Dodaj do ulubionych

Adrian Zandberg

07.10.18, 10:00
press.us13.list-manage.com/track/click?u=1dadf84bc7eefcbcdaa4e6b08&id=5d343c726c&e=d9d87ab982
Jakim cudem Kaczyński wiedząc, że facet, którego ma robić premierem, ubija deale z kolegami Tuska i mówi, że będzie tworzyć fikcyjne miejsca pracy? W jaki sposób człowieka, który jest takim załatwiaczem, nominuje się na premiera?" - pytał w TVP Info Adrian Zandberg. I mimo rozpaczliwych prób Michała Rachonia, nie dał sobie przerwać

Widzowie TVP nie usłyszeli i nie dowiedzieli się z rządowych mediów, jak to ich premier załatwiał z pieniędzy frankowiczów pracę dla synka Czarneckiego, czy wielotysięczne wsparcie dla zdymisjonowanego ministra.
Ale A. Zandberg ich o tym poinformował smile
Obserwuj wątek
    • dociek Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 11:15
      Niestety, dla PiSmaniaków nie jest ważne co się mówi tylko kto mówi. Zandberg to według ich standardów lewak, którego sie olewa. Tak jak ja olewam Rydzyka i jego sługusów.
      • aga-kosa Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 12:16
        Kiedy słucham wypowiedzi Zandberga, przypominają mi się młodzieńcze lata i nie wiem dlaczego dziś do niego pasują mi słowa piosenki Młynarskiego "Lubię wrony"
        ...Gdy rozdziawią dziób - wiedzą dokładnie,
        że ich głosy brzmią raczej nieładnie
        lecz się nie wstydzą i nie tłumaczą,
        że brzydko kraczą..
        I myśl w głowach nie świta im dzika,
        by krakaniem udawać słowika
        by krakaniem nieść sobie pociechę -
        -i to jest w dechę.
        .
        Zandberga też lubię. Młody, wierzący w to co mówi, chyba się nie boi, że życie dokopie mu...
        Ma prawo a nawet obowiązek chcieć.
        Jak to było? "Młodości ty nad poziomy wylatuj..." i tu mi się robi podkówka, ze to już minęło? aga
        • alfredka1 Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 21:06
          .... pisiaki :
          "..takie widzi świata koło jakie tępemi zakreśla oczy ,":
      • estella50 Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 12:43
        I nie dał się zakrakać Michałowi Rachoniowi!
        My sobie możemy olewać rydzykopodobnych, w końcu w państwie niewiele już znaczymy. Ale Kaczyński?! Prezez nad prezesami? To on mianował przecież tego kłamcę i załatwiacza na stanowisko premiera naszego kraju. Czyżby służby nie sprawdziły przedtem nominata, czy też sprawdziły, ale Kaczyńskiemu to rybka, jaką etykę prezentuje sobą ten krzywousty?

Zandberg ze stoickim spokojem potrafi swoje dosadnie wypowiedzieć. I dobrze!
        • dociek Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 14:25
          Matołusz Krzywomordy!!! Krzywousty to był król.

https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/39169683_1882892508685307_8059148227024257024_o.jpg?_nc_cat=106&oh=6581d67c585b5111b32fef3ab8a2594d&oe=5C185A02
      • suender Re: Adrian Zandberg 07.10.18, 16:57
        dociek 07.10.18, 11:15

> dla PiSmaniaków nie jest ważne co się mówi tylko kto mówi.
        > Zandberg to według ich standardów lewak, którego sie olewa.

Przecież pisowczyki to lewaki a Zandberg vel Sanberg też lewak.
        Więc nie bój żaby, kruk krukowi oka nie wykole.

Dzięki za uwagę!
        • czuk1 Re: Adrian Zandberg 08.10.18, 22:55
          suender napisał: Przecież pisowczyki to lewaki a Zandberg vel Sanberg też lewak.
          No nie. Pisiaki z nazwy to zjednoczona prawica, w rzeczywistości to konserwatywny socjalizm - pod rządami jedynie słusznej partii. Azymut rządów PiS to dyktatura.

> Więc nie bój żaby, kruk krukowi oka nie wykole.
          Nie boję się . Zanberg rozsądny lewicowiec ale czas takiej lewicy minął. Hasła lewicowe realizuje PiS, klasa najemna rozbita, rządzi pieniądz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka