Dodaj do ulubionych

Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/okolice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:24
- Szukam dobrego zakładu i najlepiej taniego, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guardian Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.crowley.pl 14.03.07, 12:43
      Zachęcam do przeglądania archiwum na forum - jest wyszukiwareczka - to naprawdę
      nie boli!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=290&w=56507442&a=56507442
      • Gość: alllaa Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:29
        Dziekuje :)
        • Gość: guardian Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.crowley.pl 14.03.07, 15:04
          Proszę :)
    • Gość: madziajar Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 14.03.07, 21:54
      Vis aVis Tesco klemensiewicza 7 tam jak lecznica dla zwierząt. tel 665 92 23
      • Gość: hmm Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:45
        drogo podobno... ale zapytaj i daj znać
        • Gość: alllaa Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:53
          Dzwonilam tam ( na klemensiewicza). No wlasnie DROGO - zazyczyli sobie 30
          zl :0, skrócenie spodni nalezy chyba do jednych z najprostszych zlecen!!! Chyba
          ide sobie kupic nowe spodnie ;)
          • Gość: jolka Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 19.03.07, 23:59
            Był taki punkt poprawek w Tesco. Ale już się zwineli.Pewnie jeszcze drożej było.
        • 13g3 Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko 28.04.07, 01:29
          No i trafiłam tam.Na lemensiewicza. To jest to czego szukałam.Do tej pory
          nosiłam na przeciwko Wola Parku ale specjalnie to tam nie robili.Tu fachowa
          pomoć i fachowe porady.Krawcowa na prawde zna się na szyciu.
    • Gość: jokko Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 20.03.07, 20:28
      W wola parku jeszcze drożej.Jest teraz tyle poprawek krawieckich że tylko
      wybierać.Ceny na ogół są takie same.Tylko nie wszędzie wszystko potrafią
      zrobić.Więc polecam jednak ten na Klemensiewicza.Tam niczego nie odmawiają.
    • Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 23.03.07, 20:49
      Dzie znależdż tych artystów z Tesco na Górczewskiej
      • Gość: nats Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:49
        Na klemensiewicza 1a w piwnicy. Bardzo dobra krawcowa.Za skracanie spodni
        placilam jakies 15 zl. Nie wiem, czy teraz podrozalo, ale chodze tam ze
        wszystkimi poprawkami i nigdy mi niczego nie skonocila.
        • Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 26.03.07, 21:25
          To masz szczęście.Z niej krawcowa jak z mysiej skórki wór na mąke.Ale już wiem
          gdzie szukaćtego partacza.
          • Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 26.03.07, 21:27
            Jeszcze jedno.Jak by była taka dobra to nie zwinęła by się z Tesco. Przecież
            tam miała ful klientów.Siedział jakiś dupek i przyjmował nawet nie wiedział jak
            miarę wziąsć.
            • Gość: mama Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 01.04.07, 00:19
              No i trafiłam na klemensiewicza 7.Polecam wszystkim tą pracownie.Naprawde
              fachowe podejście do klienta.
              • Gość: amarilla1 Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 19:42
                Długo, drogo i nie fachowo.
                • Gość: mama Re: Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 21:55
                  A co tobie sknocili? ja parę razy skożystałam w Tesco i dobrze że tam
                  zamknęli.Tam to dobiero knocili.Co z tego że tanio.Fakt na Klemensiewicza drogo
                  terminy też długie.Ale tak na logikę to jak by robili żle to nie mieli by tylu
                  klientów.Ja byłam mile zaskoczona ich podejściem no i naprawde dobrą robotą.
                  • Gość: magda.m Re: Tylko nie Klemensiewicza.... IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:01
                    Kupiłam spodnie zapłaciłam 280zł. dałam do skrócenia w Hali Wola. Niby taka
                    prosta rzecz a mi zpieprzyli. Jednak to też trzeba potrafić.
                    • beata224 Re: na Czumy 05.04.07, 07:51
                      Na Czumy naprzeciwko Polo Marketu jest aki punkt poprawek, albo krawiec. Nie
                      korzystałam, ale są tam długo to może dobrze i tanio robią.
                      • Gość: ajczi Re: na Czumy IP: *.aster.pl 05.04.07, 23:21
                        To spróbój tam zanieść co kolwiek do poprawienia.Chyba że nie zależy ci na
                        ciuszku.Mnie wystarczyło jak zwężyła mi żakiet i spodnie..Próbujcie.Ja wolę
                        więcej zapłacić i mieć zrobione to przez krawca niż przez szwaczkę.
                        • beata224 Re: na Czumy 06.04.07, 07:56
                          Tak jak napisałam -nigdy nie korzystałam z tego punktu, więc może są kiepscy.
                          Ale dałam namiar, bo ktoś prosił.
                          • Gość: Vonka Re: na Czumy IP: *.4kroki.net 07.04.07, 17:36
                            Na Czumy krawcowa jest potwornie droga!!! Zedrze z Was ostatnie pieniądze i
                            jeszcze sknoci ciuszek. Potem powie, że "zrobiłam, jak pani kazała", zamiast
                            pokierować i podpowiedzieć... Powinna mieć przecież troszkę inwencji twórczej,
                            człowiek jej przeciez tylko sugeruje, a nie rozkazuje. Krawiec to przecież
                            prawie artysta. Pozdrawiam.
                            • Gość: naomi Re: na Czumy IP: *.aster.pl 07.04.07, 20:36
                              Vonka masz racje.Namnożyło się tych pracowni co nie miara.Ale w większości
                              siedzą tam szwaczki.Ktoś kto nigdy nie szył na miarę nie będzie potrafił
                              dokonać poprawki.Krawcowa na klemensiewicza tam obok lecznicy dla zwierząt
                              bierze drogo ale potrafi doradzić i przedewszystkim pomyśleć.Jak ktoś chce
                              tanio to prawie w każdej budzie na bazarach wietnamczycy mają maszynę.Np.
                              skrócenie spodni tylko 4 zł. Ja sobie cenię jakość.
    • Gość: klemensiewicza 7 Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 11.04.07, 22:29
      Dziękuję wszystkim za podpowiedż.Byłem przed świętami z garniturem.Potrzebne
      było dopasowanie,mam nie ciekawą figórę. No i miałem w czym się wybrać na
      przyjęcie.Kto jeszcze ma tak miłe doświadczenie z tą pracownią ? Ja jestem
      pełen uznania.Roman.
      • Gość: jagnaman Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 17.04.07, 21:04
        Polecam zdecydowanie klemensiewicza7
        • Gość: poprawki Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 22.04.07, 10:22
          A gdzie to jest?Teraz te osiedla,sam djabeł nie trafi.Jak trafić na
          Klemensiewicza?
          • Gość: jajola Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.aster.pl 04.05.07, 21:35
            Trafiłam na klemensiewicza.Pani Jadzia bo tak się do niej klienci zwracają
            okazała się super krawcem.Przyjechałam tam aż zpragi, za namową koleżanki.Ceny
            owszem wysokie ale klientów mnóstwo.Coś w tym musi być. Ja już wiem co.Jakość i
            podejście do klientów,fachowe porady. To nie tylko przyjęcie roboty.Często same
            nie wiemy o co nam chodzi.A pani Jadwiga naprawde się zna i umie podpowiedzieć.
            • Gość: lodzia Re: Poprawki krawieckie na Osiedlu Górczewska/oko IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:16
              A jak długo czeka się na wykonanie w miarę prostej usługi? Chodzi mi o
              wychwalany zakład na Klemensiewicza
            • Gość: zakochana w jadzi złota pani Jadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:14
              gdyby nie ona czym bylyby Jelonki
              marnym blokowiskiem
              bez duszy
              z bandą okropnie poubieranych bab
              a tak-same elegantki
              • Gość: zadowolona Re: złota pani Jadzia IP: *.aster.pl 12.05.07, 18:34
                Właśnie dziś odebrałam 6 par spodni.Trochę zmieniła się figóra po porodzie
                więc trzeba było trochę pozwężać,dopasować.A wiadomo jakie teraz fasony
                spodni,tu kieszeń tam zmarszczenie jakiś karczek.Byłam w czterech pracowniach
                nigdzie nie przyjeli bo niepotrafią zrobić tak jak orginałe. No i na
                Klemensiewicza potrafili.Jestem zachwycona.
                • Gość: zakochana Re: złota pani Jadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:24
                  now iedzisz, pani jadzia jest najlepsza-mam nadzieje, ze czyta to forum;)
                  uszyla mi namiot i pokrowiec na kombajn
                  • Gość: miki Re: złota pani Jadzia IP: *.aster.pl 14.05.07, 20:08
                    A kalesony z koszykiem na jajka też tobie uszyła?
                    • Gość: zakochana Jadzka, to TY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:49
                      skąd wiedzialas?
                      • Gość: Panna młoda Re: Jadzka, to TY? IP: *.aster.pl 26.05.07, 22:34
                        Dostałam suknie ślubną potrzebuję ją dopasować. Czy tam robią takie poprawki?
                        • Gość: panna młoda Re: Jadzka, to TY? IP: *.aster.pl 01.06.07, 19:58
                          No i udało się.Pani Jadziu jest pani cudowna.
                          • Gość: klient krawiec z Tesco IP: *.aster.pl 03.06.07, 12:12
                            Kto wie dla czego zlikwidowali poprawki krawieckie w Tesco?
                            • Gość: krówka Re: krawiec z Tesco IP: *.chello.pl 03.06.07, 23:54
                              Swietny zakład krawiecki jest w podziemiach Dworca Centralnego. Poprawki sa
                              robione w ciągu dwóch trzech dni , tanio i solidnie. Wiem, bo niedawno
                              korzystałam , poza tym wkurza mnie to ciągłe nieudolne reklamowanie się
                              zakładu na klemensiewicza .
                              • 13g3 reklama klemensiewicza 04.06.07, 22:38
                                Aniby dla czego mieli by się reklamować.Mają terminy na koniec czerwca.To też
                                chyba o czymś świadczy.Szybko tanio i do dupy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka