Gość: anka_wawa IP: *.acn.waw.pl 16.03.11, 21:06 Czy ktoś z Was wie czemu zamknięte zostały obiekty sportowe Wat'u przy Kartezjusza? To takie fajne miejsce, gdzie można wybrać się z dzieckiem na spacer. Wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piechur Re: boiska wat IP: *.centertel.pl 17.03.11, 08:33 o rety czy stadion też ? oby nie bo na nim biegam 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_wawa Re: boiska wat IP: *.acn.waw.pl 20.03.11, 18:52 Zamknięty jest cały teren. Nie ma możliwości skorzystania nia ze stadionu, ani z pozostałego terenu. Ciekawa jestem dlaczego. Jeździłam tam z mężem, on biegał czy podciągał się na drążkach, a ja mogłam posiedzieć na powietrzu i poczytać książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolia Re: boiska wat IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 10:36 Jest zamknięte, ale przy basenie jest przecież główne wejście i tamtędy można się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: boiska wat IP: 83.142.196.* 27.04.11, 14:49 Rozmawiałam dziś z WAT, boiska zostały zamknięte (i będą zamknięte, teraz są ponoć otwarte do godz. 15) z powodu zaśmiecania przez spacerowiczów, z powodu kup psich na boiskach i stadionie dla studentów WAT Mają się jeszcze ponoć w przyszłości ogrodzić murem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hku Re: boiska wat IP: *.spray.net.pl 20.05.11, 23:11 W czasie wakacji też będą te bramy zamykać? Odpowiedz Link Zgłoś