Gość: alllaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:24 - Szukam dobrego zakładu i najlepiej taniego, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guardian Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.crowley.pl 14.03.07, 12:43 Zachęcam do przeglądania archiwum na forum - jest wyszukiwareczka - to naprawdę nie boli! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=290&w=56507442&a=56507442 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alllaa Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:29 Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guardian Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.crowley.pl 14.03.07, 15:04 Proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziajar Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 14.03.07, 21:54 Vis aVis Tesco klemensiewicza 7 tam jak lecznica dla zwierząt. tel 665 92 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:45 drogo podobno... ale zapytaj i daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alllaa Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:53 Dzwonilam tam ( na klemensiewicza). No wlasnie DROGO - zazyczyli sobie 30 zl :0, skrócenie spodni nalezy chyba do jednych z najprostszych zlecen!!! Chyba ide sobie kupic nowe spodnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 19.03.07, 23:59 Był taki punkt poprawek w Tesco. Ale już się zwineli.Pewnie jeszcze drożej było. Odpowiedz Link Zgłoś
13g3 Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko 28.04.07, 01:29 No i trafiłam tam.Na lemensiewicza. To jest to czego szukałam.Do tej pory nosiłam na przeciwko Wola Parku ale specjalnie to tam nie robili.Tu fachowa pomoć i fachowe porady.Krawcowa na prawde zna się na szyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokko Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 20.03.07, 20:28 W wola parku jeszcze drożej.Jest teraz tyle poprawek krawieckich że tylko wybierać.Ceny na ogół są takie same.Tylko nie wszędzie wszystko potrafią zrobić.Więc polecam jednak ten na Klemensiewicza.Tam niczego nie odmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 23.03.07, 20:49 Dzie znależdż tych artystów z Tesco na Górczewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nats Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:49 Na klemensiewicza 1a w piwnicy. Bardzo dobra krawcowa.Za skracanie spodni placilam jakies 15 zl. Nie wiem, czy teraz podrozalo, ale chodze tam ze wszystkimi poprawkami i nigdy mi niczego nie skonocila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 26.03.07, 21:25 To masz szczęście.Z niej krawcowa jak z mysiej skórki wór na mąke.Ale już wiem gdzie szukaćtego partacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 26.03.07, 21:27 Jeszcze jedno.Jak by była taka dobra to nie zwinęła by się z Tesco. Przecież tam miała ful klientów.Siedział jakiś dupek i przyjmował nawet nie wiedział jak miarę wziąsć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 01.04.07, 00:19 No i trafiłam na klemensiewicza 7.Polecam wszystkim tą pracownie.Naprawde fachowe podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarilla1 Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 19:42 Długo, drogo i nie fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 21:55 A co tobie sknocili? ja parę razy skożystałam w Tesco i dobrze że tam zamknęli.Tam to dobiero knocili.Co z tego że tanio.Fakt na Klemensiewicza drogo terminy też długie.Ale tak na logikę to jak by robili żle to nie mieli by tylu klientów.Ja byłam mile zaskoczona ich podejściem no i naprawde dobrą robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:01 Kupiłam spodnie zapłaciłam 280zł. dałam do skrócenia w Hali Wola. Niby taka prosta rzecz a mi zpieprzyli. Jednak to też trzeba potrafić. Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: na Czumy 05.04.07, 07:51 Na Czumy naprzeciwko Polo Marketu jest aki punkt poprawek, albo krawiec. Nie korzystałam, ale są tam długo to może dobrze i tanio robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajczi Re: na Czumy IP: *.aster.pl 05.04.07, 23:21 To spróbój tam zanieść co kolwiek do poprawienia.Chyba że nie zależy ci na ciuszku.Mnie wystarczyło jak zwężyła mi żakiet i spodnie..Próbujcie.Ja wolę więcej zapłacić i mieć zrobione to przez krawca niż przez szwaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: na Czumy 06.04.07, 07:56 Tak jak napisałam -nigdy nie korzystałam z tego punktu, więc może są kiepscy. Ale dałam namiar, bo ktoś prosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vonka Re: na Czumy IP: *.4kroki.net 07.04.07, 17:36 Na Czumy krawcowa jest potwornie droga!!! Zedrze z Was ostatnie pieniądze i jeszcze sknoci ciuszek. Potem powie, że "zrobiłam, jak pani kazała", zamiast pokierować i podpowiedzieć... Powinna mieć przecież troszkę inwencji twórczej, człowiek jej przeciez tylko sugeruje, a nie rozkazuje. Krawiec to przecież prawie artysta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naomi Re: na Czumy IP: *.aster.pl 07.04.07, 20:36 Vonka masz racje.Namnożyło się tych pracowni co nie miara.Ale w większości siedzą tam szwaczki.Ktoś kto nigdy nie szył na miarę nie będzie potrafił dokonać poprawki.Krawcowa na klemensiewicza tam obok lecznicy dla zwierząt bierze drogo ale potrafi doradzić i przedewszystkim pomyśleć.Jak ktoś chce tanio to prawie w każdej budzie na bazarach wietnamczycy mają maszynę.Np. skrócenie spodni tylko 4 zł. Ja sobie cenię jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemensiewicza 7 Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 11.04.07, 22:29 Dziękuję wszystkim za podpowiedż.Byłem przed świętami z garniturem.Potrzebne było dopasowanie,mam nie ciekawą figórę. No i miałem w czym się wybrać na przyjęcie.Kto jeszcze ma tak miłe doświadczenie z tą pracownią ? Ja jestem pełen uznania.Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagnaman Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 17.04.07, 21:04 Polecam zdecydowanie klemensiewicza7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawki Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 22.04.07, 10:22 A gdzie to jest?Teraz te osiedla,sam djabeł nie trafi.Jak trafić na Klemensiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajola Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 04.05.07, 21:35 Trafiłam na klemensiewicza.Pani Jadzia bo tak się do niej klienci zwracają okazała się super krawcem.Przyjechałam tam aż zpragi, za namową koleżanki.Ceny owszem wysokie ale klientów mnóstwo.Coś w tym musi być. Ja już wiem co.Jakość i podejście do klientów,fachowe porady. To nie tylko przyjęcie roboty.Często same nie wiemy o co nam chodzi.A pani Jadwiga naprawde się zna i umie podpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:16 A jak długo czeka się na wykonanie w miarę prostej usługi? Chodzi mi o wychwalany zakład na Klemensiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana w jadzi złota pani Jadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:14 gdyby nie ona czym bylyby Jelonki marnym blokowiskiem bez duszy z bandą okropnie poubieranych bab a tak-same elegantki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: złota pani Jadzia IP: *.aster.pl 12.05.07, 18:34 Właśnie dziś odebrałam 6 par spodni.Trochę zmieniła się figóra po porodzie więc trzeba było trochę pozwężać,dopasować.A wiadomo jakie teraz fasony spodni,tu kieszeń tam zmarszczenie jakiś karczek.Byłam w czterech pracowniach nigdzie nie przyjeli bo niepotrafią zrobić tak jak orginałe. No i na Klemensiewicza potrafili.Jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: złota pani Jadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:24 now iedzisz, pani jadzia jest najlepsza-mam nadzieje, ze czyta to forum;) uszyla mi namiot i pokrowiec na kombajn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: złota pani Jadzia IP: *.aster.pl 14.05.07, 20:08 A kalesony z koszykiem na jajka też tobie uszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Jadzka, to TY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:49 skąd wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna młoda Re: Jadzka, to TY? IP: *.aster.pl 26.05.07, 22:34 Dostałam suknie ślubną potrzebuję ją dopasować. Czy tam robią takie poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: Jadzka, to TY? IP: *.aster.pl 01.06.07, 19:58 No i udało się.Pani Jadziu jest pani cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient krawiec z Tesco IP: *.aster.pl 03.06.07, 12:12 Kto wie dla czego zlikwidowali poprawki krawieckie w Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka Re: krawiec z Tesco IP: *.chello.pl 03.06.07, 23:54 Swietny zakład krawiecki jest w podziemiach Dworca Centralnego. Poprawki sa robione w ciągu dwóch trzech dni , tanio i solidnie. Wiem, bo niedawno korzystałam , poza tym wkurza mnie to ciągłe nieudolne reklamowanie się zakładu na klemensiewicza . Odpowiedz Link Zgłoś
13g3 reklama klemensiewicza 04.06.07, 22:38 Aniby dla czego mieli by się reklamować.Mają terminy na koniec czerwca.To też chyba o czymś świadczy.Szybko tanio i do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś