Gość: Ciekawsky IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.13, 16:24 Gdzie najlepiej zrobić zdjęcie paszportowe na Grochowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tia Re: Gdzie zrobić zdjęcie paszportowe na Grochowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.13, 16:29 W Urzędzie Dzielnicy, przy samym wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Gdzie zrobić zdjęcie paszportowe na Grochowie IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.13, 16:44 Tylko nie w Urzędzie. Bardzo niesympatyczny pan, który zachowuje się jak typowy monopolista. To może tylko moje wrażenie, ale potwierdzone kilkoma wizytami w różnych sprawach (ksero, pieczątki, zdjęcia). Polecam zakład przy Pl. Szembeka, z długą historią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Gdzie zrobić zdjęcie paszportowe na Grochowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.13, 17:00 Tak się chwilę zastanowiłem i rzeczywiście, moja odpowiedź jest błędna. Ani "najlepiej" (swoją drogą, co to znaczy???), ani na Grochowie. Cóż, próbowałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Studio MTJ Wrzesiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 18:48 Polecam Studio MTJ Wrzesiński - Grochowska 133, przy skrzyżowaniu z Zamieniecką. Robią wszelkie fotografie do paszportów, wiz, itd. www.studiomtj.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
loona191 Re: Studio MTJ Wrzesiński 30.07.15, 14:54 Zgadzam się z Jackiem. MTJ naprawdę warto polecać do zdjęć paszportowych. Sama nie wiem czy bardziej profesjonalna jest stronka czy ludzie tam pracujący.:) www.studiomtj.pl/zdjecia-do-dokumentow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawsky Re: Gdzie zrobić zdjęcie paszportowe na Grochowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.04.13, 13:45 Dziękuję za podpowiedzi - a na pytanie co to znaczy najlepiej ; cóż każdy ma swoje " najlepiej " dla mnie znaczy to - otrzymać dobre jakościowo zdjęcie wykonane w miłej atmosferze w krótkim czasie i bezproblemowo. A dlaczego na Grochowie - bo to teraz moja "mała ojczyzna" :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś