irycki 02.06.09, 15:04 Takie pytanie zadał mi mój znajomy. Nie wiem jak odpowiedzieć i co o tym sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genoveva Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:10 Naprawdę, świetne pytanie :D Jakbyś nie odpowiedział, zawsze będzie źle. Na poważnie pytał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Podoba ci się moja żona? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 15:12 "nie ma się czego wstydzić" Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:15 Pytał poważnie, zmieniłem temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:19 Należy powiedzieć prawdę, jednocześnie wykazując się dyplomacją. Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:33 Moim zdaniem lepiej w ogóle nie odpowiadać. Ewentualnie dopytać o co mu właściwie chodzi. Pewnych pytań nie należy zadawać, jak np. czy przestałeś już zdradzać żonę/brać łapówki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:38 Jak zacznesz na tak postawione proste pytanie odpowiadać pytaniem, to to będzie oznanka, że coś kręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 16:03 Nie sądzę. Prędzej się obrazi. Mój ślubny, jak go znam, to po prostu by opieprzył za takie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:13 Nawet nie wypada odpowiedzieć, że nie, mogło by mu być przykro. Faceci lubią jak się chwali wygląd ich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:18 > Nawet nie wypada odpowiedzieć, że nie, mogło by mu być przykro. > Faceci lubią jak się chwali wygląd ich kobiet. Nie wiem jak zareaguje, jest większy odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:21 Może nie tak szybko biega, a poważnie - jeżeli to przyjaciel - to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:31 > Może nie tak szybko biega, a poważnie - jeżeli to przyjaciel - to prawda. Fakt, jestem szybszy. A jeśli chodzi o kobiety, to nie ma przyjaciół, samiec to samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:36 irycki napisał: > Fakt, jestem szybszy. A jeśli chodzi o kobiety, to nie ma > przyjaciół, samiec to samiec. Wcale niekoniecznie. Może pytał się bo ma ochotę na Twoją partnerką i badał czy są widoki na zamianę. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:44 >Może pytał się bo ma ochotę na Twoją partnerką > i badał czy są widoki na zamianę. Coś może być na rzeczy. Ale ja nigdy nie sugerowałem, że chcę się pozbyć małżonki Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:53 > Dlaczego zaraz pozbyć? W sensie zamienić, odprawić, wydzierżawić i jakimkolwiek innym. Nie omawiam swoich spraw małżeńskich z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:56 irycki napisał: > > > Fakt, jestem szybszy. A jeśli chodzi o kobiety, to nie ma przyjaciół, samiec to > samiec. Prawdopodobnie pomyliłeś pojęcia - samiec to u zwierząt, u ludzi to się trochę inaczej nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 16:03 >samiec to u zwierząt, u ludzi to się trochę > inaczej nazywa... ?????????????????????????? to już do tego doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Podoba ci się moja żona? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 15:22 weź rurke Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:22 irycki napisał: > Takie pytanie zadał mi mój znajomy. Nie wiem jak odpowiedzieć i co o tym sądzić > . Ja bym odpowiedział: Bardzo. Masz dobry gust. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 15:28 > Ja bym odpowiedział: Bardzo. Masz dobry gust. No nie wiem, bywa zazdrosny, jak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: pokolenie JP2 02.06.09, 15:55 > brak słów No właśnie. Nie wiem co powiedzić. ale nie jestem zpokolenia JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś słaby trolling, akcja się nie rozwija IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 16:03 pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: słaby trolling, akcja się nie rozwija 02.06.09, 16:07 > słaby trolling, akcja się nie rozwija > pomóc? Problem jest jak najbardziej realny. Ale muszę spadać na godzinę, to jak BYŚ mógł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: słaby trolling, akcja się nie rozwija IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 16:12 pobij go, jak jesteś słabszy użyj narzędzia Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: słaby trolling, akcja się nie rozwija 02.06.09, 17:04 Faceci lubią błyszczeć żonką a ten akurat chciał potwierdzenia. Czyzby nie był pewny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 17:44 Najlepiej, że tak sobie, ale świetnie gotuje. Albo, że się nie przyglądałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 18:17 Moze planuje trojkat-czworokat? Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 18:35 Ładna, ale nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
irycki że mi się nie podoba, to mało powiedziane 02.06.09, 20:35 To taka Jola Rutowicz dziesięć lat później. Mniej kolorowa, ale bardziej błyszcząca. I właśnie nie wiem, czy gość się nią szczyci, czy wstydzi. A pytanie zadał mi już po raz trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: że mi się nie podoba, to mało powiedziane IP: 144.92.198.* 02.06.09, 20:45 Najlepiej zręcznie zmień temat rozmowy mówiąc że tak naprawdę to jesteś gejem i że to Ci się podoba. Niestety, jeśli okaże się że on również czuje do Ciebie miętę to może się to zakończyć dla Ciebie zgoła (oj tak, z goła) inaczej niż zaplanowałeś (jest podobno silniejszy). Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Re: że mi się nie podoba, to mało powiedziane 02.06.09, 21:26 >jest podobno silniejszy Tylko większy. Poza tym ja jestem szybszy. >tak naprawdę to jesteś gejem To nie przejdzie. Mam żonę+ kochankę i dwoje dzieci(z tego co wiem) >jeśli okaże się że on również czuje do Ciebie miętę Nie czuje. Jemu podobają się kobiety. Wszystkie. > Najlepiej zręcznie zmień temat rozmowy tak też czynię, ale kiedyś będę zmuszony zająć jasne stanowisko. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: że mi się nie podoba, to mało powiedziane IP: 144.92.198.* 02.06.09, 21:52 OK, to powiedz że jesteś biseksem. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: że mi się nie podoba, to mało powiedziane 02.06.09, 22:03 > > tak też czynię, ale kiedyś będę zmuszony zająć jasne stanowisko. I co wtedy? Wtedy po prostu się obudź. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 21:57 Pewnie ma ochotę na czworokącik. Jeżeli masz już żonę i kochankę to nie powinno Ci to przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jagunia Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 21:58 black-emissary napisała: > Pewnie ma ochotę na czworokącik. Jeżeli masz już żonę i kochankę to nie powinno > Ci to przeszkadzać. A Ty liczyc umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 22:32 Kochanki nie wliczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jagunia Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 22:34 black-emissary napisała: > Kochanki nie wliczałam. A co? Ona od macochy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.obrazek Re: Podoba ci się moja żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:12 > Takie pytanie zadał mi mój znajomy. Nie wiem jak odpowiedzieć i co o tym sądzić" zależy czy odpowiedz ma być politycznie poprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jagunia Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 22:16 Gość portalu: św.obrazek napisał(a): > zależy czy odpowiedz ma być politycznie poprawna. Nie ma brzydkich kobiet (jestem tego zywym przykladem, choc mam nos z garbem, lewe oko z pypciem i tylko dwa zeby z przodu ... - sa tylko ladne i te w dresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś ostra tresura na 2 baty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 22:28 może o to boi się zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jagunia Re: ostra tresura na 2 baty 02.06.09, 22:32 Gość portalu: byś napisał(a): > może o to boi się zapytać? Chyba na dwa bity (no tak, Ty podobno krzaczkow nie czytasz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: ostra tresura na 2 baty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 22:40 czy lepiej jej przekompilować kernela dwurdzeniowym procesorem czy takim 64 bitowym monster kokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jagunia Re: ostra tresura na 2 baty 02.06.09, 22:46 Gość portalu: byś napisał(a): > czy lepiej jej przekompilować kernela dwurdzeniowym procesorem czy takim 64 > bitowym monster kokiem? Ten 64 bitowy zupelnie wystarczy, jesli rdzenny i nie rdzewieje w uzytkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Podoba ci się moja żona? 02.06.09, 23:10 Odpowiedzieć prawdę. Pytanie jak pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś