m_lisiecki 09.02.05, 12:58 Witam, czy wie ktoś z Was, czy na Jelonkach (konkretnie ul. Wyki) istnieje sieć osiedlowa lub jakie mam możliwości zainstalowania tam w miarę dobrego łącza internetowego. Z góry wielkie dzięki za info. Pozdrawiam lee_soo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: internet na Jelonkach IP: *.crowley.pl 09.02.05, 14:51 Proponuje zalozenie Chello, bo osiedlowe moga byc kiepskie. Ja mam Chello i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_lisiecki Re: internet na Jelonkach IP: 212.75.96.* 09.02.05, 14:59 A czy Chello dociera tam, gdzie mieszkam? Sprawdzałem na ich stronach i nie wygląda na to. Mieszkasz na ul. K. Wyki? Dzięki za informacje i pozdrowienia, lee_soo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: internet na Jelonkach IP: *.crowley.pl 09.02.05, 15:55 Nie mieszkam na Wyki, tylko w poblizu. Sprawdzalam Wyki i chyba nie maja tam zasiegu. Najlepiej zadzwon i zapytaj. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: internet na Jelonkach 09.02.05, 19:26 Chyba tylko masz możliwość w SkyNet: poczta.skynet.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś