Gość: Michał IP: *.mpips.gov.pl 17.02.04, 12:43 Poszukuję informacji o liceach: Norwida, Sowińskiego, Pawlikowskiej- Jasnorzewskiej. Które polecacie??? Czekam na wasze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Licealista Znlaeżć Liceum nie problem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 20:49 gorzej z dostaniem się :> Na Woli jest kilka, Nowrid, Sowiński, Pawlikowska, Batalionu Zośka, Kopernik i takie dziadostwa w stylu Bryła (mówie o LO) Wszystko zalezy od tego jak się uczysz, jeżeli bardoz dobrze i z egzaminu spodziewasz się 90 albo i więcje punktów, próbuj do Kopernika i Norwida (do Norwida sie dostaniesz) Jezeli mniej to Sowiński i Norwid (2 najbardziej oblegane szkoły w Warszawie) ale to jedna wielka loteria. Pawlikowska i Batalionu Zoska to Licea dla tych którzy nie lubią spędzać całego dnia przed ksiązkami (chociaz czasmai trzeba, ja chodze do Batalionu Zoska) Szkołu luźne ale jak ktoś się w ogole nie uczy to udupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Licea na Woli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.04, 13:29 z podanych przez Ciebie wybrałabym Sowińskiego. Wielu moich znajomych na studiach (UW) skończyło to liceum.Mieszkam na bemowie i słyszałam wiele mało pochlebnych opini na temat Norwida, ale to wiadomóści od osob trzecich, więc mogą nie być sprwaiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istka Re: Licea na Woli IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 21.02.04, 22:08 zajrzyj na wątek o Sowińskim na Poszukuję krewnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Licea na Woli IP: *.chello.pl 18.04.04, 11:31 z tego co slyszalam no polecaja szkole:norwid i sowinski-jest w nich mila atmosfera a takze nauczyciele sa spoko.a z jakiej jestes dzilenicy jak mozna wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś