jokker39 18.07.09, 23:01 w takiej pasuje mieć czerwone paznokcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornelli Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 01:53 Taką pasuje przydeptać męską pierś. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 10:11 cornelli napisała: > Taką pasuje przydeptać męską pierś. :) Wspaniała premierowa kwestia, Cornelli! Witam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 10:59 ależ.. po co zaraz tak obcasowo szpilę wbijać? :D, satysfakcja jednorazowa. A tak pokojowo szpila obok męskiego pantofla? Tak but w but. Jakby co, z buta, nadal w odwodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cornelli Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 11:37 Nie do końca wbijać, Mabiwy, raczej delikatnie przyszpilić. Jak motylka;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 12:07 e tam, to i tak niehumanitarne, krótko żyją motyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 11:37 Ja, nigdy! I jak mnie lepiej poznasz, przekonasz się o tym :)) Popatrz na swój komentarz jeszcze raz. No? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cornelli Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 11:47 Czytam Was od dawna, pora na zmierzenie się słowami pisanymi;) Miło mi będzie poznać Waszą drużynę:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 11:51 Skoro czytasz, to wiesz jakie z nas szpile ;))) leć śmiało, nie mamy tematów tabu, choć przyznam, że większość jest tak niezupełnie na serio, ale to niezamierzone, jakoś tak... wychodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 12:04 Gdybym miał dać sobie coś wbić w pierś, to tylko szpilkę. Długie nogi i ostre szpilki to kobieca wersja ferrari ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 12:06 [img]https://www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2009/02/lamborghini-high-heels-shoes.jpg[/img] PS. Zapomniałeś o tipsach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 12:08 mo, kurde.. kamikadze :D:D ps. połamały się. Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 12:21 A to dowód na to, że mówię prawdę :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 10:10 O tak. Jednak ostatnimi czasy, z lenistwa, lecę na Rose Satin, nr 463. Stoi tu obok mnie i się różowi z samozachwytu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 20:49 Etam, niedługo zmieniam. Mam już nową, letnią, złotą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 21:29 Ale może byś powklejała te w których biegasz! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jaka ładna szpilka 19.07.09, 21:33 > Etam, niedługo zmieniam. Niedługo pasuje zmienić. Zgadzam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Mille... 19.07.09, 21:34 ... jesteś bardzo energetyczny i pozytywny ostatnio. Podobasz mi się :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 21:37 fedorczyk4 napisała: > Chętnie udostępnię moje zapasy:-))))) Ależ proszę! Wszelkie linki chętnie przyszpilę na logo. Mam moich wiele, ale nie wszystkie tak ładnie sfotografowane, jeszcze. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mille... 19.07.09, 21:35 A na pewno złapałaś, do czego ta szpila? :D Oraz dziękuję za komplement. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 21:39 > A na pewno złapałaś, do czego ta szpila? :D Nie... jestem wykończona sportowo. To mów, do czego była szpila, ale wyraźnie, jak do totalnej kretynki ;DDD Proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mille... 19.07.09, 22:14 No więc chodziło o to, że nie ma formy "pasuje + czasownik". Dwa razy to tu ostatnio widziałem i nawet się chciałem przyczepić, ale potem sobie darowałem (jak widać nie do końca). :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 22:17 Acha, miałam napisać: niedługo zmienię, tak? ;D Czemu czuję się jak pół-Einstein? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mille... 19.07.09, 22:24 twardycukierek napisała: > Acha, miałam napisać: niedługo zmienię, tak? ;D Nie, zupełnie nie. To nie było do Ciebie. Akurat mi się przypomniało, to do tego nawiązałem. Nie chcę Ci straszyć gości, i to zasadniczo jest największe dla mnie ograniczenie na tym forum. Poza tym chyba jestem taki miły ostatnio, bo obiecałem, że przez tydzień nie będę kąsał. O czym zresztą zapomniałem, ale jak widać zapisało mi się w podświadomości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 22:28 To gdzie był błąd? Posłuchaj, nie stosuj autocenzury bo wtedy się pochlastam :P Czy kiedykolwiek rzuciłam na Ciebie za coś złym okiem? Nie. To nie zwalaj swojego 'bycia miłym' na mnie. Badź, jaki jesteś i szlus ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Mille... 19.07.09, 22:32 Gdzie, gdzie, on był? Popełniam nieustajaco i życzę sobie byc poprawiana. A zwłaszcza jak mi sie gdzieś coś wymsknie. Jeśli to był mój błąd (wiel) to wal. Będę, mało że nie obrażona, a wręcz wdzięczna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mille... 19.07.09, 22:32 Nie u Ciebie, no. Oberwałaś rykoszetem. :] Specjalnie jakoś autocenzury nie stosuję, ale się trochę ograniczam. I to nie chodzi o Twoją reakcję, tylko raczej jakieś ogólne normy. Powiedzmy, że na zamkniętej imprezie ze znajomymi nie wypada się zachowywać jak na wiecu. Ot cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Mille... 19.07.09, 22:37 Niemniej, całkiem bez żartów, zdarza mi sie popełniać straszne błędy ortograficzne i równie potężne gramatyczne.I wcale, a nawet wprost przeciwnie, nie obrażam sie za poprawianie mienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 22:38 Hmmm, ok. To zależy od stopnia zażyłości, jak widać ani ja ani Fedorczyk nie mamy z tym problemu. Wręcz czuję się wzruszona tym, że komuś chce się zwrócić mi uwagę. Oczywiście na to nie można liczyć we wszystkich spotkaniach, netowych i innych :) Mam znajomych, którzy proszą mnie aby poprawiać ich angielski itd, innych już mniej to bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Mille... 19.07.09, 22:42 A hmmm, ja niestety znam swoje niedoskonałości. Uwielbiam słowo pisane, ale mam różne formy dyslekcji, w tym dysortografię. Nie uważam siebie na tyle, żeby się nie uwazać;-)Ja bardzo chcę być poprawiana, bo inaczej nie osiągnę doskonałości do ktorej dążę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 19.07.09, 22:43 Jesteś chlubnym wyjątkiem. Serio. Większość ludzi uważa, że są uosobieniem perfekcji. Nie znoszę tego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mille... 19.07.09, 22:48 > Większość ludzi uważa, że są uosobieniem perfekcji. Nie znoszę tego ;P No ja jestem. I fakt, to jest nieznośnie. Ale odpowiadając Fedorczykowej, nie, nie będę poprawiał, bo też nie bardzo lubię poprawiać, reaguję po prostu, gdy mnie coś już tak razi, że muszę mrużyć oczy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Mille... 20.07.09, 00:22 Aj, waj , moja strata. Dokładnie tak samo nie reaguje moj le Mąż, ale ciągle się dziwi że popełniam non stop te same błędy w języku Bla, Bla. To nie była z mojej strony żadna kokieteria, naprawdę mam problemy z językiem Ojczystym i tylko mogę sobie pożalować kiedy Millemusz nie chce mnie poprawiać. Cukierku Miły, ja jestem dużą dziewczynką (zwłaszcza w szerz) znam wzdłuż i we wtę moje zady i walety. I jestem antyarchetypem forumowego piśca, bo ja lubię szerzyć "prawdę". Przez całe nastolactwo łgałam kiej ten pies. Teraz już nie potrafię.Jakoś tak mię się porobiło:-( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mille... 20.07.09, 07:52 > Aj, waj , moja strata. Moja też. Ale tak już jest: Mille chlapnie coś a potem ma się go prosić. Guzik, nie proszę się ;P Kochana, gdybyś wiedziała ilu z pozoru dorosłych ludzi nie zniesie żadnej konstruktywnej i niezłośliwej krytyki. Mam to codziennie w pracy, dlatego pewnie jestem tak uczulona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 00:11 Jaka ładna szpilka:) W cudzym słowie rzecz jasna,jako "by jokker39":) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 00:18 ;))) porządek panuje, anarchia pokonana :D Witaj, nocny marku, niestety ja jestem w drodze wymiękania ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 00:26 i pomyśleć,ze generalnie sympatyzuję z monarchią;) ja w pełni sił,aczkolwiek niedługo powinnam rozsądnie się polożyć,od rana work work work. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 00:29 > i pomyśleć,ze generalnie sympatyzuję z monarchią;) Taaaak? A z którą to? ;) To samo u mnie, a pełni sił nie mam po całym dniu sportu. W każdym razie szkoda mi, że wymiękam, bo chętnie bym pogadała z Tobą. Następną razą :))) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 00:38 twardycukierek napisała: Taaaak? A z którą to? ;) z luxemburską:) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 07:49 Hmmm, a co Ci się w nich tak podoba? :) 'Chcemy pozostać, kim jesteśmy' albo na polski: chcemy być sobą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 15:14 wszystko,powaga:) Ale idąc drogą realności,tu(w pl)bez szans na cokolwiek innego,niż jest. Zbyt wiele,zbyt wielu to załatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 15:19 Musisz dobrze znać to pańswto :) ja nie znam go wcale, tyle co dane, geografię itp. Małemu jest łatwiej, pamiętajmy o tym :) Tego ostatniego zdania nie zrozumiałam chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 15:31 Znam myślę,w miarę dobrze.Miałam okazję tam gościć+poza tym mam stały kontakt z osobą ktora,żyje tam na stałe.To najlepsza ocena faktow,panstwa,polityki,gospodarki etc. Chodziło mi o ustroj w Polsce.o ten ktory jest i ktory nie rokuje na zmianę.Czyli będzie bez monarchii;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 15:37 OK :) Ale wiesz, że monarchia jest kosztowna ;) patrz na UK, koszty utrzymania królowej rosną, niedawno właśnie czytałam, że wymagany jest dodatkowy podatek. I wszystko to 'za jeden uśmiech' i trochę machania ręką? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 17:10 Funkcjonowanie monarchii w Wielkiej Brytanii i w Luxie jest diametralnie rożne.Wielki Książę Luxemburga(głowa panstwa)ma inne prawa,obowiązki i przywileje niż Krolowa.W UK jak dla mnie jest niezły kołowrót w monarchii,a osobiscie w zadnych mediach nie wyhaczyłam niezadowolenia luxemburczykow z takiego systemu władzy.Gdzie przeciwnie,cała UK trąbi na lewo i prawo o niezadowoleniu z monarchii i ciągle rosnących sum utrzymania krolowej i"dworu" Poza tym,Luxemburg to najbogatsze panstwo w Europie,czyli to bardzo sprawdzalny system. Oczywiscie to moja subiektywna sympatia.i tylu zwolennikow,co przeciwników monarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 17:57 Hmmm, nie wiem, po prostu nie znam się. Co do bogactwa, tak: małe jest piękne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 18:55 twardycukierek napisała: > ;))) porządek panuje, anarchia pokonana :D Iii, to chwilowe. Przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny. Nikt broni nie składał. A porządek nie jest naturalnym stanem materii. To tylko nasz gatunek w swych maniakalnych natręctwach ma misję walki z chaosem. Z góry skazaną na porażkę. Czy uczestniczenie w czymś równie niecelowym ma sens? Nie wiem. No to się zdrzemnę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jaka ładna szpilka 20.07.09, 18:57 Drzemaniem chcesz mnie pokonać? Dziś nie masz szans. ;D Odpowiedz Link Zgłoś