Dodaj do ulubionych

Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:15
Witam,
Czy ktoś się orientuje gdzie w okolicy mogę kupić Podpiwek, ale nie gotowy w butelkach tylko w paczce do samodzielnego przygotowania, pytałam już w kilku sklepach w okolicach Traktu ale albo nie ma albo był kiedyś ale ostatnio się nie pojawia.... Będę wdzięczna za informacje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kajkai Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.08.13, 09:49
      moj maz kupil ostatnio w almie
      • Gość: gizmo Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.13, 14:43
        Na bazarze przy Rondzie Wiatraczna jest podpiwek kujawski w cenie 3 zł za opakowanie. Ale nie wiem czy to jest przy Trakcie Kamionkowskim?
    • michal1401 Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? 23.08.13, 10:20
      w sklepie Winohobby vis a vis fabryki Wedla www.winohobby.biz/pl/i/Kontakt/2
    • Gość: gizmo Trakt IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.13, 11:01
      Kolega napisał o sklepie Winohobby, to zacny sklep, można w nim kupić zaprawki, które każdą wódkę przemienią cudownie w łisky, koniak lub tekilę. Można tez kupić kolumny do destylacji, i wtedy nie trzeba już kupować wódki do cudownej przemiany. No i jak tak sobie pomyślałem o tych kolumnach, to mi się rozjaśniło w głowie, że wszystko co wiemy o miejscu poszukiwań podpiwku to nazwa "Trakt". Trakty mamy w Warszawie dwa: Lubelski i Brzeski. Ten pierwszy jest we Wawerze, a ten drugi na Wesołej. Tak więc wątek kwalifikuje się do przenosin, to na pewno, ale dokąd?
      (Nie mam pojęcia dlaczego kolumna do destylacji skojarzyła mi się z traktem, zwłaszcza, że zazwyczaj po spożyciu produktów z kolumny rzeczy przestawały mi się wzajemnie kojarzyć.)
      • Gość: Lidka Re: Trakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 11:09
        Mieszkam przy Trakcie Lubelskim i tam też zaczęłam poszukiwania:) Dziękuję za wszelkie wskazówki, najbliżej mi do Almy ale być może uda się znaleźć jakiś punkt bliżej, pytałam w sklepach Społem- bo tam wcześniej były ale jak wspomniałam było to podobno rok temu...
    • Gość: Corso Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? IP: *.static.chello.pl 13.09.13, 13:35
      Podpiwek w paczuszkach jest w ciągłej sprzedaży na bazarku obok Uniwersamu. Spójrz na mapę, przez bazarek biegną ulice. Idąc Męcińską od Igańskiej do Ostrołęckiej zaraz na początku po prawej ręce znajdziesz budkę z przyprawami, kaszami itp. Zawsze tam widzę podpiwek.
      • Gość: stefan_g Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 18:30
        Jest tez w Uniwersamie w Spolem na dole. Szukaj kolo kaw zbozowych itd.. widzialem kilka dni temu i sie zastanawialem co to takiego :)
        • Gość: gizmo Re: Podpiwek - gdzie kupić w okolicy...?? IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.13, 19:05
          Ale pani Lidia szuka podpiwku w okolicy Traktu Lubelskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka