18.05.11, 23:42
Na takie słowa czekałam... Dziś wizyta. Pan doktor dosyć zdziwiony wpatrywał się w USG (ja oczywiście PEWNA,że COŚ NIE TAK), pyta "to ile nosimy już?"... I opis USG, m.in. : "znacząca poprawa" i biodra stabilnesmile)))) teraz mamy IIb i Ib. No i w nagrodę nosimy Koszlę - coprawda jeszcze 2mce- ale tylko 18/24godz smile)) co oznacza spacery bez ustrostwa, hip hip hurra!!!!
Obserwuj wątek
    • ania19821 Re: Happy ;-) 19.05.11, 10:39
      Super, cieszę się razem z Tobąsmile
      U nas wizyta w następny poniedziałek. Chciałabym usłyszeć, że to już koniec dysplazji.
      • naamahia Re: Happy ;-) 19.05.11, 10:53
        Gratulacje smile
    • koedmg Re: Happy ;-) 19.05.11, 13:15
      Gratulujesmile My również wczoraj byliśmy na kontroli i pozbyliśmy się szelek Pawlikasmile
      • glemann Re: Happy ;-) 19.05.11, 17:16
        Czyli czas dobrych wiadomości wink cieszę się również z Waszych postępów wink szelki Pawlika won, hehehehe!!!!
        p.s. a czy zauważyłyście, czy Wasze dzieci też tak mają - Młoda bez Koszli po dłuższej chwili robi się płacząca i marudna, tak jak na początku, gdy ja zakładałyśmy! nie wie co zrobić z nózkami, jejjj!!!
        Cieszy mnie także fakt, że nie ma żadnych zalełości rozowjowych, ba- nawet wyprzedza rówieśników, jest zwinna niesamowicie ruchliwa i turla się jak szalona, głowa b wysoko, hop siup s brzuszka na plecy, normalnie szok! tak się tu chwalę, ale Wy drogie Mamy doskonale to rozumiecie jakie to dla Nas ważne, prawda? i obejdzie się bez rehabilitacji wink
        • glemann Re: Happy ;-) 19.05.11, 17:19
          po ilości literówek, błędów i połkniętych literek widać jaka jestem rozemocjowana tą całą sytuacją wink ale pozytywnie wink
    • iniemamocna Re: Happy ;-) 19.05.11, 17:13
      super smile
      • romasubrosa Re: Happy ;-) 19.05.11, 20:58
        zazdroszcze, pzred nami jeszcze miesiac szelek i jak bedzie poprawa to tez pozegnay sie z szelkami
        • glemann Re: Happy ;-) 20.05.11, 00:22
          Nie zazdrość, bo macie lepiej niż my - w Koszli 2 mce przed nami. Ja się tak ciesze, bo mozemy ja zdejmowac, musi byc 18 godz na dobe, a tak mialysmy 23 godz/dobe. To oznacza troche wiecej fiku miku no i spacerki bez szyny wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka