Gość: sunny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 17:18 Jak się mieszka na ulicy Ludwiki jak wygląda bezpieczeństwo, sąsiedzi, sklepy .... ogólnie wszystko co mogłoby zainteresować osobę chcącą tam zamieszkać. Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosiia Re: ul.Ludwiki? 14.10.03, 09:46 Okolica bardzo klimatyczna. Od zawsze mieszkałam w blokowisku i "zamarzyło mi się" mieszkanie w kamienicy. Może wygląda na nieciekawą okolicę - ale jak na nie spotkałam sie z nieprzyjemną sytuacją. A do takiech leciwych pijaczków z piwem pod sklepem można się przyzwyczaić :P Z pewnością jest kameralna atmosfera. A o to mi chodziło - no i super wyyyysokkie mieszkanie. Polecam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo1977 Re: ul.Ludwiki? 01.01.14, 17:58 Cześć, kupiłem małą kawalerkę w starej kamienicy na Ludwiki. Mieszkamy dopiero od miesiąca ale mogę powiedzieć że wszystko jest ok, zastanawiam się tylko czy latem będzie głośno od strony boiska. Sąsiedzi jacyś cisi nie słychać imprezek sasiedzkich jak to miało miejsce na tarchominie wiec troche jeszcze samotnie mi tutaj, za to do centrum blisko i w końcu na taxi nie trzeba majątku wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś