Gość: Julia IP: *.home.aster.pl 16.07.11, 07:47 Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dent SM Piotr Jakubowski IP: *.wum.edu.pl 19.07.11, 19:15 Świetny lekarz, specjalista chirurg z dużym doświadczeniem. Pomógł mi i mojemu mężowi. Pełen profesjonalizm...no i ceny przystępne. Tak trzymać ! Mogę osobiście polecić. Oczywiście każdy przypadek jest inny. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzio_szklarz Re: Dent SM Piotr Jakubowski IP: 193.201.167.* 01.08.11, 11:10 Ja również polecam. Zarówno rwanie ósemek jak i implant. Pełna profeska w miłej atmosferze za przystepną cenę i bez odjechanych terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba nie ma ja autoreklama IP: 109.206.210.* 01.08.11, 16:18 niezła ta kryptoreklama ale ja nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: nie ma ja autoreklama IP: *.centertel.pl 04.08.11, 23:18 A Ty Baranie ! (do plomby)jak nie ujrzysz i nie przeczytasz paszkwila to wg.ciebie wszystko inne to kryptoreklama ? I co ? już dobrego słowa o człowieku nie można napisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: nie ma ja autoreklama IP: *.unknown.vectranet.pl 05.08.11, 09:19 >Gość portalu: pacjent napisał(a): > A Ty Baranie ! (do plomby)jak nie ujrzysz i nie przeczytasz paszkwila to wg.cie > bie wszystko inne to kryptoreklama ? I co ? już dobrego słowa o człowieku nie > można napisać?? < Ty nie pacjent. Ty człowiek bez kultury. A kryptoreklama? Oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent2 Re: nie ma ja autoreklama IP: *.de 05.08.11, 21:39 Strach się leczyć u niego skoro taki niemiły na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitr Re: nie ma ja autoreklama IP: *.wum.edu.pl 08.08.11, 12:07 No tak, typowa polska teoria spiskowa. Oszkalować, zniesławić, opluć. To Polska specjalność. A przeprosić ?? ...... Odpowiedz Link Zgłoś