dede43 27.03.09, 19:01 Odezwij sie, nie uwierzę, że w tych Niemczech nie masz dostepu do forum. Jestem ciekawa co u córci? A może Agata sie odzywała a ja przegapiłam? Jeśli tak - poddajcie link dziewczęta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: agat-a52 27.03.09, 19:09 Nie Deduś, nic nie było od Agaty,a Tobie dziękuję. Odpowiedz Link
nie-to Re: agat-a52 27.03.09, 19:59 I dobrze ,ze nie wierzysz. Nie zauwazylas,ze ludzie graja rozne role?zmieniaja nicki jak rekawiczki jednoczesnie zmieniaja swoj styl wypowiedzi. W psychiatrii ma to swoja nazwe. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: agat-a52 27.03.09, 20:28 A ty na jakie rękawiczki zmieniłaś-eś? Gzie Agata,to my dobrze wiemy Odpowiedz Link
jaga_22 Re: agat-a52 27.03.09, 20:59 Chcesz współczuć naiwnosci,proszę bardzo,nikt ci nie zabrania sobie współczuć. Odpowiedz Link
nie-to Re: -a52 27.03.09, 21:49 naiwnosci nie ma sie co wstydzic. Im jestesmy starsi tym bardziej ufni,chcialoby sie powiedziec jak dzieci Jednak nie zapominjacie,ze to jest tylko siec i tak na prawde nikt nikogo nie zna.Przywiazujecie sie do nickow a pozniej ich szukacie.Dla nich to zabawa, bo w tym samym czasie bawia sie pod innym nickiem na innym forum. Odpowiedz Link
waliakon1 Re: nie-to 28.03.09, 12:25 Dede43, jakież mądre słowa, czy to Ty wymyśliłaś? Właśnie popisuję się moją niewiedzą w tej chwili. A kogo dotyczą? Odpowiedz Link
nie-to Re: nie-to 28.03.09, 14:49 dede43 napisała: > Nie popisuj sie "wiedzą", a raczej niewiedzą. Bronisz sie jak dziecko. Powiedz mi jaka Ty masz wiedze odnosnie forumowiczow? Znasz ich osobiscie,spotykasz sie z nimi?korespondujesz albo rozmawiasz na GG/przez telefon? Moze i z niektorymi tak,ale oni nie znikaja Pomijajac fakt,ze z nimi tez nie ma wojenek forumowych bo sa ogolnie znani. Odpowiedz Link
floema Re: nie-to 28.03.09, 16:48 No bo ,przyplącze się takie nie -to ,nie -owo ,jedno ,drugie słowo. Odpowiedz Link
dede43 Re: jeszcze raz nie-to 28.03.09, 22:06 Oczywiście, że o wielu forumowiczach wiem tylko tyle, ile napisali w wizytówce. Twojej nie widziałam. Jak chcesz "wtrącać" swoje trzy grosze gdy starsi rozmawiaja, to sie najpierw przedstaw. Odpowiedz Link
nie-to Re: jeszcze raz nie-to 29.03.09, 18:35 w wizytowce mam sie przedstawic? wierzysz w to co ludzie tam pisza? oj dado,to,ze Ty jestes w porzadku nie znaczy,ze wszyscy sa. Odpowiedz Link
anoagata Re: Uderz w stol a nozyce sie odezwa. 29.03.09, 18:54 I co ci te nożyce powiedziały? Odpowiedz Link
dede43 Re: jeszcze raz nie-to 30.03.09, 10:52 nie-to napisała: > w wizytowce mam sie przedstawic? > wierzysz w to co ludzie tam pisza? > oj dado,to,ze Ty jestes w porzadku nie znaczy,ze wszyscy sa. > Wierzę, wiele z nas jest pod tym wzgledem w porządku. Przeciez nie przedstawiamy sie imieniem i nazwiskiem a upodobaniami i miejscem/okolica zamieszkania. A poza tym, jeżeli jakaś nastolatka chce uchodzić za +/-60-ciolatke i emerytkę, ale przestrzega form - to jej problem nie mój ..... Odpowiedz Link
pia.ed Re: jeszcze raz nie-to 30.03.09, 11:16 Skad u Ciebie taki brak wiary w ludzi? Czyzbys czesto byla przez nich oszukiwana? Osobiscie wierze w ludzi, i jak dotad mnie nie oszukali, a np.od kilku lat udzielam noclegu i goszcze zupelnie nieznanych mi ludzi z calego swiata, czlonkow klubu www.hospitality.com a tez znam tych ludzi tylko z ich profilow! nie-to napisała: > wierzysz w to co ludzie tam pisza? Odpowiedz Link
polnaro Re: jeszcze raz nie-to 30.03.09, 11:24 Jednym nikom się wierzy, innym nie, tak jak w życiu. Ci co przychodzą dokuczyć nic nie wnoszą, wszystko ośmieszą, przy okazji siebie najbardziej. Odpowiedz Link
pia.ed Nicki i nicki ... 30.03.09, 20:49 Czasem od pierwszego wpisu nowego nicka wyczuwa sie, ze to klon kogos kto juz istnial na forum, ale tak zepsul sobie opinie, ze zrobil przerwe; albo dalej pisze tylko juz troche grzeczniej, ale sieje zamiesznia sie pod postacia nowego nicka! polnaro napisała: > Jednym nikom się wierzy, innym nie, tak jak w życiu. Ci co przychodzą dokuczyć > nic nie wnoszą, wszystko ośmieszą, przy okazji siebie najbardziej. Odpowiedz Link
pia.ed Re: -a52 29.03.09, 23:54 A jeszcze gorzej, jesli bawia sie pod INNYM nickiem na TYM SAMYM forum nie-to napisała: "... w tym samym czasie bawia sie pod innym nickiem na innym forum" Odpowiedz Link