Dodaj do ulubionych

z obserwacji polskich drog

18.07.09, 09:00
w sierpniu pojawia sie niesamowite stworzenie na polskich drogach. Dlugie na 3
km, wije sie i sra po rowach.
Tak, to pielgrzymk, czyli przechodni burdel z Maryja na ustach. Strach cos
takiego wyprzedzic, a wlec sie za tym, to niezbyt wielka przyjemnosc. Nie moge
sobie robic tych wycieczek na stadionach i zapier..... w kolko nawet z miesiac?
Obserwuj wątek
    • Gość: św.obrazek Re: z obserwacji polskich drog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 09:09
      "czyli przechodni burdel z Maryja na ustach."

kolonie dla dorosłych a na nich doopczenie z różancem w tle,

a potem prezerwatywy rozrzucone po krzakach, wychowawcy nie pilnują
      ich na tej wycieczce czy jak?;)
      • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 09:32
        "Wychowawcy" w czarnych sukienkach tez oddawaja sie przyjemnoscia w krzakach.
        Jak jaka panna zostanie przez nich zbrzuchacona, to oni nazywaja to cudownym
        poczeciem i udaja sie ze skierowaniem z kurii w blizej nieokreslonym kierunku,
        coby n potomka nie placic
      • jerz-ykk Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 12:04
        Uciazliwi sa to fakt.
    • qqazz Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 09:15
      Wolisz obleśne i krzykliwe stworzenia wijące sie po polskich miastach zwane
      paradami?

pozdrawiam
      • Gość: św.obrazek Re: z obserwacji polskich drog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 09:24
        wolę
      • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 09:29
        gdyby ich bylo tak wiele jak pielgrzynek i stanowily takie samo zagrozenie dla
        ruchu jak te chochody wyjcow " madoooooooonnooooo czarna madooooooonnoooooo", to
        bylbym przeciw. Z tym ze takich parad gejow w Polsce jest 2-3 w roku, za to
        smrod za pielgrzymkami, szczegolnie w sierpniu ciagnie sie po Polsce stale
        • yoma Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 13:45
          Czyżbyś wjechał dzisiaj w pielgrzymkę?
          • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 13:47
            na cale szczescie nie, ale szykuje mi sie sierpien na trasie Wa-wa- Slask (
            przejazdy co 2 dni). Z doswiadczenia wiem, ile mnie to bedzie nerwow kosztowac
            • yoma Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 15:28
              Rozumiem, przyjmij wyrazy...
              • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 15:53
                dziekuje, ale "wyrazy" to dopiero poleca jak bede za kolkiem i takie baranie
                stado wejdzie mi w droge :)
                • kot_behemot8 Re: z obserwacji polskich drog 19.07.09, 13:59
                  Czyli jeździsz z Wawy na Śląsk drogami lokalnymi... a po co? Nie
                  lepiej trasą A1, tam przecież nie ma pielgrzymek...
                  • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 12:11
                    kot_behemot8 napisała:

> Czyli jeździsz z Wawy na Śląsk drogami lokalnymi... a po co? Nie
                    > lepiej trasą A1, tam przecież nie ma pielgrzymek...

No to z Opola do Częstochowy skarz mi autostradę ? a potem z Częstochowy do Wawy ok.
                    • kot_behemot8 Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 13:43
                      No, autostrad to w Polsce w ogóle nie ma za wiele. Jednak akurat na
                      tym odcinku najgorzej nie jest, bo do Katowic dojeżdżasz
                      czteropasmową A1, potem juz do Gliwic i prawie samego Opola masz
                      autostradę A4. Można wcześniej zjechać na E40 i dojezdżasz do samego
                      Opola drogą na której pielgrzymki nie uświadczysz.
                      Problem to mogą miec ci którzy chca dojechał ze Śląska do Krakowa a
                      szkoda im na autostradę więc wybierają drogi lokalne - wyjątkowo w
                      tym rejonie upielgrzymkowione;)))
                      • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 13:55
                        nie chodzilo mi o A1, ktora i tak zzera mi resztke moich rozkolatanych nerwow.
                        Czesto jezdze do klienteli w okolice Warki na przyklad. Wierz mi, ze czasem nie
                        dziwie sie takim desperatom, jak ten dziadek wczoraj, co mercem w Niemczech
                        staranowaj jakis tamtejszy pochod...
                        • kot_behemot8 Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 14:50
                          Ja znam ten temat z dróg lokalnych Podbeskidzia. Generalnie im
                          tubylcy pobożniejsi, tym gorzej dla przejezdnych, no a górale
                          wiadomo...
                          • teletoobis Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 15:00
                            Nawewet mi nie mow. Ubiegloroczna tragedia z przejazdem z Pielska do szczyrku- w
                            Wilkowicach kosztowala mnie kilka milionow siwych wlosow. :)
                      • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 15:05
                        kot_behemot8 napisała:

Można wcześniej zjechać na E40 i dojezdżasz do samego
                        > Opola drogą na której pielgrzymki nie uświadczysz.

Dawno tam nie byłem ,ale o ile pamiętam to właśnie jest ten typ drogi który
                        pielgrzymki nawiedzają.
      • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 14:06
        qqazz napisał:

> Wolisz obleśne i krzykliwe stworzenia wijące sie po polskich miastach zwane
        > paradami?

Lepiej popatrzeć na młode dupcie , niż na stare baby pod rączkę z księdzem.
    • nelsonek Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 13:50
      Kolumna pieszych zagrozeniem na drodze? To co powiesz o bezmozgich
      motocyklistach, bezkarkowacach w beemwicach albo pijakach za kierownica?
      • a.giotto z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 14:01
        tu nie o drogi chodzi, ale o problem tego człowieka, który za wszelką cenę, od 9.00 rano w sobotę próbuje zwrócić na siebie uwagę plugawymi postami.

Niech go ktoś wreszcie przytuli i powie, że go kocha, bo biedak będie tu siedział do 23.00, zamiast wyjść na spacer i nacieszyć się słońcem.

nelsonek napisał:

> Kolumna pieszych zagrozeniem na drodze? To co powiesz o bezmozgich
        > motocyklistach, bezkarkowacach w beemwicach albo pijakach za kierownica?
        >
        • kolter-one Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 14:05
          a.giotto napisał:

> tu nie o drogi chodzi, ale o problem tego człowieka, który za wszelką cenę, od
          > 9.00 rano w sobotę próbuje zwrócić na siebie uwagę plugawymi postami.

To o 12 już nie są plugawe ?
        • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 14:08
          sluchaj, jesli ty przemieszczasz sie pojazdem, w ktorym biegi zmieniasz batem,
          to nie moj problem. W tym przypadku dla ciebie kolumna pieszych i tak nie jest
          do wyprzedzenia. Natomiast to co sie dzieje na polskich kiepskich drogach w
          czasie spedu tego bydla, tfu- trzody panskiej, wola o pomste do sejmu :)
          • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 14:17
            Nooo. Masz racje. Na przyklad w 2008 roku (z lat wczesniejszych nie bede
            podawal, bo te dane i tak sa podobne) wypadki z udzialem kolumn pieszych
            poruszajacych sie po drogach byly prawdziwa plaga
            :)

[w 2008] Głównymi przyczynami wypadków było:
            - niedostosowanie predkosci do warunków ruchu – 11 840 wypadków,
            - nieprzestrzeganie pierwszenstwa przejazdu – 9 533 wypadki,
            - nieprawidłowe zachowanie wobec pieszego (nieprawidłowe przejezdzanie przejsc
            dla pieszych oraz nie ustapienie pierwszenstwa pieszemu) – 5 350 wypadków.

Jak widac kolumna pieszych byla niesamowitym wrecz zagrozeniem bezpieczenstwa
            ruchu drogowego. :)
            • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 14:25
              a ile zawalow bylo, jak to bydlo tarasowalo przejazd i droga z Warszawy do
              Czestochowy mias 3, trwala 8 godzin?

Czy nie lepszy jest pomysl, by wpuscic ich na stadion i niech se zapierdzielaja
              w kolko do usranej smierci?

Nie beda nikogo irytowac na drodze, nie zasmieca i nie zasrja rowow, przed
              seksem beda sie mogli wykapac pod prysznicem w szatni, a ich jekow typu
              "madoooooonnooooo czarna madoooooonnooooo" nie bedzie musiala wysluchiwac cala
              okolica
              • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 20:05
                Nawet jesli byly jakies zawaly przez bydlo tarasujace droge (prosze o jakies
                zrodlo) to z zagrozeniem bezpieczenstwa ruchu drogowego nie mialy one nic wspolnego.
                • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 20:08
                  zrodelm jest moje doswiadczenie kierowcy od 25 lat....
                  i zycze Ci bys kiedys za takim smierdzielem musial jechac
                  • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 20:27
                    Moje doswiadczenie (kierowcy od 20 lat) mowi zupelnie cos innego. Ale na tej
                    podstawie nie wyciagam zadnych wnioskow, tylko siegam po obiektywne dane.
                    • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 20:33
                      nie moja wina ze kierujesz furmanka
                      • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 20:36
                        A nie moja wina, ze gre na komputerze nazywasz doswiadczeniem w prowadzeniu
                        pojazdow.
                        • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:00
                          smieszny jestes :) Mam za soba 2,5 mln km. W latach 90 mialem w niemczech wlasna
                          firme kurierska. Sam musialem tez jezdzic, by mozutrzymac sie na powierzchni
                          • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:01
                            moc utrzymac sie.... ech te szybkie pisanie :)
                          • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:06
                            Wlasne obserwacje to troche za malo by stanowczo twierdzic, ze taka czy inna
                            grupa stanowi zagrozenie (czy tez wprost przeciwnie) na drogach. Do tego trzeba
                            kompleksowych danych. Tym zajmuja sie odpowiednie organizacje rzadowe i
                            pozarzadowe. I dopiero z tych danych mozna wyciagac konkretne wnioski. I ja Ci
                            konkretne dane przedstawilem (nie ma tam slowa o zagrozeniu jakie stwarzaja
                            kolumny pieszych). A Ty ripostujesz, ze Twoje wlasne obserwacje przecza temu.
                            Wybacz - ale jakos tak bardziej wierze poliucyjnym danym niz Twoim obserwacjom.

Kwestie smiesznosci przemilcze.
                            • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:16
                              powiem Ci tak, by Cie nie osmieszac. zagrozenie w ruchu drogowym spowodowane
                              przez pieszych i wypadkowosc z tym zwiazana wlasnie dokladnie ten temat
                              zawiaraja w sobie, o jakim gadamy. Poza tym.... znajac polskie media i
                              wszechpotege kabanow, wszystkie ekscesy czy wypadki sa przemilczane. Ale nie o
                              tym... chodzi mi o to, ze nasze drogi i tak juz ciasno zapelnione ciezarowami sa
                              blokowane jeszcze przez jeczace stada baranow udajacych sie do panienki....
                              jesli jezdzisz rowerem, lub pojazdem konnym zmieniajac biegi batem, nie dziwota,
                              ze nie dostrzegasz zagrozenia ze strony tego wijacego sie po drogach smrodu
                              • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:28
                                Nonsens. Gdyby wypadkowosc zwiazana z pieszymi rownala sie wypadkowosci
                                zwiazanej z ruchem kolumny pieszych to nie byloby tak wielkiego odsetka zdarzen
                                na przejsciach dla pieszych, albo nieustepienie pierwszenstwa PIESZEMU (nie myl
                                pieszego z kolumna pieszych). Tu masz cytat:
                                "nieprawidłowe zachowanie wobec pieszego (nieprawidłowe przejezdzanie przejsc
                                dla pieszych oraz nie ustapienie pierwszenstwa pieszemu)"
                                To jedna z trzech najczestszych przyczyn wypadkow. Tyle, ze to nie piesi byli
                                winni, tylko kierowcy. I nawet jesli przyjac, ze znaczaca czesc wypadkow z
                                pieszymi byly z udzialem KOLUMN PIESZYCH to i tak jasno z tego wynika, ze nie
                                kolumna pieszych stanowi zagrozenie, tylko nieprawidlowo jadacy kierowcy.

Rownie dobrze moglbym sie upierac, ze farba jaka malowane sa poziome znaki
                                drogowe maja negatywny wplyw na bezpieczenstwo ruchu drogowego, ale sa to
                                przypadki przemilczane.

Daruj sobie wreszcie te zalosne teksty o furmankach, bo z Twoich postow jasno
                                widac, ze nie przeszkadzaja Ci kolumny pieszych tylko przeszkadza Ci to, ze w
                                Polsce mamy tak wielu katolikow.
                                • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:35
                                  masz moze racje, tyle, ze polskie drogi jakie sa kazdy widzi i kazde
                                  spowolnienie jazdy, czy tarasowanie drogo przez kolumne, vulgo: stado baranow,
                                  tfu- owieczek, stanowi zagrozenie, jesli nie dla ruchu drogowago, to dla serca
                                  kierowcy. chyba w zyciu nie mieles okazji jechac za czyms takim...
                                  • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:43
                                    Owszem - mialem okazej i nieraz sie denerwowalem (oczywiscie nie zawsze), ze mi
                                    droge tarqasuja, ale pierwsze primo - jak juz mowilem: moje obserwacje to jedno,
                                    kompleksowe dane to zupelnie inna bajka, a wnioski to jeszcze co innego. Drugie
                                    primo - moje zdenerwowanie musialem szybciutko schowac do kieszeni, bo jeszcze
                                    nie slyszalem o przypadku smiertelnego staranowania ludzi przez kolumne
                                    pieszych, w przeciwienstwie do najechania na np przystanek pelen ludzi
                                    zdenerwowanego/pijanego/durnego kierowcy. Mam tylko nadzieje, ze swoje
                                    zdenerwowanie wylewas tu na forum a na drodze dajesz sobie spokoj z nimi:)
                                    • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:46
                                      Nie rozmawiamy o extremum, czyli alkoholu za kierownica, chociaz wypadki
                                      napie...nych pontnikow w kolumnie sa nieodosobnine.
                                      Na drodze piekle sie i trabie, ale jak na swoj staz kierowcy mam tylko 1!
                                      mandat. Za przekroczenie predkosci. Zapomnialem, ze pod radomskiem sa aktywne
                                      fotoradary. No i dupneli mnie na 5 stowek :)
                                      • nelsonek Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:50
                                        Rozumiem, ze jezdzisz jak wiekszosc: nie zawsze zgodnie z przepisami, ale przede
                                        wszystkim nie dac sie zlapac. To metoda, ktora sam bardzo czesto stosuje :) I
                                        jakos wypadku nie mialem zadnego.
                                        • teletoobis Re: z obserwacji psychola na forum 18.07.09, 21:58
                                          Inaczej. Nie kozystam z CB ani antyradaru- na ograniczeniach staram sie jechac
                                          zgodnie z tym co pokazuja znaki. Poza ograniczeniami tez nie szarzuje, na to mam
                                          szanse w Niemczech, bo z racji zawodu czesto musze btwac w kraju Eriki Steinbach
                                          :) Tu na autostradach , jesli jest mozliwosc, daje z silnika wszystko :)
      • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 14:04
        nelsonek napisał:

> Kolumna pieszych zagrozeniem na drodze? To co powiesz o bezmozgich
        > motocyklistach, bezkarkowacach w beemwicach albo pijakach za kierownica?

Ja ci powiem ; to wszystko niebezpieczna hołota !!
    • skinwolf A najgorsze jest to 18.07.09, 14:07
      ze z polskich drog korzystaja homoseksualni geje. Jakim prawem?
      Kiedy mysle intensywnie o ich maczugach na kierownicy to rzygac mie
      sie chce. Czy to normalne?
      • teletoobis Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 14:13
        skinwolf napisał:

> ze z polskich drog korzystaja homoseksualni geje. Jakim prawem?
        > Kiedy mysle intensywnie o ich maczugach na kierownicy to rzygac mie
        > sie chce. Czy to normalne?

Co niby ma byc nie normalne? Geje na ulicy, ich maczuga na kierownicy, czy twoj
        odruch wymiotny?
        Nie martw sie, ponoc po zrobieniu komus loda wielu tak ma :)
      • kolter-one Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 14:20
        skinwolf napisał:

> ze z polskich drog korzystaja homoseksualni geje. Jakim prawem?
        > Kiedy mysle intensywnie o ich maczugach na kierownicy to rzygac mie
        > sie chce. Czy to normalne?

Płacą za paliwo i OC to mają prawo .
        • skinwolf Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 16:01
          Ale za to paliwo placa homoseksualnymi banknotami, ktore maja w
          kieszeni W SPODNIACH! Czyli w poblizu ich jedrnych posladkow i
          odrazajacych maczug. Kiedy mysle o tym, co homoseksualny gej robi
          jak wsadza reke do kieszeni to niedobrze mi, bo jestem normalny.
          • kolter-one Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 16:06
            skinwolf napisał:

> Ale za to paliwo placa homoseksualnymi banknotami, ktore maja w
            > kieszeni W SPODNIACH! Czyli w poblizu ich jedrnych posladkow i
            > odrazajacych maczug. Kiedy mysle o tym, co homoseksualny gej robi
            > jak wsadza reke do kieszeni to niedobrze mi, bo jestem normalny

Ta ,a potem ty bierzesz taki banknot do ręki to tak jakbyś geja za fujarę złapał
            ::))))))))))))))
          • wilma.flintstone Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 17:55
            skinwolf napisał:

> jedrnych posladkow

Skad wiesz - podszczypywales?

>Kiedy mysle o tym, co homoseksualny gej robi
            > jak wsadza reke do kieszeni to niedobrze mi, bo jestem normalny.

Nie jestem pewnw czy normalny jest ktos, kto widzac faceta
            wsadzajacego reke do kieszeni po pieniadze odczuwa mdlosci.
      • dritte_dame Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 14:29
        skinwolf napisał:

> ze z polskich drog korzystaja homoseksualni geje.

Ale geje heteroseksualni są jeszcze dużo gorsi :(
      • yoma Re: A najgorsze jest to 18.07.09, 15:29
        To są niehomoseksualni geje?
    • Gość: ares Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństwo" IP: 212.106.21.* 18.07.09, 14:12
      Pełza po forum przez cały rok, jest długie na ok. 1 cm i sra po wątkach. Tak, to Teletoobis, forumowy burdel z prostackimi odzywkami na ustach. Odpowiadać temu, to niezbyt wielka przyjemność, bo głupie to jest niesłychanie. NIe mogłoby to sobie otworzyć Worda i wpisywać w kółko "nienawidzę księży, nienawidzę księży" nawet z miesiąc?
      • teletoobis Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:16
        widze katolku-matolku, ze znow brak argumentow :)
        Jakos juz sie przyzwyczailem, ze jak nie potrafisz ad meritum, zaczynasz ad
        personam. Dobra szczytna Szkola Torunska :)
        • dunajec1 Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:32
          Nie wiem, nie jechalem droga po ktorej przeszla pielgrzymka, ale
          wolalbym nie bo domyslam sie jaki smrod zostaje po tym przejsciu, tu
          toobis ma racje,a ile nowych dusz jest poczetych w tym czasie to
          jeden KK wie bo to i od razu rozgrzeszenia daje w drodze do celu.

A moze by tak kazdej pielgrzymce dac zezwolenie na przejscie pod
          warunkiem zabierania swoich odchodow do workow plastykowych? Moze by
          ulzylo chodzic wtedy i srodu robic.
      • kolter-one Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:22
        Gość portalu: ares napisał(a):

> Pełza po forum przez cały rok, jest długie na ok. 1 cm i sra po wątkach. Tak, t
        > o Teletoobis, forumowy burdel z prostackimi odzywkami na ustach. Odpowiadać tem
        > u, to niezbyt wielka przyjemność, bo głupie to jest niesłychanie. NIe mogłoby t
        > o sobie otworzyć Worda i wpisywać w kółko "nienawidzę księży, nienawidzę księży
        > " nawet z miesiąc?

Ty ,,agnostyk " nie wiem czy wiesz ale jeszcze niedawno twój ukochany kler
        spaliłby ciebie na stosie ,więc skąd u ciebie tyle miłości do facetów w spódnicach ?
        • teletoobis Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:26
          podejrzewam, ze to po prostu milosc do spodnic, ale opietych na meskich
          posladkach :)
          • kolter-one Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:31
            teletoobis napisał:

> podejrzewam, ze to po prostu milosc do spodnic, ale opietych na meskich
            > posladkach :)

Tym jest takim hipokrytą że nawet pod tymczasowym nickiem , nie przyznaje się do
            swojego katolicyzmu ,szczyty hipokryzji !!
            • teletoobis Re: Niesamowite stworzenie na forum "społeczeństw 18.07.09, 14:38
              boi sie ze slowa Pana sie spelnia: " bedziecie w nienawisci u ludzi z powodu
              mego imienia"

Widzisz im jest tak po prostu latwiej i wygodniej. Typowa postawa faryzejska.
    • Gość: byś idę! przelece je wszystkie, a jak sie wkurze to IP: *.multimo.pl 18.07.09, 14:40
      nawet księdza, a co myslicie że nie dałbym rady?
      • kolter-one Re: idę! przelece je wszystkie, a jak sie wkurze 18.07.09, 14:41
        Gość portalu: byś napisał(a):

> nawet księdza, a co myslicie że nie dałbym rady?

Dasz , dasz bzykaj co się nawinie w sukience z dużą ilością guzików ::))
    • sar.a28 Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 16:02
      Co tam drogi!!Przyrost naturalny sie zwiekszy za 9 miesięcy:)
      • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 16:08
        sar.a28 napisała:

> Co tam drogi!!Przyrost naturalny sie zwiekszy za 9 miesięcy:)

Nic z tego ,kiedyś czytałem ze w Częstochowie w sierpniu jest najwyższa w kraju
        sprzedaż gumek :))Papcio watykański ma swoje fobie ,ale jego pokolenie wie jak
        to robić byle nie zrobić !!
        • sar.a28 Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 16:16
          A Oni wiedza jak gumke włożyć?
          • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 18.07.09, 16:18
            sar.a28 napisała:

> A Oni wiedza jak gumke włożyć?

Oni po to tam lezą żeby znależć kogoś dla kogo ją założą.
            • jerz-ykk Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 12:26
              Byleś Kolter na pielgrzymce?/Mnie raz chcieli zaciagnąć ale im sie nie udało
              Dawne czasy .Mialem wtedy cos okolo 30tki!
              • kolter-one Re: z obserwacji polskich drog 20.07.09, 12:39
                jerz-ykk napisał:

> Byleś Kolter na pielgrzymce?/Mnie raz chcieli zaciagnąć ale im sie nie udało
                > Dawne czasy .Mialem wtedy cos okolo 30tki!

Nie byłem ,bo jakoś w rok po komunii , odechciało mi się przebywania w
                towarzystwie moherów.
            • sar.a28 Re: z obserwacji polskich drog 23.07.09, 10:27
              Dobrze ,niech sobie *zażywają*Seks to podstawa naszej egzystencji:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka