twardycukierek 20.07.09, 18:55 Cukierek, spadaj trollu! ;# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:12 Nieee, do kuchni idę: kuchaś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:14 To ja chyba do wyrka? Jakie ja mam znojne noce... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:15 Zaraz, zaraz: zaraza jakaś?? :D Mille śpi, Ty do wyrka, ja ziewam. Triumwirat łóżkowy ;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:20 Milluś w zasadzie albo śpi, albo idzie spać:) On po prostu działa sennotwórczo (lub łóżkotwórczo...) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:23 Albo jedno, albo drugie! :DDD inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:24 No idź jeść, bo nam tu padniesz z głodu. Dziś psiapsiółka uraczyła mnie cudnymi plackami. Tak, plackami, nie naleśnikami. Były przepyszne..... z serem, kurczakiem, papryką i majonezem w środku. Nie umiem takich smażyć... Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:27 Placki ziemniaczane, tak? Mmmm. Dobra przyjaciółka! Tak, idę rzucić się na mięcho ;DDD mam nadzieję, że się tu coś rozkręci do nocy, wrócę. Pa i miłego! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 19:38 Nie nie, nie ziemniaczane. Normalne, tylko z ciekawą zawartością w środku. Nie lubię ziemniaczanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ziewoluscious... 20.07.09, 20:49 A, ok :) Ale wiesz, wszystkiego można się nauczyć. Fakt, gotować z pasją to co innego, niż tylko gotować. Dla mnie to sztuka. Nie, nie tylko mięsa ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś