Dodaj do ulubionych

ciaza bez seksu

02.02.04, 19:36
czy to w ogóle jest możliwe? sytuacja gdy dziewczyna siedzi mi na kolanach:
calujemy sie, pieszcze jej piersi.. stan ogólnego mocnego podniecenia. I
czesto potem (co ukrywam umiejetnie) mam lekko mokre spodnie (nie bylo
orgazmu..). Czy to, co wydzielane jest w trakcie pieszczot to
pelnowartosciowa sperma, zawierajaca plemniki? Jesli tak, to czy jest szasna,
ze moja dziewczyna (powiedzmy, siadzadza u mnei na kolanach w samych
majtkach, blisko mojego przyrodzenia) zajdzie w ciąże? (jest dziewicą). Czy
mam na to uwazac? Czy dziewictwo w jakims stopniu zabezpiecza? I czy
powienienem sie wstydzic tego, ze mi "staje" i ze mam mokre (nieznacznie)
spodnie?
Obserwuj wątek
    • capture Re: ciaza bez seksu 02.02.04, 19:42
      jeszcze odnośnie powyższego wątku:
      już przy samym całowaniu.. "staje" mi. I często jest tak, że wstydzę się wstać
      zaraz po, bo mój wzwód jest zapewne zauważalny.. Czy to pozytywny aspekt dla
      dziewczyny? Czy powienienem to ukrywać? Wstydzić się tego?
      • an_ni Re: ciaza bez seksu 03.02.04, 09:45
        boszzzzzz ile ty masz lat??? ktos ci tu odpowie tak wstydz sie ! i co zaczniesz
        sie wstydzic? no okropny wstyd ze ci staje, okropny....
        a ze sie moczysz to juz w ogole obciach, zakrec sobie na supelek
        to natura! zupelnie naturalne! skoro juz doszliscie do siadania w samych
        majtkach na kolana to juz niewiele tego wstydu chyba zostalo ... ;)
        nie ma co sie wstydzic natury w intymnych sytuacjach ! oczywiscie tylko w
        intymnych bo nie powinienies sie obnosic ze swoim wzdwodem publicznie (gdy
        calujecie sie w tramwaju, pubie, w parku)

• arekk44 Re: jaki wstyd?? 03.02.04, 10:08
          Uwazam ze nie powinienes sie wstydzic swojego podniecenia, przeciez to
          normalne.Co prawda jesli twoja dziewczyna jest dziewica i nie jest wogole
          doswiadczona to moze taki widok jest dla niej nowoscia.Ale jak sie oswoi to
          bedzie wszystko dobrze!A co do ciązy bez sexu .To jak ona ci siedzi na kolanach
          w majtkach a na twoich sodniach jest sperma to maloprawdopodobne ze zajdzie w
          ciaze, ale zawsze jakies maler prawdopodobienstwo jest.Natomiast uwazaj jak
          zaczniecie sie piescic zebys nie wlozył jej do cipki palca mokrego od spermy!Bo
          wtedy juz ciąza jest mozliwa.
        • mela1 Re: ciaza bez seksu 03.02.04, 13:21
          Nie rozumiem dlaczego chlopaka tak ostro potraktowalas. Mlody jest, chce sie
          dowiedziec, to grzecznie pyta. Chyba lepiej, ze pyta eksperta niz kolegow na
          podworku. Nigdy nie mialas zadnych watpliwosci?

wstydzic sie nie ma czego. skoro jestes z dziewczyna blisko i ona prezentuje
          jakis poziom dojrzalosci emocjonalnej, to nie powinna sie smiac, tylko cieszyc,
          ze na Ciebie dziala. gdyby ona miala z tym jakis problem, wytlumacz jej, ze to
          fizjologia, ze Ci sie podoba, ale niekoneicznie traktujesz ja tylko jak obiekt
          seksualny.

Co do ciazy, to plemniki nie sa az tak sprytne, zeby przebijac sie glowkami
          przez Twoje spodnie i jej majtki:) Ciaza bez seksu jest mozliwa, ale w
          przypadku, kiedy wytrysk nastepuje w okolicach lona kobiety i nie macie na
          sobie bielizny. Wiec rpzy bardziej zaawansowanych pieszczotach uwazaj.
    • mglaaa1 Re: ciaza bez seksu 06.02.04, 17:59
      Nie ma czego sie wstydzic. Przeciez to normalne ze mezczyzna ma wzwód np na
      widok swojej dziewczyny czy jakiekolwiek pieszczoty.. to sie zwie fizjologia. A
      dziewczyna powinna zareagowa normalnie.. a co do tej ciazy to aj bym jednak
      radzila uwazac kiedy jestescie w samej bieliznie, siedzicie lub lezycie na
      sobie i jesli masz wytrysk.. pozdrawiam
      • elfka18 Re: ciaza bez seksu 15.02.04, 16:49
        mglaaa1 napisała:

> Nie ma czego sie wstydzic. Przeciez to normalne ze mezczyzna ma wzwód np na
        > widok swojej dziewczyny czy jakiekolwiek pieszczoty.. to sie zwie fizjologia.
        A
        >
        > dziewczyna powinna zareagowa normalnie.. a co do tej ciazy to aj bym jednak
        > radzila uwazac kiedy jestescie w samej bieliznie, siedzicie lub lezycie na
        > sobie i jesli masz wytrysk.. pozdrawiam
        a jesli ona ma majtki a on bokserki to tez sie [przedostana i ciaza mozliwa ???
        czyby plemniki mialy radary ????!!!!
        • mglaaa1 Re: ciaza bez seksu 17.02.04, 23:42
          elfko! nie chodzi o radary tylko o to ze bielizna to JEDYNIE bawełna..
          poprostu uwazam ze trzeba byc bardziej ostrożnym.. bo moze sie przydarzyc
          niespodzianka :(
    • kaay Re: ciaza bez seksu 14.02.04, 13:21
      capture napisał:

> Czy to, co wydzielane jest w trakcie pieszczot to
      > pelnowartosciowa sperma, zawierajaca plemniki?

Z tego co wiem, nie jest to pelnowartosciowa sperma tylko jakis plyn, ale
      plemniki zawiera.

> I czy
      > powienienem sie wstydzic tego, ze mi "staje"?

No wiesz??? Nigdy w zyciu nie powinienes sie tego wstydzic. Ja kiedy jestem
      blisko z moim chlopakiem i kidy widze, ze mu "staje" to mi sie bardzo podoba i
      mnie podnieca, bo wiem, ze to ja tak na niego dzialam.

pozdr.

• amaruuu Re: ciaza bez seksu- tak 18.02.04, 08:10
      niestety tak...moja przyjaciółka tak zaszła w ciąże...wystarczy, że plemniki
      dostaną się w okolice wejścia pochwy...szanse małe, ale nie niemożliwe.
    • andrzej.depko Re: ciaza bez seksu 22.02.04, 00:02
      Podczas szczególnie silnego lub dłużej trwającego podniecenia seksualnego
      dochodzi u mężczyzn do wydostawania się z ujścia zewnętrznego cewki moczowej
      śluzowatej wydzieliny przedejakulacyjnej tzw. destillatio. Pochodzi ona z
      gruczołów opuszkowo – cewkowych. Jest to objaw całkowicie fizjologiczny.
      Spotkać w tej wydzielinie można żywe plemniki, ale prawdopodobieństwo, aby
      przeniknęły one przez twoje spodnie a następnie przez majtki dziewczyny by
      przedostać się do jej dróg rodnych jest żadne. Nie ma niebezpieczeństwa
      przypadkowego zapłodnienia/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka