twardycukierek 19.08.09, 23:49 Tak mi wpadł pod szpilkę... ;) [img]https://merlin.pl/Castel-Okret-wojwnny-Troll_Lego,images_zdjecia,9,LEGO7048_4.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Plastikowy Troll 19.08.09, 23:56 To nie jest trol. A już z pewnością nie jest to samica. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 19.08.09, 23:57 A jednak mnie kogoś przypomina! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:00 Mnie też. Psa sąsiadki, poznałem po buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:02 Nie. Ale ma taki sam pysk. Zawsze otwarty i ujadający. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:02 A co to za raaaaaaaaaaaaaasa jest na tym psie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:04 Nie wiem. Mała, jazgotliwa i wku*ąca rasa. Ponadto uważam, że na trzymanie tego na balkonie powinny być wydawane koncesje. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:07 Zgadzam się, niech pańcia sama cały dzień siedzi na balkonie :( okropni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:13 Nieno, przesadzam. Ostatni raz jazgotało ze dwa tygodnie temu. Po prostu czasem zostawiają otwarty balkon, po to żeby zwierzątko mogło sobie pohasać, tylko, że jak zwierzątek jest więcej niż jedno w promieniu trzystu metrów, to w wyniku przekroczenia masy krytycznej zaczyna się reakcja łańcuchowa. Niemoderowana. A rasa to coś w około dupelka. Zasadniczo zaczyna się otworem gębowym, potem jest struna głosowa, a potem ogon. Koncesjonowana powinna być! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:16 Powinnam się była domyślić: przesadzasz. Ale mimo późnej pory tak to ładnie napisałeś, że wybaczę Ci ;))) Szczególnie ta niemoderowana dupelkowa reakcja krytyczna mi przylgnęła do serca ;D A koncesje na dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:18 > A koncesje na dzieci? Może i też, ale wtedy gatunek ludzki by wyginął w drugim pokoleniu. I nie dowiedzielibyśmy się po co w ogóle jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:20 Ty wiesz, po co: aby spać. I ja powlekę się do łóżka teraz, ciężki dzień malowania paznokci ;) Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 00:25 twardycukierek napisała: > Ty wiesz, po co: aby spać. Racja. Wszystko inne, co się dzieje gdy nie śpimy, jest mniej lub bardziej zbędnym rytuałem podtrzymującym proces snu. Tak. To jest bardzo słuszna koncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 09:40 twardycukierek napisała: > Ale już wstawaj ;P A to już należy z sąsiadami załatwiać, trzeba pieska wypuścić na balkon ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 09:55 ;D A Millusia gdzie wypuścimy? Na trawkę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 09:58 Na forum :DDD Jak się zbudzi, będzie zły.... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Plastikowy Troll 20.08.09, 10:01 > Jak się zbudzi, będzie zły.... ... wbije w nas ostre kły! :D Odpowiedz Link Zgłoś