Dodaj do ulubionych

Gadżety i punkt podniety

26.02.12, 15:09
Tak się zastanawiam czy mężczyzna w pewnym wieku ,w pełni prawie sprawny seksualnie ,powinien wiedzieć gdzie jego partnerka ma tzw punkt G. Kobiety same najczęściej nie wiedzą albo nie chcą wiedzieć bo się wstydzą o tym powiedzieć mężowi .Myślą ,że są oziębłe , a one są ciemne..Mało ,nawet na forach czy w popularnych audycjach unikają tego tematu jak diabeł święconej wody.Fakt ,ze kobiecie jest trudno ustalić ten pkt ,ale obecnie jest tyle sposobów w postaci specjalnych gadżetów,ze nie powinny mieć trudności.Widziałem nawet kilka programów na ten temat w TVN Style. Ciekawe, ciekawe.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Gadżety i punkt podniety 26.02.12, 15:44
      A no się zastanawiaj i zastanawiaj i dobrze,ze sie zastanawiasz i tak zastanawiając się na pewno dojdziesz do punktu G.
      • amityr Re: Gadżety i punkt podniety 26.02.12, 16:36
        Agato dziękuję ,że chociaż jedna miałaś odwagę zabrać w tym temacie głos. A tak naprawdę to mogę się założyć ,że do dzisiaj np nie wiedziałaś co to są gruczoły przedsionkowe itd. Powiem więcej ,że jeżeli kobiety na taki temat i w takim wieku wstydzą się rozmawiać na forum praktycznie bezosobowo,to mogę sobie wyobrazić jak przygotowały swoje córki do życia seksualnego. Po tym się wymądrzają w wątku o rzucaniu kamieniami. Ale numer.
        • www.piotr.26 Re: Gadżety 26.02.12, 17:12
          Gadzetym dzieci nie narobisz.....
          • amityr Re: Gadżety 26.02.12, 17:22
            www.piotr.26 napisał:

> Gadzetym dzieci nie narobisz.....

Ja do Pawlaka też nic nie mam. Pawlak zreszta nie ze Śląska.
            • voxave Re: Gadżety 26.02.12, 17:33
              Amityr----jak sie spodobasz kobiecie, to wszystkie jej punkty i gadżety stana deba i sie stanie co sie ma stac smile)))))
            • iryska2604 Re: Gadżety 26.02.12, 17:37
              Pytanko - co ma punkt G wspólnego z Pawlakiem?
              Amityr,jestem otwarta na dyskusję o punkcie G, o seksie choc na przykład nie lubię tzw. oglądactwa. Na sąsiednim forum pisałes np. o orgazmie .I wiesz dlaczego kobiety udają orgazm?
              Bo mężczyźni udaja grę wstępną.I tu jest dla was rola.Kobietę trzeba nastroić jak skrzypce - własnie poprzez grę wstępną a wtedy nie będzie szukała punktu G przy pomocy gadżetów.Gadżet to jest coś "w zamian" - tak jakby lizanie cukru przez szybkę,nie uwazasz?Trzeba sie troche postarać a wtedy będzie jak trzeba.
              • amityr Re: Gadżety 26.02.12, 21:05
                iryska2604 napisała:

> Pytanko - co ma punkt G wspólnego z Pawlakiem?
                > Amityr,jestem otwarta na dyskusję o punkcie G, o seksie choc na przykład nie
                > lubię tzw. oglądactwa. Na sąsiednim forum pisałes np. o orgazmie .I wiesz dlac
                > zego kobiety udają orgazm?
                > Bo mężczyźni udaja grę wstępną.I tu jest dla was rola.Kobietę trzeba nastroi
                > ć jak skrzypce - własnie poprzez grę wstępną a wtedy nie będzie szukała punktu
                > G przy pomocy gadżetów.Gadżet to jest coś "w zamian" - tak jakby lizanie c
                > ukru przez szybkę,nie uwazasz?Trzeba sie troche postarać a wtedy będzie jak tr
                > zeba.

Po kolei . G ma pośrednio tyle wspólnego z Pawlakiem jak moja odpowiedź dla Ślązaka o dzieciach. No tobie chyba przenośni nie muszę tłumaczyć.Rzeczywiście jesteś otwarta na dyskusje i znasz się na żartach nie dosłownie pisanych. No bo jak ja mam napisać ,że Gierek zmartwychwstał .Albo wklejam Barkę z myślami Wojtyły a babcie przyzwoitki tego forum piszą ,że jestem stary ramol udający gimnazjalistę i na seksie się nie znam.Do Gimnazjum nie chodziłem. Kończyłem latający uniwerek.Dobrze ,ze niedługo młody szczaw urośnie.Bardzo lubię nowalijki. Czy szczaw tez zalicza się do nowalijek jak dziewczyna 17 letnia powiedzmy?Dlaczego starsi mężczyźni tak lubią młode dziewczęta. Królowie też na starość mieli bardzo młode żony.Teraz żaden problem jak się ma 200 zł zawsze można się poczuć królem, a babcie przyzwoitki widziałem parę razy w akcji jako królowe a może tez gimnazjalistki. Pruderia nazywam takie udawanie.Ale co tam.Przepraszam ,ze ci namotałem troszkę . Odpoczniesz ,lecę dalej.
                http://i44.tinypic.com/29awchi.jpg
                • anoagata Re: Gadżety 26.02.12, 21:24
                  Amityr a ja skłaniałam się ku temu,że Pawlak-Strażak wie gdzie jest punkt G i dlatego ma dzieci /ponoć szt 5 / i dlatego nie wierzy w ZUS.
                  • iryska2604 Re: Gadżety 26.02.12, 22:10
                    O matko bo pęknę!!! Amityr ale faktycznie namieszales...Mam wątpliwości co do tego ze za 200 zł mozna sie poczuc królem. Znajac siłę nabywczą naszej waluty to ta królowa musi byc ciut przechodzona?
                    • iryska2604 Re: Gadżety 26.02.12, 22:13
                      A czemu starsi faceci ( że nie napiszę starzy) lubia młode dziewczyny? Wiadomo, facet to wzrokowiec a na starosc tylko popatrzec zostało...
                • super.222 Re: Bellami ? 27.02.12, 06:57

Odpoczniesz, lecę dalej. uncertain

Och!!! Jak okrutnie słowa te brzmią!!!
                  Jak można zostawić takie grono?
                  Gdzie Ty na forach @Amityrze znajdziesz bardziej wartościowe
                  kobiety...no gdzie? pytam?
                  I już nawet poczułeś się całkiem całkiem (nie z podwiniętym
                  ogonem), ale jak równy z równymi. I teraz tak zostawić?
                  Nie godzi się, nie godzi ....
          • anoagata Re: Gadżety 26.02.12, 17:51
            www.piotr.26 napisał:

> Gadzetym dzieci nie narobisz.....
            ha ha ha ha Piotr jesteś Wielki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka