Dodaj do ulubionych

Panowie Wikul i Amityr

20.10.13, 18:58
Proponowałam Panom abyście założyli sobie pocztę gazetową i tam wymieniali się "komplementami". Nie sprawia przyjemności czytanie Waszych wpisów.
Czy naprawdę nie potraficie pewnych spraw obrócić w żart.
Ja się cieszę, że nasz były prezydent miał całe skarpetki. Nie dość, że obiecywał kiedyś kogoś puścić w skarpetkach - to gdyby miał dziurę jak by się Danuśka poczuła. smile
Obiecuję, że "osobiste wycieczki" będę kreśliła. aga
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Panowie Wikul i Amityr 20.10.13, 19:04
      Zwróciłam uwagę wikulowi w wątku gdzie tak zaiskrzyło. Masz rację , aga - i masz moje błogosławieństwo. Nie dajmy z forum zrobić magla. Dyskutujcie, spierajcie się bo i o to chodzi,ale nie obrzucajcie sie inwektywami. Naprawdę nie w moim zamyśle jest zrobienie z forum towarzystwa wzajemnej adoracji, przytakiwania i spijania sobie z dzióbków bo to by było najgorsze ale błagam , nie obrzucajcie sie błotem.
      • amityr Re: Panowie Wikul i Amityr 20.10.13, 19:51
        Ja tam @mecenasa nie zaczepiam ale jak mi włazi w drogę to ubodę.Prawo dżungli art. 148 .Pełen szacun
        • anoagata Re: Panowie Wikul i Amityr 20.10.13, 21:22
          Oj tam,oj tam.
          A w telewizji wielka inteligencja to co ??
          Pogadają sobie panowie i przestaną,do następnego raza.
          Mi to nie przeszkadza.
          • amityr Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 10:32
            Fakt,że jeszcze troszkę i wchodząc na forum trzeba będzie walnąć zdrowaśkę i jeszcze z dziesięć przykazań. Cholera a tu pamięć szwankuje. Andzia a jak tm kapusta?
            • aga-kosa Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 10:59
              Nie zdrowaśkę i nie dziesięć przykazań ale Kochany Amitryrze proszę, pamiętaj, że jestem kobietą nie politykiem. smile
              Kiedy politycy się kłócą mam taki przycisk w pilocie...
              Nie lubię słuchać, czytać, być obecną przy pyskówkach.
              Czasy są takie stresujące i nie ma potrzeby byśmy sobie "dokładali" na forum. A tu kiedy napisane człowiek czyta.
              Ktoś na forum ma napisane w "stopce" cyt: "Wszystkie choroby powstają ze stresu - jedynie weneryczne z przyjemności" Często cytuję to naszym znajomym. kiss) aga
              • amityr Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 12:40
                aga-kosa napisała:

> Ktoś na forum ma napisane w "stopce" cyt: "Wszystkie choroby powstają ze stresu
                > - jedynie weneryczne z przyjemności" Często cytuję to naszym znajomym. kiss) aga

Widzisz dziewczę i tu strzeliłaś sobie w stopkę. A alkohol ?
                • aga-kosa Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 13:34
                  Amityr smile , alkohol pity w miarę jest lekarstwem. Pijącemu szkodzi zazwyczaj ostatni kieliszek.
                  Alkohol powoduje złagodzenie myślenia i ułatwia "łatwość". wink
                  Lekarz powiedział mi kiedyś, że lampka wina wskazana ( brałam wtedy chemię), zapytałam czy mogę o to samo zapytać czterech kolejnych lekarzy. wink
                  • jantoni.jajcorz Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 15:28
                    Alkohol w miarę pity, nie szkodzi w największych ilościachuncertain
                    Pytałem kiedyś diabetologa, czy mogę pić piwo. Owszem, 1 małe jasne na tydzień - brzmiała odpowiedź. No to zbieram "tygodniówki" i 30. każdego miesiąca idę z Mieciem na piwo [dwa duże jasne, w Parkowej] smile
    • wikul Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 13:41
      aga-kosa napisała:

> Proponowałam Panom abyście założyli sobie pocztę gazetową i tam wymieniali się
      > "komplementami". Nie sprawia przyjemności czytanie Waszych wpisów.
      > Czy naprawdę nie potraficie pewnych spraw obrócić w żart.
      > Ja się cieszę, że nasz były prezydent miał całe skarpetki. Nie dość, że obiecyw
      > ał kiedyś kogoś puścić w skarpetkach - to gdyby miał dziurę jak by się Danuśka
      > poczuła. smile
      > Obiecuję, że "osobiste wycieczki" będę kreśliła. aga

Nikogo nie zaczepiam personalnie. Reaguję wyłącznie na antysemickie, ksenofobiczne itp. opinie i inwektywy miotane przez Amityra. Wszyscy na forum znają jego poglądy, poddawane wielokrotnie powszechnej krytyce na tym forum. Proszę więc o nie stosowanie wspólnej miary a krytyką odnosić do konkretnego postu.
      • jantoni.jajcorz Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 15:41
        wikul napisał:
        > ... Reaguję wyłącznie na antysemickie, ksenofobiczne itp. opinie i inwektywy miotane przez Amityra...

Nie podniecaj się byle czym. Z formy postów Amityra wynika, że to młode chłopię! Przynajmniej psychicznieuncertain Jeszcze parę lat i dojrzeje do poziomu +/- 60-latówtongue_out
        • ajaksiowa Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 17:28
          .....Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina......wink
          • szymeknieslupnik Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 19:02
            Uobosze, ale straszne to co napisałaś ... ojojojojoj
            jedna rodzina???
            a można się wypisać ewentualnie odadoptować ?
            to ja już wolę być sierotką, nawet bez siedmiu krasnoludków.
            Jak dotąd, to jesteście dla mnie NIERODZINĄ a Przyjaciółmi osobiście wybranymi smile))
            • amityr Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 19:43
              Proszę Pni a amityr to mnie przezywa i pod ściana się kiwa , a amityr to mnie przedrzeźnia i napisał ,że najpierw trzeba ogłuszyć i dopiero przerżnąć....
              • szymeknieslupnik Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 20:11
                Amityr masochista??? sam siebie tak morduje i molustuje? a pfeee sad
            • grzech_o_1 Re: Panowie Wikul i Amityr 21.10.13, 22:25
              Niestety Alfi. Nie można. Choćbyś się skręciła, nie da rady!
              Chyba że sobie wymienisz DNA!
              Ale po cholerę? Źle Ci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka