IP: *.acn.waw.pl 13.07.12, 13:03
Jakiś czas temu otworzono dyskotekę przy Wale Miedzeszyńskim.Jak mówią przepisy-pomieszczenie powinno być wyciszone aby muzyka nie przeszkadzała mieszkańcom pobliskich osiedli.I owszem początkowo nie było nic słychać.Niestety coś się zmieniło i z każdego piątku na sobotę i z soboty na niedzielę słychać coraz to głośniejsze "łupanie".Skargi nic nie pomagają,bo w czasie zapowiedzianej kontroli/musi być zapowiedziana!!!!!!/muzyka jest cichsza,a w na następnej imprezie wszystko wraca do stanu poprzedniego.Co robić?Czy komuś udała się skuteczna interwencja.
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Dyskoteka IP: *.bas.roche.com 13.07.12, 13:57
      Ach wiec to dyskoteka! Wlasnie sie zastanawialem skad taki lomot bylo slychac nawet o 2 nad ranem! Myslalem, ze to jakis sasiad sasiada sasiada robi impreze. Mam w linii prostej ponad 1.5km do Walu i mi to przeszkadzalo, wiec wspolczuje tym, ktorzy mieszkaja blizej.

Gdzie dokladnie jest ta dyskoteka? Bede wiedzial nastepnym razem jaki adres podac Strazy Miejskiej.
      • Gość: Inka Re: Dyskoteka IP: *.acn.waw.pl 16.07.12, 12:55
        www.explosionclub.pl/
        • zumber Re: Dyskoteka 16.07.12, 14:28
          Hmmm, ten klub istnieje już kilka(naście?) dobrych lat. Mieszkam jakieś 200 m w linii prostej i nigdy jakoś nie słyszałem z jego strony żadnych odgłosów.
          Reputację tego miejsca pomijam.
          • Gość: karol Re: Dyskoteka IP: *.bas.roche.com 16.07.12, 14:43
            Ja musialem slyszec lomot z innego miejsca. Do tej dyskoteki mam 5km w linii prostej.
          • Gość: Inka Re: Dyskoteka IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 14:19
            Dyskotekę otwarto w październiku 2010r.
            • zumber Re: Dyskoteka 01.10.12, 14:27
              To może się inaczej nazywało. W każdym bądź razie to miejsce kojarzę z dyskoteką "od zawsze".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka