Gość: rodzic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 15:59 Zobaczcie co się dzieje w szkole "katolickiej" www.dramat-w-szkole.kra.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Dramat w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 16:48 Cóż, różni są ludzie i różni księża. Z tego co zrozumiałam ks. Płaczek, który był dyrektorem już nim nie jest i dzieci mogły odetchnąć. Pozostał problem nauczycieli. Miejmy nadzieję, że wkrótce także ten problem zostanie rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Dramat w szkole IP: *.crowley.pl 22.04.03, 23:39 Taka sprawa (mam na myśli darowiznę) to sprawa dla prokuratora.Hmm... o reszcie sie nie chce wypowiadać bo to bardzo złożony temat.A tak na marginesie..nie lepiej było posłać dzieci do zwykłej państwowej szkoły???Ja osobiście miałam do czynienia z różnego typu szkołami i tak z całego serca na razie (może sie to kiedys zmieni) naprawde nie wierze w te wszystkie cuda typu "prywatna, spoołeczna",nie obrażajcie sie znam to z autopsji.NORMALNA PAŃSTWOWA SZKOŁA I JUŻ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glare Re: Dramat w szkole IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 00:14 Mnie się wydaje, że nie jest kwestią aby unikać błota, ile to, że błoto istnieje z przyzwoleniem społecznym. I to w jakim środowisku?! Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Dramat w szkole 23.04.03, 01:00 Czy ci rodzice nie wiedzieli komu powierzają swoje dzieci? Przylecieli z księżyca? Odpowiedz Link Zgłoś