Dodaj do ulubionych

Kleszczowa, Chrobrego - korki

IP: *.sm-gorczewska.com.pl 05.07.13, 19:21
Proszę o informację, dotyczącą lini 189.
Czy w kierunku os. górczewska odcinek kleszczowa, chrobrego jest bardzo zakorkowany w godz. 15-18?
Rozważam podjęcie pracy, z której musiałbym wracać tą trasą i zastanawiam się jak byłoby z powrotem do domu... od tego zależy moja decyzja.
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • madlaine Re: Kleszczowa, Chrobrego - korki 06.07.13, 14:58
      lekko nie jest ale główny korek jest na dźwigowej, autobus co prawda zawsze się wepcha i nie zważa na przepisy i innych uczestników ruchu
    • Gość: eryk Re: Kleszczowa, Chrobrego - korki IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.07.13, 22:24
      o 17 korki są i to duże... ale okrutne korki zaczynają się na dzwigowej, szczegolnie pod wiaduktem...
    • gom1 Re: Kleszczowa, Chrobrego - korki 09.07.13, 22:08
      Przedpiścy wszystko napisali, od siebie dodam, że czasem już na Hynka autobus potrafił stać kilkanaście/kilkadziesiąt minut. Co prawda od dwóch lat nie jeżdżę komunikacją ze Służewca na Bemowo (wybrałem rower), ale pamiętam że czas przejazdu niestety nie był przewidywalny - czasem udawało się przejechać trasę w 50 minut, a czasem spędzałem w busie półtorej godziny. Alternatywą może być dojazd metrem lub autobusem (nr) 136 do 105-tki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka