczek a
        zachowuje sie jak rencista i to taki z rentą 300 zł. Nigdzie sie go nie da
        wyciągnąc.Zdziczał nam chłopak. Szkoda. W mordę misia szkoda.
        • Gość: kwiat Re: RASTAMAN NIE KŁAMIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:40
          singiels Ueber alles. pozdro.
          p.s. 3:0
        • Gość: rencista Re: RASTAMAN NIE KŁAMIE. IP: *.spray.net.pl 06.12.03, 01:38
          ty sie k... nie wypoeiadaj jak masz sciany w tekim kolorze w jaki masz...
          ^ tu mailo byc "kary" oczywiscie...
          podrywu sie zachcialo... i moze jeszcze wrozek co?

a pozatem z renta 300pln to myslizs ze tak latwo sie wyrwac gdzies?
          a i jeszcze co do tej mlodosci to tez kiepsko bo pamietam pankracego al
          wiekszosc spoleczenstwa z ktorym rozmawiam to nie i mam dola...

ja tu tak o sobie jak jakis narcysta, a
          mialem sie jak wszyscy zachwycac nad ta technika dzisiejsza cudowna i wspaniala
          jak rowniez nad geniuszem kolegi M.L. - co niepowiem szlachetne posuniecie i
          wogole ale zeby sie tak rosplywac od razu...

a wogole z tym rastamanem to jakas totalna sciema....
          tych singli to tez pozdrawiam (chocialz to mi troche onanizmem pachnie...)

Adolf Hitler
          • Gość: Karola Re: RASTAMAN NIE KŁAMIE. IP: *.idea.pl 06.12.03, 13:30
            A co kolega tak się denerwuje? I czemu nie był na spotkaniu klasowym?
    • Gość: Ela Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.chello.pl 05.12.03, 23:17
      A to i ja się wpiszę, a co ;)
      Tym co byli- dzieki za fajne spotkanie, a ci co nie byli- niech żałują.

Mam nadzieję, że następnym bedzie nas jeszcze więcej :)

Pozdrawiam

Ela
    • Gość: Wojciech Jak Rasta to i LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL... IP: *.u.mcnet.pl 06.12.03, 09:10
      Z tymi singlami, to fakt , troche onanizm, ale coz takie jest zycie, taaak?

Panie Kwiatek w tym tygo powinienem miec wiecej czasu to sie ustawim! Chyba, ze
      gardzisz Pan.

Panie Kary, my tez mamy zalegle cos tam, tam

A Ela to sie napisala, uuuuu, az do konca nie moglem dotrwac, tak duzo!!!
      Literatka, w morde misia.
      • Gość: Ela Re: Jak Rasta to i LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL... IP: *.chello.pl 06.12.03, 10:29
        No tak....;)Na temat Rasta i Liberty and.... oraz pokrewne, związane z nim
        zjawiska społeczne wypowiadac się chyba nie będe;)

Na inne tematy moge pisac elaboraty, ale kto to przeczyta?:)

W nocy ujawniła sie na GG Karolina- przesłałam jej link do naszego watku, ale
        nic nie odpisała, więc nawet nie wiem, czy go odebrała.

Co Wy na to, żeby załozyć nie prywatny watek, a całe prywatne Forum? Bo tutaj,
        ekhm, kazdy moze wleźć, a tam bylibysmy zupełnie u siebie?

Nie podoba mi sie dzisiejsza pogoda- wcale, a wcale.... Kto wymyslił zime, wiatr
        i śnieg ????

Ela
        • Gość: Ela Re: Jak Rasta to i LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL... IP: *.chello.pl 06.12.03, 10:30
          A! I w ramach PS:

Bogatego Mikołaja :):)
          • Gość: Karola Re: Jak Rasta to i LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL... IP: *.idea.pl 06.12.03, 13:22
            Fajnie z wami pogadać i brawo dla Łychy
      • Gość: Karola Re: Jak Rasta to i LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL... IP: *.idea.pl 06.12.03, 13:35
        Wojciechu uśmiecham się o zdjątka ze spotkania jakbyś mógł mi wysłać na płytce
        byłoby świetnie tylko normalną pocztą bo nie odbieram obrazków. Ludzie
        zamawiajcie foty u Wojciecha ujawnił nam się nowy talent!
    • Gość: Wojciech Liberty and Justice for all... IP: *.u.mcnet.pl 06.12.03, 14:25
      Nooo, bravo, bravo!
      Zaczyna mi sie podobac, ciekawe kiedy nam sie znudzi?
      Pomysl Eli z prywatnym forum uwazam za godny uwagi.
      Tez nie lubie zimy, sniegu i wiatru, na szczescie teraz siedze w robie i nie
      musze po tym wszystkim chodzic, a do wieczora bedzie wiosna!

KAROLA! Mamy w robie przy okazji jednego programu pokaziki mody, no to "se"
      pstrykam - fajne dziopki!

Nara ide zajarac!
      • Gość: Karola Re: Liberty and Justice for all... IP: *.idea.pl 06.12.03, 17:45
        ale zdjątka wyślesz? jesli chodzi o mnie to tak szybko mi się nie znudzi mnie
        to wciąga chyba że mi nabije rachunek telef. kosmicznie nie wiem jeszcze ile to
        kosztuje wiem że gg jest tanie ale cos nie wyszukuje mi podajcie wszyscy kto ma
        numery GG. Wiem np.że Kary ma ale mi go nie wyszukał
    • Gość: kary LIST OTWARTY DO PASKA rencisty IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 23:51
      Zwracam co nieco honorów. W końcu przyszedeś z nami do jadłodajni
      fizlozoficznej, ocierałes sie i trochę wachałeś panienki jak na młodego
      chłopaczka przystało. Co prawdna pomysł z laską był nieco przesadzony ale cóz..
      w końcu jesteś odrobinę pierdolnięty ( jak cała grupa z bieszczadzkiego grobu )
      Ale to ze nie chciałeś do jamy ustnej zapakować sobie buły z kurczakiem z KFC
      pozostaje dla mnie nadal zagadką.. To tyle . odezwij sie w morde misia to sie
      umówimy do burdeliku.. tzn na squosha chciałem powiedzieć.
      Kary.
      P.S I nie wkurwiaj mnie że rasta to ściema bo wyśle do Ciebie ludzi z kulkami
      na mole i nawet Twoje różowe spodnie z zielonymi wypustami Ci nie pomogą.
      • Gość: Karola Re: LIST do Emila i innych IP: *.idea.pl 07.12.03, 10:02
        Emil podaj mi swój nr GG,nie mogę Cię znaleźć, jak ktoś jeszcze ma to tez niech
        mi poda, mój nr to 5307397. W Bieszczadach zima, pada śnieg od wczoraj a u Was
        jak?Piszcie coś ja się zachwycam osiągnięciami techniki z których wreszcie jest
        mi dane korzystać. Wam się pewnie już to nudzi a mnie to właśnie dopiero
        wciąga. Miłej niedzieli
        • Gość: Kary Re: LIST do Emila i innych IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 14:54
          Karola, odpowiadam na Twoje pytanie. moje gg to 3876771

pozdrawiam z bloku na ursynowie.
          • Gość: Karola Re: LIST do Emila i innych IP: *.idea.pl 08.12.03, 16:41
            Ludzie! Nikt prócz Karego nie ma GG? Podajcie kto ma I napiszcie coś ciekawego.
            W Bieszczadach zimno i śnieg dobrze że mam domowa cytrynówkę. Co porabiacie w
            Sylwestra? Do nas przyjeżdża grupa z Warszawki, pewnie rozpalimy wielkie
            ognisko i potem będziemy grać na gitarach i wyć do rana
            • Gość: StefanX Re: LIST do Emila i innych IP: 212.160.130.* 09.12.03, 20:34
              a co to jest to GG??
              a ognisko i gitary... ochyda ;)
              • Gość: Karola Re: LIST do Stefana IP: *.idea.pl 11.12.03, 22:42
                No i nie poznałam Stefana. Co za spryt! a ja już się denerwowałam że ktoś się
                nam wtrąca. Wygrałeś wiaderko bieszczadzkiego śniegu! Do odbioru na miejscu
            • Gość: maciejka Re: LIST do Emila i innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:21
              Karola sorka, ale nie mogłam odpisac wcześniej- awaria skrzynki. GG-3013043,
              niestety bywam niezbyt często, więc może Ty bys podała swój numerek.

• Gość: StefanX Re: LIST OTWARTY DO PASKA rencisty IP: 212.160.130.* 09.12.03, 20:41
        jaki pomysl z laska?

a tern rasta co nie klamie to jakis kurde socjalistyczny slogan, charceze tez mieli niby nie klamac...

ale dalej nie moge zrozumiec dlaczego kolega Patefon nie chcial sobie powachac... ech
        • Gość: Karola Co robi Stefan w naszej klasie? IP: *.idea.pl 09.12.03, 21:26
          Stefan nie wypowiadaj się bo to jest list do absolwentów naszej klasy jak Ci
          nie pasuje to zajmij się czymś ciekawszym i nie zaśmiecaj naszego forum
          • Gość: Carry Kim jest Stefan?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.12.03, 22:36
            Otóż Stefan to inaczej ....no właśnie i jest zagadka. Ja wiem. jesli ktoś
            jeszcze wie proszę sie wypowiedzieć. Do wygrania imiadło. Podpowiem ze to ktoś
            kto ciekawie sie przedstawił na pierwszej lekcji niemieckiego. Ale fajny z
            niego gość.. wiecej nie powiem bo będzie za łatwo.
            P.S. I nie jest to niedoszły mąż Kasi Macjejewskiej, choć tamten tak wlasnie
            sie zwał.
            • Gość: Wojciech STEFAN TO ADOLF HITLER IP: *.u.mcnet.pl 10.12.03, 15:08
              Stawiam na Paska Banana. On sie przedstawil ich heise adolf hitler!!

Poprosze imadlo!!!

Wybieram sie na sylwka do Krynicy. Ktos jedzie?
              • Gość: KARY Re: STEFAN TO ADOLF HITLER IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 20:26
                Bravo Herr Wojciech !!

Zgadłeś ! Cóż za pamięć ! Widzę ze pierwsza lekacja niemieckiego takze na Tobie
                wywarła trwały ślad..Imadło jest Twoje. Dorzuce jeszcze lekko używaną
                pilęgniarkę.
                Na Sylwka do Krynicy nie mogę bo jadę w drugą stronę na biegun zimna. Pobiegać
                na nartach śladowych. pozdrowinka z bloku.
                • Gość: Ela Re: STEFAN TO ADOLF HITLER IP: *.chello.pl 11.12.03, 09:17
                  Ten konkurs był ze wszech miar tendencyjny! Skąd mogłam, jako przedstawicielka
                  pierwszej grupy, wiedzieć jak przedstawił się Pasek??????
                  Żądam nagrody pocieszenia, albo podziału imadła na pół!!! Pielęgniarkę zostawię
                  zwycięzcy. ;)
                  Ma ktoś ochotę na kino dzisiaj wieczorem?

Ela
                  • Gość: Ela Re: STEFAN TO ADOLF HITLER IP: *.chello.pl 12.12.03, 15:39
                    Aleście się pozabijali o to wieczorne kino ;) Nie trzeba sie tak pchać.....

Czy dzisiaj odzew będzie podobny....? ;)
                • Gość: Agnieszka Piardu, piardu... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 16:09
                  Gratulacje Lycha. Weż trochę nadgodzin w pracy. Może Ci się przydać. Ale nie przejmuj się. Jak zaczynają siadać do komputera to masz je praktycznie z głowy czyli za jakieś - 5-6 lat...
                  Emil, jakie narty śladowe? Przecież tyś jest królem stoku! Nie marnuj talentu.
                  A.
    • Gość: jackus Nie tylko biol-chem na tym śiewcie:-) IP: 62.233.201.* 11.12.03, 09:38
      Jeśli wszystko dotyczy dąbrowskiego ze swiętokrzyskiej
      kierowanego onegdaj przez Borutę:-)
      to polecam kilkadziesiąt wątków na ten sam temat ale z forum poszukuje krewnych
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=76&w=1283233
      ps. może ktoś odezwie się z humana rocznik maturalny 93???
      pozdr
      jackus
      • Gość: aktywista13 Mam syna IP: *.trybunal.gov.pl 11.12.03, 15:18
        Niniejszym informuję, że 8 grudnia o 13.40 urodził się Maciej Łyszkowski!!!!
        • Gość: Ela Re: Mam syna IP: *.chello.pl 11.12.03, 16:14
          Gratuluję :) :) :) :) !!!!!!!

Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki :) :) :)

Dostanę zdjęcia??? (dziolek@poczta.onet.pl)
        • Gość: Karola Re: Mam syna IP: *.idea.pl 11.12.03, 22:33
          GRATULACJE! Buziaczek dla Maciusia i dzielnej mamy
        • Gość: KWIAT Re: Mam syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 19:26
          NO TO BRAWO MOJE GRATULACJE
        • Gość: LP Re: Mam syna IP: *.spray.net.pl 25.12.03, 14:09
          gratulaciones!
    • Gość: Wojciech IMADŁO! IMADŁO! IMADŁO! IP: *.u.mcnet.pl 13.12.03, 18:46
      Ha, wiedzialem! Pasior urosl do niebotycznych rozmiarow w moich oczach za
      ADOLFA, wiec pamietam.

Jesli chodzi o kino, hm pewnie chetnie bym poszedl, tyle, ze dwa dni tu nie
      wchodzilem i nie czytalem.

Dzis mam kolejny wielki dzien, poniewaz nasz realizator wyjechal i ja za niego
      realizuje dziennik, mowie Wam jaka frajda, nerwy i haj!!!

Czy ktos cos wie o koledze Florusie? Pawele, mam nadzieje, ze sie gitka
      czujesz, moze sylwek w Krynicy? Jade na sylka do Krynicy pstrykac fotki, moze
      ktos jednak jest chetny???!!!
      • Gość: Ela Coś nam wątek kapcanieje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.12.03, 23:38
        Jak w temacie.

Może czas na kolejne spotkanie klasowe, żeby było o czym gadać? ;)
        • emilski ŻYCZENIA DLA WAS.. OD KAREGO 22.12.03, 18:18
          DLA WSZYTSKICH RAZEM I KAZDEMU Z OSOBNA ŻYCZE..

AGNIESZCE BOBREM ZWANEJ : JESZCZE JEDNEGO DZIECIĄTKA..MOZE BYC JEZUS
          ŁYSZCZE : ZUPY
          KWIATKOWI : NOWEJ D..Y
          KORCOWI : TEGO SAMEGO
          PASKOWI : TEGO CO CHCIAŁ WĄCHAJĄC DOBRĄ WRÓŻKE W JADŁODAJNI
          WOJCIECHOWI : ALBO ZALEGALIZOWANIA POLIGAMII ALBO PODEJMOWANIA TRWALSZYCH
          DECYZJI
          KASI MACJEJEWSKIEJ : JAK NAJMNIEJ ZLAMANYCH SERC W NOWYM ROKU
          MADZIAROWI : SUPER KULEK NA MOLE
          KAROLINIE : OTWARCIA GEANTA W BIESZCZADACH
          SEXUSOWI : Z NOWYM ROKIEM Z NOWYM KROCZEM
          ELI : W MLEKU KĄPIELI
          AGACIE : KURTKI NOWEJ NA WACIE.
          SOBIE : TEGO SAMEGO CO WOJCIECHOWI

RESZCZIE , SKORO SIE TU NIE POJAWIA ZYCZE OGÓLNIE WSZYSTKIEGO DOBREGO ,
          ŚWIĄTECZNEJ ZUPY I RUZGI NA D...

• Gość: Wojciech Re: ŻYCZENIA IP: *.u.mcnet.pl 22.12.03, 20:44
            Hmm, bardzo podobają mi się życzenia kolegi Karewicza. Obawiam się jednak, że
            legalizacja poligamii nie jest wyjściem z sytuacji.
            Na szczególną uwagę zasługują życzenia dla kolegi Seksusa. Czy coś jest nie tak
            z jego Kroczem, bo się niepokoję?!

Emilu!!! Ratuj, coś mi się z głową dzieje, znów kogoś widzieć żądam, i znowu
            sobie zadaję pytanie czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie!!!

Ale się ckliwie zrobiło, fffuuujjjj!!!

Tak więc wszystkim wam dużo ciepła, spokoju i pogody ducha na te święta, a na
            2004 pracy, by była, troski, by się skończyła i żeby Adam Małysz zdobył czwarty
            puchar Świata!!!
            • Gość: Ela Re: ŻYCZENIA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.12.03, 10:42
              I dla Was, moi mili, wszystkiego, wszystkiego najlepszego.

Personalnie sprawę załatwił kolega Emil, więc ja tylko zbiorowo :)

Nigdy nie umiałam składać życzeń, więc pozwolę sobie zakończyć ogólnym :

NIECH SIĘ W KOŃCU ZACZNĄ SPEŁNIAĆ MARZENIA!

Czego sobie i Wam życzę .

Wesołych Świąt!!

Ela
              • Gość: Wojciech Re: ŻYCZENIA IP: *.u.mcnet.pl 24.12.03, 16:09
                No mnie sie spelniaja tylko nie koniecznie te co chce. Czyli caly Wojciech!!!
                Jeszcze raz wszystkim wszystkiego co dobre, nie przejadac sie!!!
                • Gość: Ela Re: ŻYCZENIA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.03, 11:48
                  No to, specjalnie, personalnie dla Ciebie mała modyfikacja życzeń ogólnych:

Niech się zaczną spełniać TE marzenia, KTÓRE CHCESZ !! :)

Pozdrawiam

Ela
            • Gość: Stefan... Re: ŻYCZENIA IP: *.spray.net.pl 25.12.03, 14:07
              No wlasnie tez mnie to krocze Seksusa zastanowilo...
              czy mr. S ma miec nastepny przeszczep?

Stefan...
          • Gość: EdwardZ Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. OD KAREGO IP: *.spray.net.pl 25.12.03, 14:02
            Dzieki za zyczenia,

a wszystkim wszystkiego czego potrzebuja... w ilosci wystarczajacej a nie w
            nadmiarze...

EdwardZ
            • Gość: Święty Mikołaj Re: ŻYCZENIA DLA WAS OD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA IP: *.idea.pl 25.12.03, 19:18
              Tu Święty mikołaj
              Czy byliście grzeczni? Czy nie oszukiwaliście? Czy nie kradliście? To kurczę
              zacznijcie bo ja wam wiecznie prezentów nosił nie będę
          • Gość: Karola Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. OD KAREGO IP: *.idea.pl 25.12.03, 19:26
            Emil Geant juz mnie tak nie jara wolałabym chyba jednak teatr albo salę
            koncertową ale dzięki. Tobie więcej wizyt w Bieszczadach życzę
            • Gość: agaciorekek Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 23:26
              czytałam, nie pisałam. Wszystkiego najlepszego, choć spóźnionego. Choć będzie
              Nowy Rok 2004 niesamowity. Wszystkim
              życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: karola Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. IP: *.idea.pl 29.12.03, 18:09
                Agacior podaj nr gadu gadu i napisz do mnie.Mój nr to 5307397. Dlaczego nie
                odpowiadasz na maile?
                • Gość: agaciorekek Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 01:03
                  Karolciu nie "używam" gadu - gadu, a na jaki adres pisałaś? na
                  agaciorek.poczta.onet.pl???? Pozdrawiam wszystkich. Z Nowym Rokiem - pewnym
                  krokiemm oby Wszystkim Wam się wiodło lepiej niż mijającym 2003!!!!!
                  Powodzenia, zdrowia, szczęścia i ka$y. Mam nowego psa (to już 5!!!!!!!!!!! u
                  Mikołaja był pod choinką, co ja robię??????????)
                  • Gość: Łyszek Re: ŻYCZENIA DLA WAS.. IP: *.trybunal.gov.pl 02.01.04, 10:37
                    Nowy Rok - i znowu w pracy...
                    Mam nadzieję, że nie tylko w tym roku, ale zawsze pracy nam nie zabraknie, że
                    nam za nią zapłacą (oby jak najlepiej), i nie każą przychodzić w tak pogańskie
                    dni, jak piątek 2 stycznia.
                    Trzymajcie się ciepło!
                  • Gość: Karola Re: do Agaty.. IP: *.idea.pl 03.01.04, 17:48
                    pisalam do ciebie na agata wygonowska wp, dlaczego nie uzywasz gg? szkoda ja
                    niemal codziennie gadam
                    • aktywista13 Re: do Agaty.. 05.01.04, 07:46
                      Ja też pisałem kiedyś (nie raz) na ten adres - i wracało. P. AW - za często
                      zmieniasz adresy!
                      • Gość: agaciorekek Re: do Agaty.. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 00:24
                        Moi kochani nigdy nie miałam takiego adresu!!!! Zawsze byłam w onecie!!!
                        Podawałam albo agaciorek albo agatex! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Łyszek Re: do Agaty.. IP: *.trybunal.gov.pl 07.01.04, 09:21
                          Mam twoje dwa adresy, z których odbijało mi pocztę;
                          agatex na freemailu i imie i nazwisko na wp.
                          No i d...
    • Gość: Wojciech WROCILEM !!! IP: *.u.mcnet.pl 05.01.04, 16:22
      Jeszcze raz na dzien bry wsiem wsiewo charoszewo!!!
      Wrocilem, jestem bardzo kontent, mam gitka fotki - prawdziwej zimy, a nie
      sniegu z sola. Tera do roboty, beee, ale trza zarabiac
      • Gość: Łyszek Re: WROCILEM !!! IP: *.trybunal.gov.pl 07.01.04, 09:23
        Ale przynajmniej gdzieś się "poszwendałeś"...
        Miałeś przed oczami inną biel niż tylko pieluch :-(
        • Gość: Agnieszka Re: WROCILEM !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 12:54
          albo ulanego mleka...
          • emilski Re: WROCILEM !!! 08.01.04, 14:14
            albo nasienia na kobiecych piersiach.... ;-))))))))))
            • Gość: Lyszek Re: WROCILEM !!! IP: *.trybunal.gov.pl 09.01.04, 13:26
              Panie Doktorze!
    • Gość: Wojciech PRZEGRAŁY!!!! IP: *.u.mcnet.pl 09.01.04, 19:08
      Alez jestem rozbity przez nasze siatkarki. Niech mnie ktos pocieszy, no nic z
      Turcja nie pograly, a tak dobrze szlo!!!

Z pana doktora to niezly wulgar jest, ale rozumiem, tylko nie wiem co Kobiety z
      naszego forum. Chyba, ze jako istny samiec i singiel ma pan doktor to gdzies?

• Gość: KARY ja wulgar ? ja wyjątkowo spokojny człowiek jestem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 09:53
        Wojciech, co TY wypisujesz..? w mordę misia..! ale ok.. obiecuje poprawe i nie
        bede juz wypisywac nic na temat nasienia na kobiecych piersiach.. ( ale tak na
        serio to przeciez to samo zycie jest ! ) no dobra juz sobie ide.. zawsze po
        dyzurze jestem nieco rubaszny... a nasze kobiałki klasowe serdecznie
        pozdrawiam !
        • Gość: Lyszek Re: ja wulgar ? ja wyjątkowo spokojny człowiek je IP: *.trybunal.gov.pl 13.01.04, 09:29
          Ty chyba się nauczyłeś tego od Wiktora - tego zbereźnika proktologa:-) Poza
          tym - z tego co wiem - lekarzom mało płacą i zamiast normalnej rozrywki ćpacie
          wszystko, co jest z zapasach szpitalnych... A potem jesteście rubaszni, he, he..
      • Gość: Karola do Wojciecha IP: *.idea.pl 13.01.04, 22:36
        Hejka!
        Moge liczyć na zdjatka z imprezki? To znaczy ze spotkania klasowego? Nagraj mi
        na płytkę i wyślij bardzo cię proszę. Mam nadzieję, że dobrze się bawiłeś na
        Sylwka. U nas też było fajnie, mimo,że nie wychodzilismy nigdzie tylko
        bawiliśmy się z gośćmi w Kuźni- ale w dobrym towarzystwie można.
        Poza tym pozdrowienia dla wszystkich! Niebawem będę miała internet z
        prawdziwego zdarzenia!
        • Gość: agaciorek fredek IP: *.energis.pl 16.01.04, 23:30
          Z ogromną przykrością zawiadamiam(dla mnie),12.01.2004 że odszedł odemnie po 15
          latach znany chyba wszystkimm Fredzik. Lekarz mu niestety musiał pomóc.
          Sorki, ..........
          • Gość: szwagier Re: fredek IP: *.chello.pl 27.07.05, 17:47
            I kij mu w oko !
          • Gość: wawiak Re: fredek IP: *.chello.pl 25.05.06, 01:17
            O qrwa, co za pech..!
    • Gość: Wojciech Karola, Agacior i nie tylko... IP: *.u.mcnet.pl 18.01.04, 19:45
      Karolciu, wysle, ciagle o tym mysle, cierpliwosci prosze juz prawie na poczte
      zanosze. Tylko adres mi przeslij bo zagubilem.

Agaciorku, coz lacze sie z Toba w bolu, fredek to byl niezly kompan imprezowy,
      ale tak juz z fredami bywa, ze odchodza. Tam mu lepiej!

Na jakis maj planuje bieszczady - schronisko Kropiwne (Bystre pod Baligrodem)-
      plenerek foto. Moze ktos by sie pisal?

Pozdrawiam Was wsiech!!!
      • Gość: Łyszek Freddy IP: *.trybunal.gov.pl 19.01.04, 09:50
        Wielcy artyści niestety odchodzą...
        Ale zostają znajomi, którzy zawsze pomogą. Ja - co prawda - nie umiem szczekać
        (za mało trenowałem), ale może inni koledzy, bardziej imprezowi...?
        • Gość: agaciorek Re: Freddy IP: *.energis.pl 21.01.04, 00:09
          Dzieki Łycha, dzieki Wojciech, ale WWWWWielkie DZZZZięki ELI!!!!!!!
          • Gość: Karola Re: Freddy IP: *.idea.pl 22.01.04, 17:29
            Cześć Agata!
            Wyrazy współczucia. Jak chcesz odpocząć przyjedź do mnie,utopisz smutki w mojej
            tarninówce która właśnie dojrzewa.Możesz wrócić z kotem mam dwa to się mogę
            podzielić. Co prawda kot to nie pies ale też fajny
            • Gość: agaciorek Re: Freddy IP: *.energis.pl 26.01.04, 22:46
              Karolciu wielkie dzięki za kotka, mam już 4 kocie ściereczki. Za zaporoszenie
              dziękuję, lecz na razie nie mogę, mam zaliczenia w szkółce. Pozdrawiam
              • Gość: szwagier Re: Freddy IP: *.chello.pl 27.07.05, 17:48
                Chłopa byś sobie lepiej znalazła...
      • Gość: Karola Do Wojciecha IP: *.idea.pl 22.01.04, 17:24
        Wojciechu! Mój adres: Serednie Małe 1 38-709 Polana.
        Zresztą jak ktoś kiedyś napisał Stadnina dzikich koni w Polsce to też doszło bo
        jakaś mądra pani na poczcie głównej dopisała sprawdzić w Bieszczadach.
        Jak to wybierasz się w Bieszczady i nie do mnie? Mam się obrazić czy co?
        Robię w Sanoku kurs przewodników beskidzkich, jestem zachwycona. Fajna sprawa
        Fajni ludzie. Czekam na przesyłkę od Ciebie.
        • aktywista13 Stadnina 23.01.04, 10:43
          Super! Czyli jesteś tak znana jak Św. Mikołaj. Pisze się na stadninę i poczta
          dochodzi. Niniejszym ogłaszm, że mamy pierwszą sławną osobę w klasie, bo nie
          wiem, czy Głaża zrobił w Holandii jakąś karierę...
          Swoją drogą wiecie, co się Paskowi urodziło?
          • Gość: agaciorek Re: Stadnina IP: *.energis.pl 26.01.04, 22:48
            Sorki ja nie w temacie u Paska potomstwo?????????????????????
            • aktywista13 Re: Stadnina 28.01.04, 07:44
              Dzwonił do mnie z tym (około Sylwka) i pytał czy moja żona chodziła by na
              spacery z wózkiem z jego Panią. No to chyba potomstwo, nie? Raczej nie po
              zakupy...
              • Gość: KARY Kary on line IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.04, 21:21
                ja wiem co sie urodzilo paskowi. synek. nazywa sie jan chryzostom. serio.

cholercia, kurczą sie nam zastępy singli.. w morde misia.. to moze i ja bym
                jakąś kobiałke zapłodnił.. hmmm...tylko co potem...? uciekać do Patagonii?
                • Gość: agaciorek Re: Kary on line IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 01:45
                  Kary, a wyślesz swoją kobietę na zakupy z kobietą Paska, (kupi turbinę?!itd,
                  itp.), zastanów się!
                  • Gość: Łyszek Jan Chryzostom IP: *.trybunal.gov.pl 29.01.04, 09:15
                    Kary, przysięgnij, że tak się nazywa, bo nie uwierzę. Pasek zawsze miał
                    pomysły... No, ale może jego syn dostanie Nobla z Literatury? Ktoś o tym
                    powinien powiedzieć Domanowi! Może pomyśli, że miał cichego wielbiciela lekcji
                    polskiego, który się b. skutecznie ukrywał...
                    • Gość: Wojciech Re: Jan Chryzostom IP: *.u.mcnet.pl 29.01.04, 20:09
                      No nie wim czy on taki cichy był.....

Karyyyy, tez sobie o tym zapladnianiu tak myslalem, tyla ze to latwo. Ze
                      powtorze Twe pytanie, co dalej?!!!

Zrobilem dzis pare fotek moonowi obiektywem 400mm z konwerterem x2 i jestem
                      cholernie ciekaw co z tego wyjdzie
                    • Gość: Wojciech Re: Jan Chryzostom IP: *.u.mcnet.pl 29.01.04, 20:09
                      No nie wim czy on taki cichy był.....

Karyyyy, tez sobie o tym zapladnianiu tak myslalem, tyla ze to latwo. Ze
                      powtorze Twe pytanie, co dalej?!!!

Zrobilem dzis pare fotek moonowi obiektywem 400mm z konwerterem x2 i jestem
                      cholernie ciekaw co z tego wyjdzie
                • Gość: chetna Re: Kary on line IP: *.chello.pl 29.01.04, 22:30
                  Kary aj lowiu!!!tak błyskotliwe geny nie moga ginac na piersiach pielegiarek!!
                  poswiece sie i wychowam sama geniusza. mam tylko nadzieje zes przystojny i
                  sprawny cobym nie żałowała.
                  • aktywista13 Re: Kary on line 30.01.04, 09:35
                    Oj Ela...
                    • Gość: Ela Re: Kary on line IP: *.chello.pl 30.01.04, 10:31
                      Tiaa.... A skąd ja wiedziałam, ze jak Chętna pisze z Chello, to zaraz na mnie
                      będzie?
                      Wiesz Michałku.... Jakby to powiedzieć, żeby jasność była.... hmmmm - ja nie mam
                      planów prokreacyjnych w stosunku do nikogo, nawet tak przystojnego jak nasz
                      Naczelny Klasowy Lekarz ;)
                      Więc może niech lepiej zyskują piersi pielęgniarek ;) Albo właśnie Chętna :P

Ela ( Nie-Chętna pomysłowi;))

• Gość: Kary Re : to tylko ja....wyjątkowo spokojny człowiek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.01.04, 18:12
                        dziekuje Ci Ela za koplement..jestes nazbyt łaskawa... a chetnej tez dziekuje
                        i zapraszam ;-))mam nadzieje ze ładna jest ;-) 75C i w górę tez wskazane..

ale sie porobiło w mordę misia..! Wyjde tutaj na jakiegos erotomana a ja
                        przeciez wyjątkowo spokojny człowiek jestem. znowu jestem po dyzurze wiec mogę
                        dac upust swojej rubaszności..
                        • aktywista13 Chętna 02.02.04, 10:07
                          Elu, to nie grzech! Po co marnować doktora na pielęgniarki.. Co on, Judym jakiś?
                          • Gość: Ela Re: Chętna IP: *.chello.pl 02.02.04, 19:39
                            :) :) :)

A czy ja mówię, że grzech???????

Tylko, czy aby doktor czuje się zmarnowany na owe pielęgniarki?? ;)
                            Myślisz, że to trąca Żeromskim? Nieeee, ja bym raczej innych klasyków przejrzała....

Ela
                            • Gość: Wojciech Re: Chętna IP: *.u.mcnet.pl 02.02.04, 20:04
                              A to sie porobilo. Tak sobie czytam, czytam...
                              Kary, a jak ta chetna to jest ON?!!! o zgrozo!!!
                              • Gość: Łyszek Re: Chętna IP: *.trybunal.gov.pl 03.02.04, 07:34
                                Faktycznie się porobiło! Jeśli Wojciech tak uważa....
                                Panie doktorze, trzeba sprawę dogłębnie zbadać i przedstawić białą księgę. Aby
                                była wiarygodna, muszą być swiadkowie z zewnątrz... Może jakiś niewierny Tomasz
                                (tfu!)?
                                • Gość: Kary oficjalne oświadczenie w sprawie chętnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 19:20
                                  oświadczam oficjalnie iz:
                                  jesli chetna jest facetem , zwierzeciem , pasztetem ,pochodzi z innej
                                  galaktyki, jest nosicielem HBV, HCV, HIV,krętka bladego,ma kłykciny kończyste ,
                                  świerzb,trąd itp..lub jesli jest niepełnoletnia lub jesli ma biust mniejszy niz
                                  średniej wielkości jabłko typu szara reneta to nic z tego nie będzie.

jesli nie lubi reggae to tez raczej nie.
                                  • Gość: Łyszek Re: oficjalne oświadczenie w sprawie chętnej IP: *.trybunal.gov.pl 04.02.04, 09:24
                                    Po prostu miodzio! Może powinny być fotooferty i zaświadczenie od proboszcza;-D
                                  • Gość: chętna Re: oficjalne oświadczenie w sprawie chętnej IP: *.chello.pl 08.02.04, 23:59
                                    Drogi doktorku i ja składam dementi: nie mam na imie ela, nie jestem alienem
                                    ani zwierzatkiem, ani samcem jakiegokolwiek innego gatunku. Bardzo mnie jednak
                                    zasmuciło i zastanowiło to, ze najbardziej interesuje cie mój staus
                                    immunologiczny i anatomiczny.Ale odpowiem:nie żyje w bliskiej przyjaźni ani z
                                    wymienionymi wirusami ani kretkami ani chlamydiami.Nie wiem jak wyglada jabłko
                                    szra reneta, wiec moje cycki pozostana tajemnicą. Ale pozostaje ostatni
                                    problem:nie znosze reggae, wiec moje krótkie życie na waszym forum dobiega
                                    końca.Hm szkoda nie poznasz mojej błyskotliwej inteligencji i wielkiego serca,
                                    ze nie wspomne o innych zaletach. trzymaj sie. Ch
                                    • Gość: Łyszek i co dalej? IP: *.trybunal.gov.pl 12.02.04, 09:37
                                      Kurde, zamarzliście?
                                      • Gość: Karola Re: i co dalej? IP: *.idea.pl 18.02.04, 21:53
                                        Hejka! mam już normalny internet można mi wysyłac zdjęcia i co bądź. Łycha
                                        poproszę o zdjęcie potomka!Zdobywam nowe kwalifikacje zawodowe a przy okazji to
                                        moje hobby. Kto zgadnie co to?
                                        Czemu tak rzadko piszecie? Nic się nie dzieje czy jak?
                                        • aktywista13 Re: i co dalej? 19.02.04, 09:07
                                          Myślę, ze wzięłaś się za kurs obróbki gafiki, albo coś w ten deseń. Powodzenia,
                                          zdjęcia zaraz Ci wyślę, na ten adres który mam. Zapraszam wszystkich chętnych
                                          na chrzest mojego małego Maćka do Kościoła św. Anny na Krakowskim w dniu 18
                                          kwietnia o godz. 12.
                                          • Gość: Kary Re: i co dalej? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.04, 14:20
                                            Ja mysle ze Karolina założyła w bieszczadach hodowlę sów uszatych..albo
                                            leniwców trójpalczastych
                                            • Gość: Kinga Re: i co dalej? IP: *.u.mcnet.pl 19.02.04, 18:35
                                              Hm ,pan Kary musi byc ciekawym czlowiekiem.
                                              Zastanawiam sie tez czemu Aktywista sie tak nazywa.
                                              Pozdrawiam
                                              PS
                                              Smieszne to Wasze forum - fajne
                                              • aktywista13 Re: i co dalej? 20.02.04, 07:50
                                                Kary dlatego, że urodził się w Afryce i jest czarny jak murzynek Bambo. A ja
                                                jestem aktywistą, bo należałem do TPPR i PZPR, ale wszyscy mi wybaczyli, bo
                                                potem się zapisałem do KPN i zweryfikowali mnie pozytywnie.
                                            • Gość: Karola Re: i co dalej? IP: *.idea.pl 22.02.04, 23:19
                                              Emil zupełnie zły trop próbuj dalej
                                          • Gość: Karola Re: i co dalej? IP: *.idea.pl 22.02.04, 23:14
                                            pudło Panie Michale! próbuj dalej
                                            • Gość: Łyszek Re: i co dalej? IP: *.trybunal.gov.pl 23.02.04, 12:37
                                              Pudło z czym? Zajęciem? OK. Ale napisz słówko o piasku z Sahary w
                                              Bieszczadach... Słyszałem, że jak wam nawiało, to mało brakowało, a Twoi
                                              sąsiedzi (chyba dalsi) chcieli odprawiać mszę na odpędzenie złych duchów))))
                                              • Gość: Kary jesli nie leniwce trójpalczaste to co? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 15:26
                                                to moze leniwce czteropalczaste.?

a ten rzekomy piasek z sachary to jakas ściema.. prawda jest taka ze to
                                                wkurwieni marsjanie wylali nam swoje odchody. złosliwie wybrali ekologicznie
                                                czysty teren. zła wiadomosc jest taka ze polowiczny czas rozpadu marsjanskiego
                                                gówna to 2000 lat..
                                                • aktywista13 cukier 25.02.04, 09:29
                                                  To może był rozsypany cukier trzcinowy, albo brown sugar z worka przemytników?
                                                  Karola, przyznaj się, że będziesz miała kolejną dzidzię i zakładzasz
                                                  całoroczne, ekologiczne przedszkole dla zapracowanych ziomków z Warszawki:-)
                                                  • Gość: Karola Re: cukier IP: *.idea.pl 26.02.04, 23:08
                                                    Łycha zwariowałeś?Ja nie mam cierpliwości matki Polki,przedszkole mam
                                                    dwuosobowe i chwacit, póki co mam dwoje dzieci i żadnego nie ma w drodze,
                                                    zupełnie zły trop-nie tędy droga,próbuj dalej, a w sprawie piasku nie wnikałam
                                                • Gość: Karola Re: jesli nie leniwce trójpalczaste to co? IP: *.idea.pl 26.02.04, 22:17
                                                  Emilu w zasadzie nic ze zwierzętami, może trochę pośrednio ale bardzo troche w
                                                  zasadzie nic, trop Łychy też zupełnie do kitu-żadne dzieci, chociaż tak samo
                                                  pośrednio jak zwierzęta ale na pewno nie własne dzieci, kombinuj dalej
                                                  • Gość: kary odechciało mi sie juz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 19:07
                                                    juz mi sie odechciało
                                                  • Gość: Lyszek Re: odechciało mi sie juz IP: *.trybunal.gov.pl 01.03.04, 08:45
                                                    Chyba forum cierpi na uwiąd. Piszemy sobie tylko we trójkę, pasu się wyłączył,
                                                    nie ma anki, bobra, madziara, sexusa, cienko jest... Czy oni wszyscy zapadli
                                                    się pod ziemię?
                                                  • Gość: Ela Mamy marzec ;) IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.04, 11:06
                                                    Więc może tak z " nowym duchem"?
                                                    W końcu juz za 20 dni wiosna, a potem lato.... Cieplej bedzie, nastroje się
                                                    poprawią :)
                                                    A może czas na jakieś małe spotkanko? Byłoby o czym pisać?

Chociaż z drugiej strony, jakby mieli sie pojawic tylko ci, którzy pisuja na
                                                    forum, to byłoby to niezwykle kameralne spotkanie;)

Ela
                                                  • Gość: łyszka Re: Mamy marzec ;) IP: *.trybunal.gov.pl 02.03.04, 12:05
                                                    !!!!!!!!Bardzo dobry pomysł!!!!Piszę się!
                                                  • Gość: WOJCIECH Re: Mamy marzec ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:52
                                                    Ja tez pisuje, noooo, mamy marzec i co c tego jak jest zima
                                                  • aktywista13 Re: Mamy marzec ;) 03.03.04, 08:42
                                                    Ale zimę trzeba aktywnie zwalczać:-)
                                                  • Gość: WOJCIECH Re: Mamy marzec ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.03.04, 11:25
                                                    Łyszku napisz cosik do mnie bo mi sie komp wywalil i adresy poszly w pi....
                                                    ozdro dla wszystkich
                                                  • maciejmat2 witam serdecznie 03.03.04, 13:32
                                                    Witam serdecznie wszystkich dopiero dzis sie dowiedzialem o forum i rzecz jasna
                                                    postanowilem wpasc.
                                                    Przede wszystkim gratulacje dla Lychy (Tatuska) ps. wspanialy wybor imienia dla
                                                    syna.

Wojciechu moze podrzucisz fotki z ostatniego spotkania????

• Gość: matys dzisiaj meczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 14:05
                                                    Panowie jaki wynik obstawiacie??? kto wygra Groclin czy zabojady ???
                                                  • Gość: agaciorek duzo czytamy, mało piszemy IP: *.visp.energis.pl 04.03.04, 00:16
                                                    jak większość, jestem za spotkaniem, dużo nas czyta, lecz mało pisze,strach,
                                                    obawa przed ciętymi jęzorami pana, sorrki Pana Doktora oraz Pana Prawnika!!!
                                                    Nie posądzałam Ich o taki cięty jęzorek (fajny). PS Marlenka wróciła z Indii
                                                    cała i zdrowa, Rutkowski Patrol nie był konieczny, może szkoda zawsze jakaś
                                                    adrenalinka.
                                                    PS2. Elu będę chyba w końcu w W-wie w pon, wtorek ( 08,09.03.04 nie na 100%)
                                                    zadryndam w poniedziałek. Sorki, za to że nie dzwoniłam, ale miałala tzw.
                                                    urwanie ...
                                                  • Gość: agaciorek do Karolci IP: *.visp.energis.pl 04.03.04, 00:20
                                                    Karolciu przepraszam,że nie odpowiadam na sms-y, ale mam uszkodzony telefon
                                                    (brak widoczności na 1/2 wyświetlacza, część do odczytania, ciężko). Pozdrawiam
                                                    Agaciorek
                                                  • Gość: Kary Zagadka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.04, 00:06
                                                    Po co trzymać kupę w dupie ?

lepiej niech ją krowiec zchrupie
                                                  • Gość: Ela Re: Zagadka IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.03.04, 09:47
                                                    Ciężki "dyrzór"? ;)
                                                  • aktywista13 :-P 08.03.04, 07:43
                                                    Miło czytać, że tak lody puściły i towarzycho się odezwało. Dla
                                                    zainteresowanych mogę wysłać parę fotek mojej pociechy, oczywiście via mail. Co
                                                    do ostrych języków, to ja się nie poczuwam, ale miło być tak docenionym.
                                                    Wojciech, już Ci coś wysłałem, odpisz jak dostaniesz. PS. 18 kwietnia br o
                                                    12.00 w Kościele Sw. Anny na Krakowskim będą chrzciny mojego malca. Zapraszam
                                                  • Gość: Ela Zima, kurna ją olek :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.03.04, 00:21
                                                    Mam katar:( Żeby nie było za mało boli mnie ucho.
                                                    I jak tu kochac zime? No jak? Powiedzcie mi?
                                                  • Gość: Łyszek Re: Zima, kurna ją olek :( IP: *.trybunal.gov.pl 09.03.04, 07:43
                                                    Zima jest dla dzieci i innych narciarzy. A Ty sie połóż spać, bo już późno!
                                                  • Gość: Łyszek Re: Zima, kurna ją olek :( IP: *.trybunal.gov.pl 10.03.04, 12:29
                                                    Karola, Twój mail nie odpowiada! Sprawdź pocztę!
                                                  • Gość: Kary tak zima... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.04, 13:19
                                                    a mnie swędzi lewe jajko, mimo ze myte przed chwilą. moze za duzo perfumy
                                                    nałożyłem..? ehh.. zima..
                                                  • Gość: Łyszek Wiosna? IP: *.trybunal.gov.pl 11.03.04, 12:00
                                                    Wydaje mi się, że będzie swędzieć do topienia Marzanny, chyba, że wcześniej je
                                                    obetniesz...
                                                  • Gość: agaciorek Wiosna!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 23:50
                                                    Ale z nas drętniaki pępniaki!!!!! W tym roku mamy 30-dyszki, ale ........
                                                    zapraszam do MSzczonowa,zapraszam z z............. jest gdzie spac!!!!!!!!!\\\
                                                  • Gość: Łyszek Re: Wiosna!!!!!!! IP: *.trybunal.gov.pl 12.03.04, 10:45
                                                    I to jest propozycja w sam raz! szkoda, że nie dla mnie... Z 3 miesięcznym
                                                    dzieciaczkiem to niezbyt! Ale propozycja jest w dechę! Potem chętnie obejrzę te
                                                    pikantne zdjęcia:-))
                                                  • Gość: Agnieszka Re: Wiosna!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 14:44
                                                    Mamy albo już mieliśmy... Lepsza Twoja działka. Zorganizujesz wielkie Kinder Party tak, żeby wszyscy mogli przyjść. Samozwańczą opiekunką zostanie na pewno Ela miłośniczka dzieci dużych i tych najmniejszych....
                                                    A
                                                  • Gość: Karola do Biwara i nie tylko IP: *.idea.pl 15.03.04, 11:58
                                                    Jestem za!Czy to znaczy Agatko że zapraszasz nas na okrągłe urodziny? Tylko
                                                    kiedy kiedy? Ja mam niemal każdy weekend zajęty ale taka okazja to może
                                                    przyjadę!
                                                    Biwar czy ty masz maila? albo gg? albo jedno i drugie?nie odpowiedziałaś mi na
                                                    list sprzed kilu miesięcy pewnie mailowo byłoby łatwiej korespondować. Mój mail
                                                    serednie@megapolis.pl i gg 2162123, wysłałabyś jakieś fotki małej. Czy doszły
                                                    moje zdjęcia?
                                                    A czy do reszty też doszły moje zdjęcia ze spotkania klasowego?
                                                    Czemu nie odzywa się Maciejka? Ani na forum, ani na gg, ani mail nie
                                                    odpowiada.Czy ktoś coś wie na ten temat?
                                                  • Gość: AGNIESZKA Re: do KAROLCI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 12:14
                                                    Zaczęłam do Ciebie pisać ale jakoś nie mogę skończyć a od 1 marca jestem znów w
                                                    pracy więc czasu mam jeszcze mniej. Ale mam maila agnieszka.b@medianet.pl więc
                                                    tak będzie łatwiej. Fotki doszły. Jak nie zapomnę to coś Ci przyślę.
                                                    A
                                                  • Gość: Łyszek zdjęcia IP: *.trybunal.gov.pl 16.03.04, 13:25
                                                    A ja nie dostalem! Czuję się poszkodowały! Buuuu......
                                                  • Gość: Karola Re: zdjęcia IP: *.idea.pl 30.03.04, 11:21
                                                    Może kiedyś Ci wyśle ale mysle że wojciech zrobił lepsze i wiecej
                                                    Teraz jestem dosyć zajęta
                                                    Zajrzyjcie na www.bieszczady.prv.pl dodajcie do ulubionych i zaglądajcie
                                                    częściej
                                                    czemu nikt już nie pisze na forum? znudziło wam się czy jak?
                                                    Pozdrawiam was wszystkich
                                                  • Gość: Kary Zapraszam na swój ślub !!!( jeszcze nieoficjalnie) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 19:06
                                                    no i stało sie ! biore ślub. wybranka ma na imię Akzcepud. wym sie ( aki pu )
                                                    to japonka pochodzenia mandaryńskiego. ślub bedzie prawdopodobnie w czerwcu.
                                                    Kazdego powiadomie indywidualnie. pozdrawiam

P.S. jej imię mozna tez czytać "od tyłu". brzmi wtedy bardziej swojsko. :-)
                                                  • Gość: agaciorek Re: Zapraszam na swój ślub !!!( jeszcze nieoficja IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 00:51
                                                    Ależ Panie Doktorku!!!!!!!!!!!! Cóż za fantastyczna wiadomość!!!!
                                                    Gratulacje!!!!!! A co do mojego ostatniego wpisu, działka w Młynarzach, czemu
                                                    nie...... Chyba gorzej z opiekunką (czyt. Elą) czy podoła?? A 3 miesieczniak
                                                    będzie miał 6 miechów i świeże powietrze. Jeżeli jesteśmy za, a nawet przeciw
                                                    to poproszę o wsparcie. Pazdrawiam Agaciorek
                                                  • Gość: Wojciech Aaa... to ciekawe IP: *.u.mcnet.pl 03.04.04, 19:05
                                                    Hmmmm.... jednym słowem Karewiczu, podstawić możesz kogokolwiek, bo każda to
                                                    taka czy inna dupeczka. Ale pomysł fajny, podoba mi się.
                                                    Ja w takim razie biorę ślub w sierpniu, podobnie ja Ty Kary nie określam daty.
                                                    No i wstępnie moja wybranka ma na imię dupeczka.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Wojciech
                                                  • aktywista13 !!!!!!!!!! 08.04.04, 11:24
                                                    A prima aprilis już minął!!!!!!
                                                  • Gość: Wojciech Re: !!!!!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 11.04.04, 08:40
                                                    Lyszku, jes niedziela swiateczna, siedze w robocie - pozdrawiam i wszystkiego
                                                    najlepszego.
                                                    Czy ja serio pisalem?, bo juz sam nie wiem!
                                                  • aktywista13 Re: !!!!!!!!!! 13.04.04, 08:00
                                                    Dzięki, ja tez pozdrawiam wszystkich!!!!! Co prawda już jest po świętach, ale
                                                    włochate jajko od Piotrusia wprowadzilo mnie spowrotem w nastrój:-)
                                                  • Gość: agaciorek ludziska IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 00:40
                                                    Ale jesteśmy drętrfiaki. Nic nowego.Karolcia, Ela ja nic nie piszemy,
                                                    fantastycznie czekamy, na co??? Ddziałka aktualna. Pozdrawiam Agaciorek!
                                                  • aktywista13 Kiła 28.04.04, 11:08
                                                    Od czasu primaaprilisowych nowin wszyscy odrętwieli, jakby zapadli w sen
                                                    zimowy, a przecież idzie wiosna. A ja miałemm gigant remont w domu i dodatkowo
                                                    chrzciny Maćka (szkoda, że Was nie było - zapraszałem), w ogóle nie udziela się
                                                    Piotruś i Sexus, chyba muszę poprosić p. Bubak o zdyscyplinowanie wszystkich!
                                                  • Gość: agaciorek 30-latki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 00:56
                                                    Mam rozumiećc, że olewacie nasze 3 dycychy, zawiodłam się, sorki!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Wojciech Re: 30-latki IP: *.u.mcnet.pl 02.05.04, 14:54
                                                    Nie było mnie kilka dni, więc nie jestem w temacie. Jaka działka, o co chodzi?
                                                    Imprezka? Pozdrawiam wsiech!!!
                                                  • Gość: Karola Re: 30-latki IP: *.idea.pl 06.05.04, 21:56
                                                    Nie pisałam długo bo:
                                                    -primo: pisze w internecie na www.bieszczady.prv.pl i chyba nikt z was nie
                                                    czyta tam mojego pamiętnika bieszczadnika i innych rzeczy bo nikt mnie jeczcze
                                                    nie pochwalił
                                                    -secundo:od 23 do 29 kwietnia byliśmy z Witkiem na pielgrzymce we Włoszech na
                                                    pielgrzymce(Rzym beatyfikacja salezjanina Augusta Czartoryskiego a my jesteśmy
                                                    z parafii salezjańskiej), Asyż, Genua, Piza pięknie było
                                                    -tertio: po powrocie z pielgrzymki zawiozłam męża do szpitala ma zapalenie płuc
                                                    i zapalenie nerwu trójdzielnego teraz borykam się ze wszystkim sama, pomaga mi
                                                    mój tata bez niego byłoby ciężko, przepraszam ze mnie nie ma na gg ale
                                                    rozumiecie sami
                                                  • Gość: agaciorek 30-latki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 23:45
                                                    Karolciu, uroki pielgrzymki. A że męża trzymałaś w przeciągu! Działka nie
                                                    aktualna, lecz Mszczonów tak,więcej do spania, kliat ok., lipiec rezewujcie
                                                    czas,pozdrawiam Agacioorek
                                                  • Gość: agaciorek Re: 30-latki IP: *.visp.energis.pl 20.05.04, 00:44
                                                    Fajnie tez mam w nosie!!
                                                  • Gość: Ela Re: 30-latki IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.05.04, 09:26
                                                    No, nie,nie Agatko! JA sie będę z Toba bawić moja droga. Tego mi nie zrobisz!
                                                    Prawda?;)

ela
                                                  • Gość: Karola Re: 30-latki IP: *.idea.pl 24.05.04, 16:15
                                                    Agatko!
                                                    Jaki lipiec? ja wtedy pracuję i nie ma bata żebym gdzieś jechała. Zapowiadają
                                                    się liczne turnusy. To chyba nie przeciąg-pochorował się po tym jak zaciągnęłam
                                                    jego,kolegę i 2 księży do pubu "Pocałunek diabła".No i tak go diabeł pocałował
                                                    że wylądował w szpitalu.Ale już od jakiegoś czasu jest w domu.
                                                    W ostatnią sobotę przeżyliśmy rajd aptekarzy 310 osób organizowaliśmy to u
                                                    księdza-były kiełbaski z grilla, piwo, bigos, kawa, herbata, ciasto, szarlotka,
                                                    którą upiekłam sama z Babcią-20 dużych blach oraz zawody jeździeckie,które
                                                    sędziowałam i komentowałam przez mikrofon. Nie wiem jakim cudem to wszystko
                                                    wypaliło zwłaszcza, że lał deszcz. Na czas zawodów trochę ustał ale nie do
                                                    końca, więc nieźle zmarzliśmy.
                                                    Wciąż nie wiem czy ktoś mnie czyta na www.bieszczady.prv.pl?
                                                  • aktywista13 Dzisiaj ja kończę... 22.06.04, 11:50
                                                    ... 30 lat. Wiecie,że jest całkiem nieźle? Poza schrzanionym kolanem i coraz
                                                    większym mięśniem piwnym jest właściwie super! Mam fajne mieszkanko(ale, q...
                                                    mać z kredytem!!!), żonkę, synka, drzewko zasadziłem i wszystko się kręci.
                                                    Robota jest, nawet z mailem, he, he))). No i myślę sobie, że nie ma co żałować
                                                    tych lat. Spotkałem ostatnio przy Trafficu Agnieszkę B. z synkiem i myślę
                                                    sobie, że jej też się poszczęściło - wygląda bdb i dziciaczka ma fajnego,
                                                    chociaż podejżliwie się jej wypytywał, co to jest za pan i nie uwierzył, że
                                                    razem do klasy chodziliśmy (może nie wyglądam na takiego, co się uczył?), ale
                                                    cóż.
                                                    Poza tym... Karola, wszedłem na te Twoje Bieszczady, ale mgła była, a po
                                                    zapachu szarlotki nie mogłem trafić... Wyślij mi mailem skrót na swoje
                                                    osiągnięcia, to chętnie poczytam!!!
                                                    Na razie lewusy!!!
                                                    PS. Wypełniliście swój obowiązek wyborczy?
                                                  • Gość: maciejka Re: Dzisiaj ja kończę... IP: *.chello.pl 22.06.04, 21:30
                                                    gratuluje ze dożyles tego wieku i doszłes tak daleko w życiu i ze jestes
                                                    wzietym ojcem, mezem i ogrodnikiem. wszytkiego najlepszego i zyj nam sto lat i
                                                    usmiech miej na twarzy a zycie niech ci da to wszystko o czym marzysz.
                                                  • aktywista13 Re: Dzisiaj ja kończę... 23.06.04, 09:41
                                                    Dzięki Kasiu. Trochę to złowieszczo zabrzmiało, że jako lekarz gratulujesz mi
                                                    dożycia takiego wieku - czy wątpiłaś w taką możliwośc mojego organizmu:-)Co na
                                                    to p. doktor Kary (ale jary)???
                                                  • aktywista13 Burze 22.07.04, 09:06
                                                    Jak u Was - szczególnie u Ciebie Karolinko w Bieszczadach - przeszły burze i
                                                    grad? Duże straty? A może kogoś złapały pod namiotem?
                                                  • aktywista13 Re: Burze 30.08.04, 11:24
                                                    Chyba to zaczyna być pisanie samemu do siebie! Może ktoś coś doda od siebie?
                                                  • Gość: Kary psu pod kitkę IP: *.acn.pl 30.08.04, 19:38
                                                    Dzisiaj noszę prezerwatywy na uszach aby podkreślić swój chujowy nastrój...

• Gość: agaciorek Re: psu pod kitkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:40
                                                    Musisz doktorku nieźle wyglądać, co na to pacjenci?!
                                                    Tak sobie myślę jesteśmy niesamowicie aktywni, wielu z nas czyta i tylko......
                                                    Wiem każdy z nas ma swoje sprawy, nie widujemy się często (czyt. niewiele się
                                                    kontaktujemy), lecz czy przynajmniej nie możemy miło spotykać się w int....
                                                    Elę i Marlenkę serdecznie pozdrawiam i dzięki za ... (Elu w wolnej chwili
                                                    prześlę zdjądka). Wszystkim pozdro!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: agaciorek Re: psu pod kitkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:13
                                                  • mylycyant.polanezja Re: 30-latki 11.02.06, 10:37
                                                    rezewujcie ?
    • Gość: koziabróka Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:53
      o rany, rany jestem niepokonany...
      • aktywista13 klipsy 06.09.04, 09:21
        Panie doktorze, jaka to jest Pana specjalizacja - psychiatria kliniczna? A poza
        tym jakieś zdjęcie by się przydało... Bez zdjęcia nie dowiemy się nic o
        kolorze. Czy to ślady podbojów miłosnych?
        • Gość: Karola Re: klipsy IP: *.idea.pl 10.09.04, 01:09
          Cześć Wam!
          Sorki za nieobecność ale widzę że nie tylko ja. Jak wiecie pracuję w wakacje
          ciężko i nie siedziałam praktycznie nic w necie. Łyszku czy Ty sobie życzysz
          relację z majowego rajdu aptekarzy? Mogę wysłać jak przypomnisz mi
          mailem.Rozumiem że czytujesz mój pamiętnik bieszczadnika?
          Teraz też mam zajęcie bo Miłosz poszedł do szkoły-do zerówki, która jest
          obowiązkowa. Strasznie pilny i ambitny to po mamie! Chce być chyba najlepszym
          uczniem w klasie! Codziennie dowożę go samochodem ok.12 km plus dojście do
          samochodu pod górkę-kto u mnie był to wie. Razem dotarcie do szkoły zajmuje nam
          ok.45 minut.W obie strony 1,5 godz. razy 2 jak wracam do domu. Codziennie 5
          lekcji a w poniedziałki 6.Zasypuje mnie angielskimi słówkami.
          Za 10 dni chcemy się wreszcie wyrwać na 10 dni urlopu a do dzieci sprowadzamy
          moich rodziców.Myślę żeby pojechac przez Słowację i Węgry do Rumunii a może i
          Chorwacji. Jak ktos ma jakieś fajne namiary to bardzo proszę. Co u Was? Piszcie
          Pozdrowionka
          Karolina
          • aktywista13 Rumunia? 10.09.04, 10:10
            Rumunia była u nas na dworcach, ale może ta prawdziwa jest lepsza. Jak
            pojedziesz, to potem opowiesz. Ja tam byłem za Ceaucescu i było strasznie. Ae
            latka lecą, nawet się zapomina, kto był pilnym uczniem (poza koleżanką
            bieszczadzką farmerką:-). Swoją drogą co słychać u Grzesia P.? Może ktoś wie?
            Oststnio byłem w jego okolicach i tak sobie przypomniałem, z jakim fajnym
            kolega siedziałem w ławce! Zresztą z jego odrobionych lekcji wszyscy
            korzystaliśmy))). No, ale było, minęło. Teraz nasze dzieci idą do szkoły,
            chyba, że ktoś ich nie ma. Swoją drogą p. Doktor Kary używa nowoczesnych metod
            prokreacji (przez uszy) i nie ma swoich - a szkoda. Podatników ubywa i kto
            zarobi na nasze emerytury?
            PS. Może byśmy zebrali klasowe (własne) pociechy i wyjechali nimi w Bieszczady
            w przyszłe wakacje?
            • Gość: Karola Re: Rumunia? IP: *.idea.pl 22.09.04, 00:59
              Nikt nie pisze poza Łychą. To smutne. Dlatego jutro wyjeżdżam. Ale pamiętajcie
              że w czwartek-23 mam okrągłe urodziny.Spędzę je na Węgrzech albo w Rumunii.
              Liczę na mnóstwo internetowych kartek. Ale pewnie nikt tego nie przeczyta i nie
              dostanę ich.
              Trzymajcie się i piszcie coś wreszcie
              • Gość: agaciorek Re: Rumunia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:23
                Karolcia szkoda moich wpisów.......................

pozdrawiam Aga
                • Gość: kate Re: Rumunia? IP: *.chello.pl 27.09.04, 20:09
                  Dlaczego tak piszesz Agatko. Czytam wszystko co się pojawia na tej stronce, a teraz to może nawet coś bedę pisała, jak tylko dopadnie mnie pracowity zapał oczywiście. I jeszcze ściskam Cię mocno :) I mam nadzieję, że odwzajemnisz Mi się tym samym.
                  • Gość: agaciorek Re: Kasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:52
                    Miło mi bardzo, ale takim wpisem chciałam właśnie takiej reakcji, oprócz
                    Ciebie, niestety nic.Co u Ciebie słychać daj znać masz do mnie namiary.
                    Pozdrawiam Agaciorek
    • Gość: łacinusnonus Barbara Puławska Jest OKROPNA! Help me!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:09
      Chodzę do pierwszej klasy w Dąbrowskim i natrafiłem na tą straszną kobietę! Czy
      znacie na nią jakieś matody?????????
      • Gość: agaciorek Re: Barbara Puławska Jest OKROPNA! Help me!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:54
        Nie bój się, w sumie jest babka ok.
        • Gość: Kary zna ktoś może.. IP: *.aster.pl 30.09.04, 18:29
          potrzebuje pilnie nr gg do Karoliny . Zna go ktoś ? z góry dziękuję.
          • Gość: Karola Re: zna ktoś może.. IP: *.idea.pl 01.10.04, 23:09
            Cześć Emil!
            Miło że mnie szukasz. Może wybierasz się w moje strony?Byłoby miło. Mój gg
            2162123. Właśnie wróciliśmy z Witkiem z urlopu z Węgier było super. Do Rumunii
            nie dojechaliśmy ale Węgry zapewniły nammoc wrażeń
            • michal_74 Re: zna ktoś może.. 05.10.04, 12:17
              No, no...
              Karola, załatwiłaś z ZUSeem (KRUSem) swoje sprawy? Nie odezwałaś się(((
              • Gość: Karola Re: zna ktoś może.. IP: *.idea.pl 07.10.04, 19:40
                Na razie KRUS każe wstecznie płacic podwójną stawkę za ubezpieczenie a
                działalność Witek wyrejestrował i czekamy co będzie dalej .
                Węgry wspaniałe polecam każdemu-były i gorące źródła i wulkany i Balaton i
                winnice z degustacją wina i zabytki, starówka w Egerze z minaretem i zamkiem,
                Budapeszt nocą i za dnia. No dla mnie bomba! Kwatery eleganckie, każdą noc
                spaliśmy gdzie indziej, wypoczęliśmy super
                • michal_74 Urlop 11.10.04, 09:28
                  Chciałbym gdzieś się urwać, ale teraz nie mam ani kasy, ani możliwości ze swoim
                  urwipołciem kochanym. Ile czasu czekałaś, zeby tak wyjechać? Przecież masz już
                  odchowane dzieci...
                  • Gość: Łyszek Re: Urlop IP: *.trybunal.gov.pl / *.trybunal.gov.pl 09.11.04, 14:13
                    I doopa:-(
                    Nikt nic nie pisze...
                    A chyba każdy ma majla...
                    Czemu?
                    • Gość: Kary dlaczego nikt nie pisze.. czyli bolesna prawda IP: 217.153.70.* 10.11.04, 22:30
                      drogi Łyszku,

nasza klasa od początku była nieco poje..a i tak widac zostało.. i do tego
                      większość osób ma sie nawzajem głęboko w dupie. Jakby tego było mało każdy jest
                      zajęty swoim mniej lub bardziej udanym życiem i nie ma czasu na tak
                      pracochłonne zajęcia jak wpisanie od czasu do czasu trzech słów na forum. A
                      zresztą ja sam nie jestem lepszy...eh.. co sie stało z naszą klasą...?

pozdrawiam Cie i cała resztę cieplo cieplo
                      • Gość: Karola Re: dlaczego nikt nie pisze.. czyli bolesna prawd IP: *.idea.pl 11.11.04, 10:42
                        A kto był w Biesach umawiał się i mnie nie odwiedził, hę?!!! Ładnie to tak,
                        Kary? To taki z Ciebie kolega? Przykro mi, myślałam że wpadniesz na Serednie i
                        się zobaczymy. A ksiądz czekał z kwaterą do godziny 24 na Was
                        • Gość: kary odp do Karoliny IP: *.aster.pl 11.11.04, 20:04
                          Karolina, Przepraszam Cie bardzo ale przeciez wysłalem smsa ze ze mielismy
                          problemy na drodze i ze nie bededziemy juz zawracac glowy księdzu. Dotarliśmy
                          pod rawkę grubo po 1 szej w nocy. A jak Cie mialem odwiedzic skoro cały weekend
                          Cie nie bylo ? My we wtorek juz uderzylimy w beskid niski. Ja tez zalowałem ze
                          sie nie spotkalismy ..No nic .. next time..
                          • Gość: Karola Re: odp do Karewicza IP: *.idea.pl 11.11.04, 21:13
                            Z księdzem to faktycznie, ale mogłeś dać mi znac bratku że nie wpadniecie do
                            nas. Myslałam, że będziecie tylko po Biesach łazić, trzeba było smsa wysłać
                            jakiegoś.Ten następny raz pewnie znów za kilka lat, co?
                            Ale kicha na tym forum aż nie chce się zaglądać, nikt prawie nie
                            pisze,nuda,marazm....
                            • aktywista13 Przecież nie będę 15.11.04, 13:07
                              pisał sam do siebie. Nawet, jeśli to miałoby potwierdzać wcześniejszą diagnozę
                              dr Karewicza...
                              • Gość: 3 BIT Re: Przecież nie będę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 22:54
                                A ja myślę że wiele osób jednak od czasu do czasu czyta i jest ciekawa co tam u kogo słychać, tylko co można pisać na takim forum, przecież tak naprawdę nic o sobie nie wiemy więc możemy albo pisać jakieś bzdury albo jak naprawdę coś ważnego się wydaży. Niewielu pewnie zainteresuje że ktoś ma podły dzień, z kimś się pokłócił, czy że dziecko ma sraczkę itp. Proponuję przedbożonarodzeniowe spotkanie. Niech każdy poda kiedy mu pasuje to może ustalimy jakiś wspólny termin. Chyba że nie będzie chętnych ale wtedy to i forum można zamknąć. Jestem filozofem i organizatoem w jednym. Jestem Wielka .Jestem 3 BIT.
                                • Gość: kate Re: Przecież nie będę IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:17
                                  Bardzo miło bedzie się spotkać, ja mam czas codziennie, bo jestem bezrobotna :( Ale za to zdałam LEP, więc jest się z czego cieszyć :) I prawo jazdy, więc może moim powołaniem jest jednak być kierowcą taksówki, a nie lekarzem !
                                  • michal_74 Brawo! 24.11.04, 12:12
                                    LEP :-) No cóż, po prostu sukces na skraju przepaści...
                                    • Gość: KARY bravo Kaśka ! Dobra Rada Od Wujka Karego IP: *.aster.pl 28.11.04, 11:41
                                      Kaśka gratuacje ! Dobra rada od wujka Karego : wypierdunek do skandynawii, UK
                                      lub do Niemiec . Jedyne słuszne rozwiązanie. Z mojej grupy wyjechała już połowa
                                      Ja tez sie juz powoli organizuje..
                                      Nie ma problemu z otworzeniem specjalizacji, ludzie Cie docenia , 48 h pracy
                                      tygodniowo i ani godziny więcej ,nie wspomnę juz o kasie...
                                      Jak jest tutaj sama wiesz.. ciągły zapie..w warunkach uwłaczających godności
                                      lekarza.. nawet żarcia na dyzurze nie dostaniesz , najwyżej talerz zupy o smaku
                                      szmaty salowej..kto normalny zapie.. w pracy 90 h tygodniowo za pensje nieco
                                      lepszą od salowej ?? Kaśka zastanów sie dobrze czy chcesz wchodzić w to polskie
                                      gó.. ochrony zdrowia.Szkoda życia. Przez najbliższe 10 lat nic sie tu nie
                                      zmieni na lepsze. Może jak przynajmniej 1/3 lekarzy stąd spie.. to coś
                                      drgnie w elitach rządzacych.pozdro !

P.S. kto to jest 3 BIT ??
                                      • michal_74 Re: bravo Kaśka ! Dobra Rada Od Wujka Karego 30.11.04, 09:36
                                        Kary ma rację, tylko dlaczego sam nie sp./.? POtem zawsze mozesz wrócić i
                                        działać... Alblo jedź do Karoliny w Bieszczady i zróbcie wczasy z lekarzem dod
                                        jednym dachem - tlenoterapia, pasanie owiec i badanie pulsu oraz EKG w cenie:-)
                                        PS. 3 bit? - ch-g-w....
                                        • Gość: KARY Re: bravo Kaśka ! Dobra Rada Od Wujka Karego IP: *.aster.pl 30.11.04, 11:22
                                          Drogi Lyszku, przecież napislaem ze własnie sie zbieram do wypierdunku.
                                          • Gość: Karola Re: bravo Kaśka ! Dobra Rada Od Wujka Karego IP: *.idea.pl 30.11.04, 14:52
                                            Kto to jest 3 BIT i dlaczego się nie ujawnia? Co to za kamuflaże?
                                            Kaśka coś się odzywaj, wnioskuję że masz dużo czasu, coś co pisałaś na gg nie
                                            dotarło do mnie napisz coś może mailem serednie@megapolis.pl
                                          • Gość: Michal_74 Re: bravo Kaśka ! Dobra Rada Od Wujka Karego IP: *.trybunal.gov.pl / *.trybunal.gov.pl 30.11.04, 15:33
                                            Zbierasz się zbierasz... Lepiej napisz, w jakim kraju będzie chata dla ziomali:-
                                            )
                                            Tylko wybieraj fajnie, żeby za zimno nie było!
                                            • Gość: agaciorek jestśmy niesamowici!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:20
                                              jestesmy po prostu niesamoici Kasiu fantasycznie LEP super, ... w
                                              rzeczywistości mamy wszyscy, brutalnie mówię, mamy Siebie w DUPIE nie
                                              interesujemy się co u Nas, co u Was, nikogo to niestety nie wali, ile
                                              duszyczek jest na forum....... Ci co piszą fajnie... i
                                              co .........dalej ......... nic... pozdrowienia przed świętami, przykro, ale to
                                              chyba mój ostatni wpis. Życzę Wszystkim Wszystkiego Naj,Naj..... Agata W...
                                              • Gość: sexus Re: jestśmy niesamowici!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.04, 19:10
                                                ale jazda a ten matoł kary dopiero teraz powiedział mi że mamy formu!KURDE
                                                POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH SERDECZNIE!
                                                • Gość: sexus Re: jestśmy niesamowici!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.04, 19:27
                                                  podaje namiary do mnie gg 4909260 poczta prywatna: JablonskiL@wp.pl i służbowa
                                                  Lukasz.Jablonski@dorma.com.pl Piszcie!
                                                  • Gość: sexus zmieniłem płeć IP: *.aster.pl 14.12.04, 19:36
                                                    zapomnialem wam powiedziec kochani ze zmieniłem pleć. Dlatego tak długo sie nie
                                                    odzywałam.. teraz wyglądam duzo lepiej.
                                                  • michal_74 Zdjęcia! Chcemy zdjęć! 15.12.04, 10:34
                                                    Teraz musisz wysłać nam zdjęcia! Czekamy. I nie mam wszystkiego w dupie!
                                                    Agaciorek, nie masz do końca racji. Nawet nie mam tak pojemnej - lekarze
                                                    (Maciejka, Kary) potwierdźcie, że nie jest to fizycznie możliwe!
                                                  • Gość: KARY pojemność IP: *.aster.pl 15.12.04, 16:27
                                                    Łycha ma rację. nie jest to fizycznie możliwie. Widziałem rózne przypadki ciał
                                                    obcych w odbytnicy ( butelka, bandaż, wibrator ).Ludzi w dupie nie widziałem...

P.S. a jak teraz sexus ma na imię ??
                                                  • Gość: sexus Re: pojemność IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.04, 22:04
                                                    KARY TO POJEB!!!! ŻADNEJ PŁCI NIE ZMIENIŁEM! DALEJ JESTEM NORMALNY.karemu coś
                                                    się z głową stało. ostatnio za dużo nóg uciął i stracił głowe! A tak przy
                                                    okazji to ma dziewczyne... Nazywa się Zbyszek. Kto by pomyslał... może dlateog
                                                    już w liceum nie mógł wytrzymać z żadną panną!

• Gość: agnieszka Re: pojemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:20
                                                    No wypraszam sobie w liceum to akurat wytrzymał i to całkiem długo, chyba że o
                                                    czymś nie wiem... Szaleć zaczął dopiero jak mnie rzucił. Buuuuuu...
                                                  • Gość: KARY Do Agnieszki. Reszta nie czytać ! IP: *.aster.pl 16.12.04, 18:11
                                                    Dzięki za wsparcie ! a tak na marginiesie to chyba nie ja Ciebie rzuciłem tylko
                                                    odwrotnie.. i pomyslec ze nasze niedoszle dzieci mogłyby juz miec 12 lat !!
                                                    cholercia... ehhh......
                                                  • michal_74 Re: Do Agnieszki. Reszta nie czytać ! 17.12.04, 11:00
                                                    Przeczytałem i też żałuję. Gdybym zaczął jak Sexus szybko, to już bym dawno
                                                    zapomniał o pieluchach - a tak? No ale znależć tę właściwą... To się nie dzieje
                                                    tak szybko....
                                                  • michal_74 Święta! 21.12.04, 11:30
                                                    Moi drodzy Parafianie!
                                                    Wszystkiego najlepszego dla Was i dla Waszych bliskich - z okazji świąt i bez
                                                    okazji - aby poszukujący znaleźli pracę, a pozostali ją utrzymali (najlepiej z
                                                    miłą podwyżką):-). Żydzi sobie życzyli (oczywiście nie na Boże Narodzenie) -
                                                    obyśmy się spotkali w przyszłym roku w Jerozolimie - może my się jakoś w kupie
                                                    w przyszłym roku spotkamy? Jakoś na przełomie czerwca i lipca? Łącznie z tymi,
                                                    którzy w ogóle zniknęli z widoku, prawda Łukaszu? Co prawda ww żydzi musieli
                                                    sobie gadać prawie 2000 lat, zanim im się udało spotkać, ale my nie mamy tyle
                                                    czasu...
                                                    Buziaki
                                                  • Gość: Agnieszka Wesoła Nowina.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:14
                                                    Mamy pierwszą Matkę Polkę rokordzistkę: Ania J urodziła wczoraj synka Maksia.
                                                    Czekamy na jeszcze.
                                                    Wesołych Świąt i do zobaczenia w 2005, może wcześniej niż w czerwcu
                                                  • Gość: Kary Re: Wesoła Nowina..?? IP: 217.153.70.* 23.12.04, 22:37
                                                    O w mordę misia... tez sie musze w koncu zaręcić zeby takie wspaniałe geny nie
                                                    przepadły.

WSZYSTKIEGO DOBREGO I WESOŁYCH SWIĄT !!!!!!!!!!!!!
                                                  • michal_74 Re: Wesoła Nowina..?? 27.12.04, 13:59
                                                    Super!
                                                    I oby tak dalej! Kary, koniecznie musisz mieć ze czwórkę nowych podatników:-)
                                                    Zacznij się starać, zanim zwiędniesz. Swoją drogą Sexus wcześnie zaczął i na
                                                    czym się zatrzymał? Ile ma przychówku?
                                                  • Gość: sexus Re: Wesoła Nowina..?? IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.04, 11:45
                                                    zatrzymał się na jednym szybko zaczął ale wyhamował!Kary przeginasz trochę z
                                                    tym dobrymi genami heheh ! jak pomyślę że będzie po świecie więcej takic
                                                    cudaków chodziło to mnie dreszcz przebiega! A kto ma więcej niż 1 dziecko?
                                                    WSZYTSKIEGO DOBREGO W NOWYM 2005 roku DLA WSZYSTKICH!
    • Gość: kropka nad i Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.wp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:16
      Ja byłam z IV d z Dąbrowskiego tyle że z Kutna.Pozdrawiam
      • Gość: Aga nie z Kutna Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:29
        Oj, no to prawie to samo. Dobrze że nas znalazłaś...
        • michal_74 Wszędzie jest Dąbrowski?! 03.01.05, 09:46
          Kary do roboto! Jak kiedyś napisałeś Sexusowi? "Z Nowym rokiem nowym Kroczem"!
          No to lu!
          • Gość: agaciorek Re: Wszędzie jest Dąbrowski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:24
            NIIesamowita zgrana klasa (paczka) z nas zatrzęsienie wpisów, nie nadążam
            czytać, dalej tak proszę, lektura wieczorna (czt. komar zapewniony)Pozdro, ale
            do kogo????? jest jeszcze kto
        • Gość: agaciorek1 Niesamowicie aktywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:50
          Niesamowita aktywnoć, rewelka! Supeer, cuda, i jest zaj..,, niesamowicie, mnie
          zasypał śnieg (metr na podwórku), ale cóż to, nikogo to nie ineresuje, nie
          twórzmy atmosferki, rzekomej interesacji znajomym............. A szkoda, pozdro
          wielkiego jaja życzę (cholerka miałam nie pisać}Agata
          • michal_74 Re: Niesamowicie aktywni 15.03.05, 14:44
            To się kręci tak szybko, że nie nadążam czytać! PISZCIE WOLNIEJ I
            DRUKOWANYMI!!!!!!!!!!!
    • Gość: maciejka Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.chello.pl 04.01.05, 21:13
      Z przykrością zawiadamiam, że podczas spotkania z Agnieszką Biwarem po wypiciu 0,8 l piwa stwierdziłyśmy, że należy zorganizować spotkanie klasowe. Zdajemy sobie sprawę, że wiekszość osób jest bardzo zajeta, dlatego fajnie by było gdybyście napisali czy macie w ogóle ochote sie spotkać, a jeśli tak to kiedy. Ton jest oficjalny jak na Panią Doktorową przystało. Całuski. :)
      • michal_74 Spotkanie - tak, tak, tak! 05.01.05, 09:58
        Jestem jak najbardziej za - i dostosuję się do terminu, pod warunkiem, że nie
        będzie to 100 km od warszawy. Dla mnie najlepszy jest niedługi posiad w
        okolicach czwartku ok 21. Aha - Pani Doktorowa, to żopna Pana Doktora. Można
        składać gratulacje?
        • Gość: maciejka Re: Spotkanie - tak, tak, tak! IP: *.chello.pl 05.01.05, 14:53
          Napisałam Pani Doktorowa, bo większość osób sama nie wiem dlaczego , ale tak się do mie zwraca. :) Ja na razie skłaniam sie bardziej by zostać Pania Fotografową :) Może byc czwartek, albo piatek wieczorową porą.
          • Gość: agnieszka Re: Spotkanie - tak, tak, tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:55
            Na razie jest nas troje. Ja wolałabym piątek wieczór, albo sobota wieczór.
            Tylko może w przyszłym tygodniu żeby było nas trochę więcej. Ja tam jestem
            prawdziwa pani Doktorowa i tak proszę się do mnie zwracać..
            • Gość: maciejka Re: Spotkanie - tak, tak, tak! IP: *.chello.pl 30.01.05, 23:53
              Czyzby propozycją spotkania klasowego udało mi się zakonczyć istnienie forum klasowego?
              • michal_74 Re: Spotkanie - tak, tak, tak! 31.01.05, 10:10
                Prawie:-) Może wszyscy mają grypę? Albo są na nartach? tylko my - bezrobotni
                warszawiacy jesteśmy w sieci (albo rodzice z małymi dziećmi)... Swoją drogą coś
                znalazłaś? Nasza pediatra (prywatna) to aż puchnie od kasy. W ciągu roku nowe
                mieszkanie, samochód, ciuchy... wszystko za gotówkę...
              • michal_74 W Bieszczadach -38 07.02.05, 14:29
                I Karola usprawiedliwiona, ze nie pisze, ale reszta?
                • Gość: Karola Re: W Bieszczadach -38 IP: *.idea.pl 08.02.05, 21:36
                  Hejka!
                  Karola usprawiedliwiona bo nie miała kompa czas jakiś ale już ma!
                  Poza tym przygotowywała się do egzaminu przewodnickiego wewnętrznego, który
                  zdała z 3 lokatą! I pierwsza wśród niewiast!
                  Trzymajcie kciuki na egzaminie państwowym ok. 15 kwietnia!
                  Podajcie mi proszę maile-mailem i gg na gg bo straciłam wszystko czyszcząc
                  komputer. Spotkałabym się bardzo chętnie ale najwcześniej będę na Wielkanoc i
                  pewnie nie będzie czasu
                  • Gość: Łyszek Re: W Bieszczadach -38 IP: *.trybunal.gov.pl / *.trybunal.gov.pl 09.02.05, 10:24
                    GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
                    POWODZENIA!!!!!!!!!!
                    • Gość: Karola Re: W Bieszczadach -38 IP: *.idea.pl 10.02.05, 00:11
                      NIE BĘDĘ DZIĘKOWAĆ ŻEBY NIE ZAPESZYĆ!
                      Wysłałbyś Michale jakieś zdjęcia potomstwa
                      • michal_74 Re: W Bieszczadach -38 11.02.05, 10:05
                        Nie ma sprawy, zaraz Ci pchnę na konto:-)
    • michal_74 No i co? Zima dalej? 09.03.05, 14:03
    • michal_74 W Boże Ciało z Dziećmi w ZOO! 06.04.05, 08:50
      Co wy na to? Już z nas tatusie i mamusie, więc moze skorzystamy i pójdziemy z
      pociechami do ZOO razem?
      • Gość: agaciorek niesamowite IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.05, 23:55
        Niesamowicie wszyscy z nas na forum bardzo aktywni poprostu straszny poploch,
        nie piszcie tak dużo bo od lutego za dużo jest czytania nie nadążam wprosst,
        pozdro
        • Gość: agaciorek Re: niesamowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:13
          tak sądzilam
        • Gość: Kary pozdrowienia z Angoli IP: *.adsl.izrsolutions.com 28.07.05, 01:27
          No to ja pozdrawiam z Anglii.. emigracja zarobkowa.ale szpital mamy fajny.
          • Gość: ki ? IP: *.adsl.izrsolutions.com 11.08.05, 11:05
            ??
    • Gość: mała Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:44
      Poszukujecie którego rocznika i miasta? Bo chętnie bym się przyłaczyła!

• Gość: kate maciejka Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.chello.pl 08.12.05, 23:08
      Halo halo- jest tam kto?
      A może by tak forum reaktywacja?
      • Gość: Łyszek Re: IVd z Dąbrowskiego - piszcie! IP: *.trybunal.gov.pl / *.trybunal.gov.pl 01.02.06, 15:22
        Już zapomniałem, ze jest takie forum - coś mnie tknęło i zajrzałe. Poczułem się
        jak w wenezuelskiej telenoweli - po 100 odcinkach jest ta sama scena:-(
    • michal_74 Aż oczy puchną od czytania wszystkich wątków... 06.06.06, 12:37
      • Gość: agaciorek Re: Aż oczy puchną od czytania wszystkich wątków. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.07.06, 21:07
        Ja mam też tak samo, to tragedia, wenezuelska nowela zawsze kończy się kiedyś,
        a nasze forum po prostu padlo śmiercią naturalną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka