Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer na Woli

• Gość: Kaśka 28 Re: dobry fryzjer na Woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.13, 13:01
      Ja przypadkowo trafiłam do Pana Kamila w Studio Urody Euforia przy ul Wolskiej 71 i mimo że jestem bardzo wymagająca on potrafił dobrac mi fryzurę do kształtu twarzy, jak dla mnie on jest the best !!! Z czystym sumieniem polecam!!
    • Gość: Nadia Re: dobry fryzjer na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 00:53
      Bardzo polecam fryzjerki na ul.Monte cassino na dole w pawilonie . Przyszłam do nich z popalonymi zle obcietymi wlosam . 3 razy juz byłam u Oli i raz u Edyty . Nigdy jeszcze nie miałam tak precezyjnej fryzury idealna :)
    • bg-pl Re: dobry fryzjer na Woli 01.02.14, 13:44
      Byłem ostatnio w fajnym saloniku ,, usługa , fryzjer super,,, kameralnie, szybko i dokładnie, salon mieści się przy ul. Sitnika 6 ---oczywiście mało kto wie gdzie jest taka ulica na woli ---
      • habibi83 Re: dobry fryzjer na Woli 21.02.14, 12:13
        Ja jestem zrozpaczona bo chodziłam do bardzo fajnej fryzjerki w salonie Frederic Moreno w Wola Parku - pani Basia z pomarańczowym irokezem. I już z nimi nie współpracuje :( Jeśli ktoś wie, gdzie teraz przyjmuje, będę wdzięczna za info.
        • pestka2109 Re: dobry fryzjer na Woli 23.02.14, 17:31
          A ja polecam nowy, mały, niepozorny salonik przy Deotymy ( róg Sitnika).Odkryłam ten lokal niedawno i jestem mile zaskoczona obsługą i jakością usługi. Dodam, że byłam na koloryzacji ze strzyżeniem (u pani w okularach).
          • verdesca Re: dobry fryzjer na Woli 13.10.14, 04:26
            Po tym wpisie odwiedziłam ten salonik i podpisuję się pod wypowiedzią poprzedniczki. Miła atmosfera, zadowolona jestem przede wszystkim z koloru i cięcia. Polecam.
            • romi9987 Re: dobry fryzjer na Woli 24.11.14, 18:34
              Właśnie wróciłem z salonu - jestem bardzo zadowolony. Fryzjerka bardzo kontaktowa i rozmowna, potrafi doradzić. Gorąco polecam.
    • manka_g Re: dobry fryzjer na Woli 22.01.16, 20:59
      Koleżanka poleciła mi salon Efektownia na Woli (przy Kasprzaka, Klonowicza zdaje się) a właściwie konkurs na FB. Wzięłam udział i wygrałam usmiech.gif Miałam przesuszone włosy w kolorze jajecznicy (tak tak - domowe farbowanie ). Pani Ania zrobiła porządek na mojej głowie - miałam śliczną nową fryzurę, piękny kolor platynowego blondu, odżywione włosy i.... cóż wyglądałam 10 lat młodziej usmiech.gif . Efekty tej metamorfozy możecie zobaczyć na str FB Efektowni........ A właśnie jest nowy konkurs. Polecam usmiech.gif
    • Gość: olowinka Re: dobry fryzjer na Woli IP: *.centertel.pl 10.12.18, 18:52
      Na Kasprzaka w Zdroficie przyjmuje super babka, p.Wiola. Mega profesjonalizm i ma oko do kolorów. To się nazywa studio MAkeuphair24. Bardzo polecam!
      • najka48 Re: dobry fryzjer na Woli 19.01.19, 21:00
        Olowinka, dzięki za kontakt, studio sprawdzone.
        Jeśli mogę kilka słów
        pozytywy:
        -przepiękny kolor nazwijmy go pomiksowany chłodny blond bo zapomniałam jak się ta koloryzacja nazywała i dobre cięcie.
        -sympatyczna obsługa, pani fryzjerka (właścicielka) bardzo otwarta i prostolinijna ale mocno skupiona na swojej pracy( widać fach w ręku, bo szybkość przekładania tych całych pianek i folijek, trzy kolory w różnych miskach....chyba bym się pogubiła:)
        - Myślałam o innej koloryzacji ale zaufałam p.Wioli i warto było.
        -przystępna cena 300 zł za moim zdaniem bardzo pracochłonną koloryzację + 30 zł za ampułkę odżywczą (dotychczas za jeden kolor z refleksem płaciłam około 480 zł)
        - studio czyste, narzędzia były wyjmowane z takiego urządzenia z UV, fotel zdezynfekowany przy mnie, pelerynka do koloryzacji i ręczniki jednorazowego użytku więc dla mnie poziom higieny na wysokim poziomie.
        -Miejsce tylko dla kobiet, dla mnie to zaleta bo nie lubię ,,obserwatorów,, płci męskiej którzy wlepiają we mnie wzrok jak siedzę jak ufoludek z Marsa z głową w folii aluminiowej albo przyliz z nałożoną farbą :)

Wady:
        -studio znajduje się w klubie tylko dla kobiet na I piętrze, zapomniałam o tym i szukałam go jak głupia na parterze więc automatycznie odwiedziłam dwa salony na Kasprzaka 24.
        -jest małe (może ze 20m), w sumie mi to nie przeszkadzało bo czuje się tutaj odmienny klimat taki bardziej kameralny.Widać dokładnie co fryzjer robi, co miesza a nie tak jak w dużych salonach fryzjer znika a ja nic nie widzę. Więc w sumie to chyba nawet jest zaleta. Myśle że dlatego i ceny usług są tutaj niższe od mi znanych prestiżowych miejsc bo pewnie metraż mniejszy a wiadomo że za to też płacimy my klienci, a jakość usług w studio makeuphair24 na bardzo wysokim poziomie.
        -brak płatności kartą, trzeba mieć gotówkę ( nie zapytałam wcześniej a tak musiałam dreptać na dół do bankomatu)

No cóż ale powiem tak
        Jak dla mnie FRYZJER IDEALNY!
        Pasjonata i Mistrz jednym słowem.
        Nie ściemnia, nie wciska produktów na siłę i dobiera przepiękne kolory, dlatego na małe utrudnienia które miałam tylko za pierwszym razem nie zwrócę już uwagi bo teraz już wszystko wiem.

Gość portalu: olowinka napisał(a):

> Na Kasprzaka w Zdroficie przyjmuje super babka, p.Wiola. Mega profesjonalizm i
        > ma oko do kolorów. To się nazywa studio MAkeuphair24. Bardzo polecam!
        • najka48 Re: dobry fryzjer na Woli 19.01.19, 21:03
          i link na fb www.facebook.com/search/top/?q=studio%20makeuphair%2024&epa=SEARCH_BOX
          • najka48 Re: dobry fryzjer na Woli 19.01.19, 21:12
            www.facebook.com/makeuphair24/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka