sikorka6 16.09.04, 12:03 Podejrzewam u siebie pochwicę. Czy ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym radzić? Czy ktoś może polecić mi dobrego seksuologa w Warszawie. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uprzedzam Re: Pochwica - pomocy 16.09.04, 18:54 może dr Depko kogoś Ci poleci :)))) Głowa do góry.Pochwica jest uleczalana w 100 % bez mała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona281 Re: Pochwica - pomocy 19.09.04, 22:12 Ja też podejrzewam u siebie pochwice i chciałabym w końcu coś z tym zrobić. Pytam poważnie - czy ktoś zna dobrego seksuologa w Warszawie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Pochwica - pomocy 20.09.04, 18:03 sikorka6 napisała: > Podejrzewam u siebie pochwicę. Czy ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym > radzić? Czy ktoś może polecić mi dobrego seksuologa w Warszawie. > Proszę o pomoc Idz do normalnego ginekologa (ci tez czesto umieja to leczyc) a jak nawet nie beda cie leczyc, to cie gdzies skieruja. Odpowiedz Link Zgłoś