pol-a 19.07.04, 17:31 Jest już szkielet kilkukondygnacyjnej, wolnostojącej plomby - patrząc od Grochowskiej, po lewej stronie kościoła. Na ścianie wisi reklama agencji Unikat. Nie wiecie co to za inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuranyi Re: co budują na Szembeku? IP: *.net-serwis.pl 09.08.04, 21:32 podobno supermarket Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbin to mieszkania mają być IP: *.wprost.pl / 217.17.41.* 10.08.04, 14:02 mieszkania buduja, ale to trwa juz drugi czy trzeci rok i wygląda bardzo podejrzanie. Już na pierwszy rzut oka widać fuszerkę - okrągłe okno zrobili nie tam, gdzie trzeba i w prymitywny sposób musieli je "przesunąć", wykorzystując połówki cegieł. Nie chciałbym tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo KSP Re: to mieszkania mają być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:20 Ma to być budynek mieszkalny... w pełni zgadzam się z Robbinem. Cała ta inwestycja mi się nie podoba... (pod każdym wzgledem). Odpowiedz Link Zgłoś
pbd2 Re: to mieszkania mają być 10.08.04, 19:12 Moze to jakies socjalne beda??? Unikat to znana firma, dziwne, ze nagle buduje w taki sposob. Szembekowi przydaloby sie uporzadkowanie zabudowy, ale budowanie ruder jest bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Nie Unikat 12.08.04, 12:15 Supermarketu to tam na pewno nie będzie. Raczej mieszkania lub biura. Dzwoniłem do Unikatu ale oni nic tam wiedzą o inwestycji. Chyba pomyliłem nazwę, która widnieje na banerze zawieszonym na rusztowaniu. Może ktoś sprawdzi,co faktycznie tam jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Nie Unikat 12.08.04, 12:34 Na banerze nie wiem, ale jeszcze we wtorek:) na zoltej tablicy bylo "budynek mieszkalny". Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
doko_ksp Re: Nie Unikat 12.08.04, 13:05 Pola, wcale się nie pomyliłeś. Widnieje tam napis "Unikat" na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Unikat zdradza 20.08.04, 11:20 Rozmawiałem z Unikatem. Budynek będzie mieszkalny (cena m kw. 3370 zł z VAT-em, garaż w podziemiu 25 tys. , nieobowiązkowy, lokale mają po 2,7 wys. z wyjątkiem szóstej dwupoziomowej kondygnacji), a wznosi go deweloper z Włoch (!). Na parterze znajdą się dwa lokale usługowe. Agent chwalił „interesującą” elewację w barwie „ziemistej zieleni” (parter) oraz ecru (piętra), dopasowanych do kolorostyki murów kościoła. Dach ma być półokrągły i „lekki”. Odpowiedz Link Zgłoś
doko_ksp Re: Unikat zdradza 20.08.04, 15:24 No cóż... poczekamy, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało... Pola dzięki za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
doko_ksp Re: Na płocie już nie Unikat... 18.06.05, 08:34 ... a "europlanning investments". Odmalowali płot na beżowo (po co nie wiem...), budowa dachu już wyraźnie zbliża się ku końcowi. Dach tak jak zapowiadali - pół okrągły... Mnie się takie udziwnienia nie podobają. Jestem za tradycyjnymi spadzistymi dachami. (tak wiem że świat idzie do przodu tylko ja stoję w miejscu!) Poczekajmy na elewację...Choć na projekcie widać co nie co. Zakończenie inwestycji wrzesień 2005. Tutaj wszelkie szczegóły: www.europlanning.pl/inwestycje-mieszkania-nieruchomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś