Gość: Babe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 17:27 uczciwy! chcę kupić trochę prezentów na gwiazdkę, a we wszystkich sklepach internetowych, ktore odwiedzilam, ceny są dużo wyższe niż w normalnych.... polećcie mi coś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oriflame Re: POSZUKIWANY SKLEP INTERNETOWY Z KOSMETYKAMI IP: *.chello.pl 05.12.03, 22:25 www.sklep.oriflame.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oriflamka Re: POSZUKIWANY SKLEP INTERNETOWY Z KOSMETYKAMI IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.12.03, 22:26 ja polecam www.sklep.oriflame.prv.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamka Re: POSZUKIWANY SKLEP INTERNETOWY Z KOSMETYKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 02:36 ja zawsze zamawiam z pedetu, jest taniej, zawsze wszystko dochodzi,i najwazniejsze ze na czas.www.pedet.pl/ pozdrawiam i udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: POSZUKIWANY SKLEP INTERNETOWY Z KOSMETYKAMI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 13:00 chyba wyprobuje ten oriflame; ceny umiarkowane (czyli w sam raz na prezent:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: POSZUKIWANY SKLEP INTERNETOWY Z KOSMETYKAMI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 22:52 czemu ta strona teraz nie dziala :( Odpowiedz Link Zgłoś