mosiia 20.02.04, 13:19 Kochani - szukam sasiadów...żeby nie zaśmiecać, założyłam prywatne Forum "Stara Wola!!!"... zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sef Re: Stara Wola! IP: *.itpp.pl 20.02.04, 18:09 Primo: Gdzie wg Ciebie znajduje się `Stara Wola` i które rejony się do niej zaliczają, a które nie? Secundo: Wypadałoby dać linka do tego nowego forum. Tak poza tym, to na tym forum zbyt wielkiego ruchu nie ma, miejsca starczy dla wszystkich, po co więc się rozdrabniać? Odpowiedz Link Zgłoś
mosiia Re: Stara Wola! 23.02.04, 09:08 Biję sie w pierś - faktycznie wypadało podać linka... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16629 gdzie się znajduje Stara Wola? no właśnie jestem ciekawa jak Wy to rozgraniczacie i czy rozgraniczacie...? Ja mieszkam w okolicy Sarmaty. Po co się rozdrabniać?.. NIe chciałam zaśmiecać tego forum... hhhmmm ale jakoś...miły to na wstępie nie jesteś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 59833126 Sarmaty IP: 134.146.212.* 23.02.04, 11:17 fakt, nikt chyba nie zaprzeczy, że Sarmaty kwalifikuje się jako Stara Wola. Kiedyś na parkingu przy tamtejszym stadionie trzymałem auto, ale od 4 lat już tam nie bywam. Co do rozdrabniania popieram niemiłego przedmówcę, niestety. Niniejsze forum jest tak spokojne, jak róg Płockiej i Wolskiej o 4-tej nad ranem w dzień roboczy. Wszyscy się zmieszczą. Odpowiedz Link Zgłoś