Dodaj do ulubionych

Zaginął kot brytyjski.

IP: *.home.aster.pl 27.03.12, 21:01
25 marca, w okolicach Baru Gocławskiego przy ul. Grochowskiej zaginął szary ( liliowy) kot brytyjski. Ma 2,5 roku, charakterystyczne, żółtawe oczy i złamany jeden kieł.
Jeżeli ktokolwiek mógłby pomóc w znalezieniu kotka - byłabym bardzo wdzięczna.
Wierzę, że mimo wszystko jest wielu uczciwych ludzi i kot wróci do nas, do domu. Nie napiszę, że to "tylko kot", ponieważ dla mnie jest to ważny członek rodziny, na którego cały czas czekam bo wierzę, że wróci:-(
Oczywiście odwdzięczę się znalazcy nagrodą pieniężną.
Tel. kontaktowy: 501 860 301
Obserwuj wątek
    • Gość: expert Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 19:54
      W dniu wczorajszym na działkach na Mokotowie odłowiłem kota brytyjskiego lub w typie brytyjskiego. Ogłoszenie i zdjęcia złowionego kota są na Gumtree jeżeli to państwa kot to proszę o kontakt przez formularz gumtree
      • Gość: martini Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.home.aster.pl 02.04.12, 20:50
        Niestety to nie nasz:-(
        Ale bardzo dziękuję za informację.
        Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: surcat Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.mco.bellsouth.net 20.04.12, 23:34
        widzialem go w Londynie.powiedzial ze ma w d.... Polske
    • Gość: Magda Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.krawarkon.pl 07.04.12, 22:50
      Witam
      Proszę o kontakt 793-661-833 może znalazłam Pani kota.
      Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 01:29
      wydaje mi sie ze widzialam tego kocurka na tydzien przed swietami na Igańskiej, zastanawiajace bylo to ze taki piekny i dostojny nie ma domu....moze to ten
      coz sama szukam swojego Dyzia juz od 6 marca...komus chyba bardzo przeszkadzal
      jak cos to prosze pisac
      • Gość: puma025 Re: Zaginął kot brytyjski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 16:10
        Mój kotek się znalazł w drugi dzień świąt.Był 10km od domu na Sadybie.Dzięki temu forum pewna Pani skontaktowała się ze mną.Nie było go 14 dni.Prosze nie tracić nadziei i szukać dając ogłoszeniana różnych forach oraz schroniskach.Gumtree,tablica.pl,Canis,miau.pl,azyl itd...Prosze wpisać w wyszukiwarce-jak znalezc zaginione zwierze.Wydrukować kontakty i wysyłać maile do różnych fundacji.Koniecznie opisując dokładnie kota.Bardzo ważne jest to czy kot jest wykastrowany i jakie ma znaki szczgólne,aby został rozpoznany.Prosze napisać z jakiego miejsca zaginął.Widziałam kota brytyjskiego niebieskiego na ursynowie i podobno jest też na ul.Łukowskiej(przyszedł pod koniec marca),W razie pytań prosze pisać.Zycze powodzenia w odnalezieniu Dyzia :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka