27.05.13, 20:41
Elektryzująca wiadomość dla kobiet, które czekały na damską wersję Viagry. Już wkrótce na rynku pojawi się lek o nazwie Lybrido, który rozgrzeje miliony kobiet na całym świecie.

KOBIETY OSIĄGNĄ ORGAZM PRZEZ...NOS.DZIĘKI VIAGRZE W SPRAY'U>>

Naukowcy określili działanie pigułki jako "imponujące i bardzo obiecujące". Po tabletkach pożądanie kobiety ma drastycznie wzrosnąć, a przyjemność z seksu ma być większa. Malutką pigułkę wystarczy połknąć 3 godziny przed stosunkiem.
Obserwuj wątek
    • amityr Re: Lybrydo 28.05.13, 16:17
      Żadnych komentarzy?????????????
      • m4-6 Re: Lybrydo 28.05.13, 18:14
        A co tu komentować, zwykły dopalacz...wink
        • aga-kosa Re: Lybrydo 28.05.13, 21:12
          Amityr, a jak ja się wykosztuję , połknę a tu wieczór nie wypali - to co po lesie będę biegała i szukała sęku. wink
          A kupować dla dwojga - to na ile razy emerytura wystarczy.
          Żyj i daj rzyć innym ( podobno powiedzenie z Górnego Śl).
          Kobieta podobno zawsze może - nie zawsze chce. Mężczyzna zawsze chce - nie zawsze może. wink aga
          • jaga_22 Re: Lybrydo 28.05.13, 21:54
            Nie wiemy co Amityr chce usłyszeć.wink
            • amityr Re: Lybrydo 28.05.13, 22:01
              No dobrze.Cały czas coś mnie uwiera.
              • jaga_22 Re: Lybrydo 29.05.13, 12:25
                Może kamyczek.?big_grintongue_out
          • marguy Re: Lybrydo 29.05.13, 13:38
            aga,
            sasiad z dziecinstwa mawial: zyjmy dlugo i czesto.
            Zrozumialam dopiero po latach gdy podroslam wink
          • amityr Re: Lybrydo 29.05.13, 16:42
            aga-kosa napisała:

> Kobieta podobno zawsze może - nie zawsze chce. Mężczyzna zawsze chce - nie zaws
            > ze może. wink aga
            Właśnie chodzi o tą chcicę! Przez oziębłość żony ,kolega od piętnastu lat musi chodzić do znajomej.Mam koleżankę o wiele młodszą bo 39 lat,która twierdzi ,że po urodzeniu córki nie czuje żadnego popędu płciowego do mężczyzn.Domyśla się ,że mąż gdzieś na boku te sprawy załatwia.Bardzo się ucieszyła,że nareszcie o kobietach też pomyślano.A ty Aga chętnie byś ze mnie zboka zrobiła, nie mówiąc o @ o bardziej moherowych nastawieniach, które tylko piszą o siusianiu na siedząco.Hahaha.
            • aga-kosa Re: Lybrydo 30.05.13, 09:26
              Amityr, wrzuć sobie na google słowo rzyć i wtedy zrozumiesz, że jestem z tych co same żyją i jeśli chce - to daję rzyć mężowi. ( bez tego na l). wink) aga
              • amityr Re: Lybrydo 30.05.13, 10:00
                Żeby wiedzie co znaczy rzyć nie muszę patrzeć na stercz ,którym słowo to kojarzy się ze sterczeniem a nie prostatą. A swoją drogą co ma z tym wątkiem wspólnego "rzyć" czyli inaczej pośladki.
                • iryska2604 Re: Lybrydo 30.05.13, 21:02
                  Piszesz o koledze który miał oziębłą żonę i musiał na boku - a wiesz co ci powiem? W zasadzie nie ma oziębłych kobiet.Kobietę trzeba nastroić jak skrzypce... A niejednokrotnie facet myśli ze wystarczy parę minut, od razu, z marszu - a ona juz powinna być cała happy i rozpłynac sie z rozkoszy. To tak nie działa, facet czasem powinien pomyśleć, poobserwować ...Powinni przede wszystkim umieć mówić o tym co im sprawia przyjemność , nie udawać. I nie popadać w rutynę, bo potem z góry mozna przewidzieć co będzie i jak będzie i wszystkie członki opadają.
                  • amityr Re: Lybrydo 31.05.13, 07:14
                    Nie jestem i nie byłem materacem szczegółów nie znam,tyle co mi kol powiedział. Ale to trwa ze 20 lat. Są przykładna parą małżeńską.Na zewnatrz wesołą.Nie jakieś jełopy. A jednak.
                    • jaga_22 Re: Lybrydo 31.05.13, 10:00
                      A żona się nie domyśla? widać jest jej to na rękę,biedny koleś.winkbig_grin
                      • amityr Re: Lybrydo 31.05.13, 16:02
                        Biedni to są obydwoje. Ona powinna się leczyć i tu już dawno.E.....taka właśnie jest Polska. Katoliczki nawet nie wiedzą ,że po zaniku miesiączki nie powinny uprawiać seksu.O menach nic się nie wspomina.To chyba mogą tylko muszą zapraszać obce do domu żeby nie cudzołożyć.Można też wykorzystywać łono przyrody,autko itd.
                        • polnaro Re: Lybrydo 31.05.13, 16:14
                          Amityr, nie strasz, nie strasz.
                          Dawaj to przykazanie o seksie big_grin.
                          Polska jest piękna ..., Polacy też nie najgorsi.
                          • iryska2604 Re: Lybrydo 31.05.13, 19:54
                            A to czemu nie powinny uprawiać seksu? Dopiero wtedy jest luz!
                            • aga-kosa Re: Lybrydo 31.05.13, 21:17
                              Jan Izydor Sztaudynger: Jeżeli cudzą żonę w swoje łoże złożę
                              wtedy jestem pewien, że nie cudzołożę.
                              Żydzi twierdzą zaś, że jeśli Żyd zdradza żonę to tak jak by z korytarza plunął na ulicę a jeśli żona go zdradza to tak - jak by ktoś z ulicy napluł mu do domu.
                              Ja tam jestem zdanie: jeśli grzeszyć to ordynkiem: myślą, mową i uczynkiem. M Samozwaniec twierdziła, że cnota to notoryczny brak okazji i ona wolała aby ktoś ją poderwał z tyłu i przeprosił z przodu - niż miałoby to nigdy nie nastąpić.
                              To była mądra kobieta. wink) aga

• amityr Re: Lybrydo 31.05.13, 21:47
                                Ja tego przykazania nie znam. Ale klientka mówiła mi ,że podczas spowiedzi ksiądz nie chciał jej dać rozgrzeszenia za to ,że jeszcze uprawia seks.
                                • jaga_22 Re: Lybrydo 31.05.13, 22:04
                                  Oj oj ,ale bajki opowiadasz Amityr.big_grin
                                  • m4-6 Re: Lybrydo 31.05.13, 23:14
                                    Amityr chyba cóś pokręcił, pewnikiem za brak seksu ksiądz nie chciał dać rozgrzeszenia znajomej.big_grin Toż to święty obowiązek...wink
                                    • amityr Re: Lybrydo 01.06.13, 11:03
                                      Jak chodzicie do spowiedzi czy tam tak sobie rozmawiacie z klechą ,to zapytajcie .Miałem takiego jednego znajomego ale jak przenieśli go gdzieś daleko ,bo podpadał za alkohol straciłem z nim kontakt. Chętnie bym się go zapytał.Może specjalnie podejdę do konfesjonału i zapytam czy moja żona grzeszy.
    • amityr Re: Lybrydo 01.06.13, 11:04
      Już wiem,napisze maila do internetowej spowiedzi.
      • iryska2604 Re: Lybrydo 01.06.13, 17:03
        Swięty obowiązek jest,gdy kobieta jest w wieku rozrodczym. Ciupciać dla przyjemnosci to chyba grzech. Ale napisz, amityr a potem nas uświadom czy grzeszymy czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka