emma_me 29.08.11, 12:11 czy ktoś mógłby polecić firmę zajmującą się praniem dywanów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: pranie dywanów Grochów IP: 194.203.94.* 29.08.11, 12:59 ja oddawałem dywan do pralni chemicznej. Nie znam dokładnego adresu, pralnia mieści się mniej więcej naprzeciwko salonu Hondy (AutoWitolin). Wjeżdża się małą Grochowską, przy przystanku tramwajowym Żólkiewskiego. Mogę ich polecić, dywan po praniu wyglądał przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: pranie dywanów Grochów 29.08.11, 14:03 jeśli chodzi o Grochowska 90 to nie dziękuję, mam złe doświadczenia z tą pralnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: pranie dywanów Grochów IP: *.acn.waw.pl 19.04.12, 15:45 Ja zamawiam pranie w firmie 7 Dni z grochowa tel. 505 15 15 56. Zawsze robią dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: pranie dywanów Grochów IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.14, 09:14 Polecam warszawa-pranie-dywanow.pl tel. 500 290 230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: pranie dywanów Grochów IP: *.play-internet.pl 23.10.15, 18:06 Usługi tej pralni są coraz gorsze! oddałam zamszową kurtkę i czapkę z kożuszka dziś byłam po odbiór po 2 tygodniach, kurtka była nie doprana od wewnętrznej strony, pani tłumaczyła że od spodni się nie dopiera, rękawy w załamaniach były brudne pani twierdziła że są czyste.Czapka z białej zrobiła się różowa w zacieki.Gdy pytałam Pani co proponuje odpowiedziała że za producenta nie odpowiada, i nie wie co ja do niej mówię.Była arogancka i nie interesowała się tym że zniszczyła mi czapkę za 100zł, nie raczyła przeprosić zaproponować farbowania,czekała aż zapłacę 30zł za zniszczoną czapkę i 70zł za niedopraną kurtkę żenada.Mam być za tydzień zobaczymy co dalej.Odradzam wszystkim!Grochowska 90 Odpowiedz Link Zgłoś