Dodaj do ulubionych

Dent SM Piotr Jakubowski

IP: *.home.aster.pl 16.07.11, 07:47
Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Dent SM Piotr Jakubowski IP: *.wum.edu.pl 19.07.11, 19:15
      Świetny lekarz, specjalista chirurg z dużym doświadczeniem. Pomógł mi i mojemu mężowi. Pełen profesjonalizm...no i ceny przystępne. Tak trzymać ! Mogę osobiście polecić. Oczywiście każdy przypadek jest inny. Pozdr
      • Gość: Tadzio_szklarz Re: Dent SM Piotr Jakubowski IP: 193.201.167.* 01.08.11, 11:10
        Ja również polecam. Zarówno rwanie ósemek jak i implant. Pełna profeska w miłej atmosferze za przystepną cenę i bez odjechanych terminów.
        • Gość: plomba nie ma ja autoreklama IP: 109.206.210.* 01.08.11, 16:18
          niezła ta kryptoreklama ale ja nie skorzystam!
          • Gość: pacjent Re: nie ma ja autoreklama IP: *.centertel.pl 04.08.11, 23:18
            A Ty Baranie ! (do plomby)jak nie ujrzysz i nie przeczytasz paszkwila to wg.ciebie wszystko inne to kryptoreklama ? I co ? już dobrego słowa o człowieku nie można napisać??
            • Gość: anty Re: nie ma ja autoreklama IP: *.unknown.vectranet.pl 05.08.11, 09:19
              >Gość portalu: pacjent napisał(a):

> A Ty Baranie ! (do plomby)jak nie ujrzysz i nie przeczytasz paszkwila to wg.cie
              > bie wszystko inne to kryptoreklama ? I co ? już dobrego słowa o człowieku nie
              > można napisać?? <

Ty nie pacjent. Ty człowiek bez kultury.

A kryptoreklama? Oczywiste.
              • Gość: pacjent2 Re: nie ma ja autoreklama IP: *.de 05.08.11, 21:39
                Strach się leczyć u niego skoro taki niemiły na forum.
                • Gość: bitr Re: nie ma ja autoreklama IP: *.wum.edu.pl 08.08.11, 12:07
                  No tak, typowa polska teoria spiskowa. Oszkalować, zniesławić, opluć. To Polska specjalność. A przeprosić ?? ......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka