Dodaj do ulubionych

Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:54
Platforemko. Odwołaj Godlewskiego, idź na kolanach do Kaczora, może wybaczy
okres "błędów i wypaczeń" i da jakiś ochłap?
Proponuję ten sam manewr w Wilanowie, na dokładkę odwołać Borkowskiego lub
Komorowskiego a może i koalicja w całej Warszawie będzie możliwa?
Oj, naiwni...Kaczor i tak wam tyłki skopie.
Okażcie chwilę słabości i chęci na stołki, a on z wami zatańczy....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawrat Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.crowley.pl 19.08.04, 08:44
      Niestety nie odwołaja burmistrza Godlewskiego. Wazniejsze niz smak bedzie tu
      wspólnota interesów. Tu mieszkanko tam mieszkanko. Tu praca dla jednego, tam
      praca dla córeczki. Nie wierze, że poczucie honoru i godnosci jest silniejsze
      niz własna d... Mimo wszystko zycze autorom wniosku powodzenia, ale 6 głosów to
      chyba ciutke za mało. A gdzie reszta radnych PIS, gdzie "patriotyczna"
      platforma, przeciez pozbyli sie juz Piskorskiego?
      • Gość: członek Platfromy Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: 83.238.1.* 19.08.04, 14:36
        w radzie dzielnicy Wawer m.st. Warszawy nie ma radnych z Platformy
        Obywatelskiej - wszczyscy 4 radni zdradzili popierając p. D. Godlewskiego i
        jego zauszników i nie są już członkami Platformy.
        • simchat Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra 19.08.04, 21:33
          te kreatury nie jedno dranstwo jeszcze zrobią.
          Migut jak zwykle miguta sie ma widac zobowiazania
          wobec godlewskiego
      • Gość: mieszkaniec Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:06
        zobaczymy czy go odwołają , nie jest tajemnicą co wyprawiał on i jego
        zaufani ile pieniedzy stracili, a co zrobili nic
        zapadle wioski maja lepsza infrastrukture niz wawer.
        brak drog , kanalizacji , gdzie sa nasze pieniądze,
        banda. kaczor dobrze zrobil ze nie dal pełnomocnictw.
        a im nie wstyd gdzie godnosc ,trzymaja sie za wszelka cene czekajac
        na lepsze czasy myslac ze przyjdzie czas i wszystko sobie zrownowaza
        brak godnosci wstyd.swoja droga ciekawe czy go odwolaja czy zdobeda
        sie na odwage i przetna chociaz w czesci ta zgnilizne. br .
        odwolajcie tych co nic nie robia i bez wstydnie biora pieniadze
        za siedzenie. korzystaja z telefonow na cele prywatne do poslugi sekretarka
        a zalatwiaja swoje interesy. jak tacy sa dobrzy to dlaczego boja sie
        szukac pracy , dlatego ze trzeba uczciwie pracowac. tylko u nas moze byc
        tak dobrze urzedasom zalatwia swoje interesy prywatne sprawy a my placimy.br.
    • Gość: adam Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: 62.89.110.* 20.08.04, 08:23
      kolejny nieodpowiedzialny wygłup pana G. Od paru lat, jako mieszkaniec Wawra,
      obserwuję jego poczynania - i niestety - opinię mam za każdym razem gorszą.
      Teraz wystapił jako... no właśnie - wolę nie nazywać po imieniu tego kuriozum...
      A "odwołać" to go nie odwołają - ot chociażby "na złość" Kaczorowi. Smutne, ale
      prawdziwe. Niestety - potwiersdza sie moja teza, że tzw. "samorząd" to jedna
      wielka lipa i głpupota!!!
      • Gość: ??? Fakt podaje nazwiska tych radnych co popieraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:04
        tego chorego na wladze człowieka widocznie albo ma na nich haki,albo cos
        obiecał., inaczej tego wytlumaczyc sie nie da, jak mozna tego intryganta
        popierac
    • Gość: wawer Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 05:30
      najwyższy czas .Pan Godlewski i jego gwardia przyboczna kolesie
      od przekrętów to hańba dla ludzi uczciwych.
      odwołać
      • Gość: kaleson Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:29
        A moze ktos zainteresuje sie oswiadczeniami majatkowymi pana G.? Biedaczek nie
        zna wartosci swoich posiadlosci - dom w wartosc - nie wiem, mieszkanie watrosc -
        nie wiem, dzialka wartosc - nie wiem.I to jest jawnosc?
        • Gość: kaleson Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:34
          www.wawer.warszawa.pl/wawer/gfx/pdf/oswiadczenia/dariusz_godlewski.pdf
    • Gość: Fakcik Fakt dzisiaj zapodał,że jest szansa pozbyc sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:15
      tego badziewia z wawra heheeheheh
    • Gość: lee Re: Jest wniosek o pozostanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:41
      Czy wy myślicie , że będzie leppiej??? A może millej???
    • Gość: ED-i Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:40
      Tak sobie od wielu miesięcy a może i lat studiuje to Forum a szczególnie moją
      bądż co bądż dzielnicę. Tutaj urodzony/48/ pobierający nauki w tutejszych,
      szkołach. Obecnie z rodziną i dziecmi ktore idą taką samą drogą i znaja nawet
      te dzieciaki Godlesia. Bardzo mi przykro że moja dzielnica tak się pogrąża za
      sprawą tego karierowicza i tej kreatury o fizjonomi szczura. Kiedyś nawet
      pojedynkowałem się na słowa z tym panem podczs prelekcji jaka prowadziłam dla
      dzielnicy. Widziałam jak lekceważący stosunek ma ta kanalia do człowieka.
      Bez czci ambicji i honoru ot poprostu bydle szkoda słów. Blokuje wszelkie
      incjatywy na terenie . Jego obecność na tak ważnym stanowisku całkowicie
      zniszczy naszą dzielnicę. Oby Bóg wysłuchał naszych próś i stał się cud.
      • Gość: ??? Nic dodać nic ując ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:03
        pzdr!
    • Gość: kozak Re: godlewski zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 20:15
      nie doczekanie wasze oszolomy jedne . mozecie se knuc ile tylko chcecie .
      zalewa was krew , ale predzej sie doczekacie odwolania koczynskiego niz ze
      godlewski odejdzie. popedzic to trzeba te kukielki z lpr , pis i jakiejs tam
      wspolnoty ..... wiecznie wawerskiej . zacznijcie myslec pajace ze to chodzi o
      przejecie wladzy a nie o uszanowanie powstancow. oni ( kaczynskie ) powstancow
      i was maja gleboko w d..pie . ale wy ptasie mozgi tego nie pojmiecie nigdy.
      • Gość: naiwny Re: godlewski zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 07:40
        ta ostatnia wypowiedz to obraz elekroratu Pana Godlewskiego
        słoma chamstwo,szkoda pisać na ten temat.
        Jedyne miejsce dla Pana Goldlewskiego to areszt izolacja
        moze odważy sie ktoś poprowadzić uczciwy proces.
        na nic wiecej nie zasługuje ten człowiek.
        dwadziescia lat mieszakm w Wawrze a dopiero teraz widze ze cos
        zaczyna sie dziac dla dzielnicy i mieszkancow
        • Gość: niejadek Re: godlewski zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 08:56
          buchacha ale się obśmiałem a co się zaczyna dziać może mnie oświecisz???

wykonanie budżetu na inwestycję w zeszłym roku 35 % -wykonał Bitel kandydat na
          burmistrza

wykonanie budżetu za 1 półrocze 14 % w skali roku -wykonał Bitel kandydant

to co sie moze dziac chyba ze jestes wiceprezydentem Urbańskim i buduja ci
          droge przed domem!!!
      • Gość: ED-i [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ubek Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 06:46
      a swoja droga ten godlewski to ciekawy przypadek, tyle osob zmanipulowac, dobra
      szkola z dawnych "dobrych" czasow a moze i obecnych?
    • Gość: on30 Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 00:43
      dawno powinien zostac odwolany razem z zygarskim, kiedy w wawrze zostanie
      zrobiony porzadek?
      • Gość: ??? Re: Jest wniosek o odwołanie burmistrza Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 06:08
        nie zostanie odwolany dopoki kilku bezmozgow bedzie go popierac,ale moze warto
        poczekac wybory czasz szybko plynie i ta banda kretynow bedzie chciala znowu za
        friko pobierac diety ciekawe z jakiejlisty beda startowac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka