Gość: Fiesta IP: 213.17.165.* 06.04.10, 09:41 Witam, szukam na Gocławiu + okolice, godnego polecenia warsztatu do zrobienia przeglądu technicznego Forda Fiesty. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fordzik Re: Przegląd samochodu IP: 212.160.172.* 06.04.10, 10:28 w okolicy: Mrówcza blisko Lucerny, auto-style Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OS Re: Przegląd samochodu IP: 193.24.24.* 06.04.10, 12:00 Jesli nie chodzi o badanie techniczne tylko rzetelny przegląd auta to polecam Zbicar , Naddnieprzańska 8, Warszawa tel. 691745391 Zrobia wszystko ale specjalizuja sie w Fordzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiesta Re: Przegląd samochodu IP: 213.17.165.* 06.04.10, 12:20 Tak, dokładnie rzetelny przegląd techniczny. Do tej pory robiłem w Kuta Motors, ale teraz jest mi nie po drodze. O Zbicar słyszałem pozytywne opinie i jest na mojej trasie do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Przegląd samochodu 06.04.10, 12:52 To ja z pełnym przekonaniem polecam ABPOL przy Grochowskiej 45. Korzystam od lat wraz ze znajomymi. Uczciwie, dokładnie, a w dodatku sympatycznie. Serwisuję u nich już czwarty samochód i nigdy nie miałam powodów do narzekań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Przegląd samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 23:05 NIE POLECAM,a wręcz odradzam stacje kontroli pojazdów przy ul.Rodziwiczówny róg Ostrobramskiej.Starszy facet dokonujący przeglądu wykazuje się kompletnym brakiem znajomści przepisów o dopuszczaniu pojazdów do ruchu drogowego i dodatkowo jest arogancki. Odpowiedz Link Zgłoś
m_paz Re: Przegląd samochodu 10.04.10, 15:38 Zapraszamy na przeglądy do Rembertowa - koło przejazdu kolejowego - www.przegladypojazdow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Przegląd samochodu 10.04.10, 18:14 Nie, nie jest drogo. Nie zgadzam się z tym, bo zawsze sprawdzam (okresowo) różne tańsze acz porządne warianty, zarówno w warsztatach, jak i operatorach sieci komórkowych czy cenach sklepowych. Nie jestem przeciwniczką zmian i zapewniam, że ceny nie są wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przegląd samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 18:25 Niezła jest jakość pracy firmy na Omulewskiej, dawny autoelektryk, rozbudowany przed laty do dużego warsztatu. Czułości wielkich nie będzie, trzeba się też umówić zawczasu, ale jestem zadowolony z ich pracy. Ceny chyba niezłe, dla mnie super po cenach firmowego serwisu. Ewentualnie pan Jurek w warsztacie vis a vis banku przy Płowieckiej 1 (nie znam numeru posesji). Ten warsztat znam od lat, wielkiego wrażenia nie robi, ale sam Jurek jest w porządku. Też trzeba się umawiać. Mój wóz właśnie skończył 3 lata i OT zrobię sam. Będzie taniej, bez umawiania się i będzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Przegląd samochodu IP: *.aster.pl 12.04.10, 18:38 Omulewska 13. Zawsze polecam. Są super. Od roku z ich usług nie korzystam, zmiana samochodu na wymagający specjalistycznego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darson Re: Przegląd samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.10, 20:51 na Synów Ojców na Gocławku na posesji w garażu jest dwóch chłopaków którzy poszli na swoje z ASO Forda. Moja Foka nie narzeka od lat pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE polecam Re: Przegląd samochodu IP: *.centertel.pl 04.04.14, 20:27 zdecydowanie NIE polecam stacji kontroli pojazdow na ul błękitnej!! nie ma nic wspólnego z rzetelnościa a „diagności ” znajdują rzekome usterki i proponuja podbicie przeglądu za dodatkową „drobna opłatą”! ktoś powinien się wreszcie tym zając bo panowie chyba nie zauważyli że prl sie już skończył i to dawno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Przegląd samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 15:14 Na Błękitnej w stacji to złodziej na złodzieju siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Przegląd samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.19, 11:24 Jakby dalej ktoś szukał, to jest stacja Diag-Mot-Serwis na ul. Bieżuńskiej. www.kontrolapojazdow.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
medime Re: Przegląd samochodu 03.02.22, 11:48 Jedź www.polsec.pl/ile-kosztuje-przeglad-samochodu/ fachowiec bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś